Burda ne yapmıştınız, hatırlıyor musunuz hocam?Telefondan sabah hiç ikiletmeden tekte bitirtti bana.
Burda ne yapmıştınız, hatırlıyor musunuz hocam?Telefondan sabah hiç ikiletmeden tekte bitirtti bana.
Burda ne yapmıştınız, hatırlıyor musunuz hocam?
Hocam inanınır mısınız bilmiyorum ama ileriyi tıkladım geçti. Tıklarken fark ettim logoları ve geçmez, sanırım logolara tıklanacaktı, neyse ekran gelir nasılsa dedim kendi kendime ama geçti.Burda ne yapmıştınız, hatırlıyor musunuz hocam?
Deneyemiyorum. ÖBA yı da indirdim, giriş yaparken eba şifremi hatırlamıyorum. 2 türlü deniyorum:Bende ileri tuşuna basmak yeterli oldu.
ÖBA mobil uygulamayı denediniz mi?
Ben mobilde Chrome tarayıcı kullandım. Normalde brave kullanıyorum ama Chrome şifreleri hatırlıyor o sebeple mecbur kullanıyorum.Deneyemiyorum. ÖBA yı da indirdim, giriş yaparken eba şifremi hatırlamıyorum. 2 türlü deniyorum:
- mebbisle girince en son hata mesajı yazıyor girmiyor.
-edevlet girince herşey başa dönüyor, tekrar şifreleri girmem gereken ekran geliyor.
Yani mobilde ÖBA uygulamasını kullanamadım. Aynı giriş işlemini chrome tarayıcı ile oba.gov.tr ile başardım. Ama... Sayfalarda takıldım,ilerleyemedim ayrı konu..