Mesleki çalışmalar - seminer dönem

Kodla Büyü

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260316_153413_com_android_chrome_CustomTabActivity_edit_224270989292624.webp
    Screenshot_20260316_153413_com_android_chrome_CustomTabActivity_edit_224270989292624.webp
    32.4 KB · Görüntüleme: 59
her seminer, aynı konular, aynı sıkıcılıkta, aynı verimsizlikte geçiyor. bıktık arkadaş veri güvenliğinden vs tıkla tıkla bitmiyor. aşırı derecede sıkıcı.

Burda ne yapmıştınız, hatırlıyor musunuz hocam?
Hocam inanınır mısınız bilmiyorum ama ileriyi tıkladım geçti. Tıklarken fark ettim logoları ve geçmez, sanırım logolara tıklanacaktı, neyse ekran gelir nasılsa dedim kendi kendime ama geçti.

Şaşırdım bir an bende ama en çokta sevinmiştim. İyi tıklamak gerekmiyor diye.

Son düzenleme:
Bende ileri tuşuna basmak yeterli oldu.
ÖBA mobil uygulamayı denediniz mi?
Deneyemiyorum. ÖBA yı da indirdim, giriş yaparken eba şifremi hatırlamıyorum. 2 türlü deniyorum:
- mebbisle girince en son hata mesajı yazıyor girmiyor.
-edevlet girince herşey başa dönüyor, tekrar şifreleri girmem gereken ekran geliyor.
Yani mobilde ÖBA uygulamasını kullanamadım. Aynı giriş işlemini chrome tarayıcı ile oba.gov.tr ile başardım. Ama... Sayfalarda takıldım,ilerleyemedim ayrı konu..

Deneyemiyorum. ÖBA yı da indirdim, giriş yaparken eba şifremi hatırlamıyorum. 2 türlü deniyorum:
- mebbisle girince en son hata mesajı yazıyor girmiyor.
-edevlet girince herşey başa dönüyor, tekrar şifreleri girmem gereken ekran geliyor.
Yani mobilde ÖBA uygulamasını kullanamadım. Aynı giriş işlemini chrome tarayıcı ile oba.gov.tr ile başardım. Ama... Sayfalarda takıldım,ilerleyemedim ayrı konu..
Ben mobilde Chrome tarayıcı kullandım. Normalde brave kullanıyorum ama Chrome şifreleri hatırlıyor o sebeple mecbur kullanıyorum.

Yahu şu bakanlık Çin işkencesi vari yöntemlerle öğretmenlere bir şeyler öğreteceğini zannediyor maalesef çok yazık. Bu kafayla pardus kurdursalar ne olur windows kalsa ne olur. Uzaydan işletim sitemi getirseler ne olur, Allah akıl fikir versin demekten başka bir şey gelmiyor elimden şu hayırlı mübarek gün.

ilksms
Geri