Mesleki çalışmalar - seminer dönem

Kodla Büyü

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260316_153413_com_android_chrome_CustomTabActivity_edit_224270989292624.webp
    Screenshot_20260316_153413_com_android_chrome_CustomTabActivity_edit_224270989292624.webp
    32.4 KB · Görüntüleme: 253
her seminer, aynı konular, aynı sıkıcılıkta, aynı verimsizlikte geçiyor. bıktık arkadaş veri güvenliğinden vs tıkla tıkla bitmiyor. aşırı derecede sıkıcı.

Burda ne yapmıştınız, hatırlıyor musunuz hocam?
Hocam inanınır mısınız bilmiyorum ama ileriyi tıkladım geçti. Tıklarken fark ettim logoları ve geçmez, sanırım logolara tıklanacaktı, neyse ekran gelir nasılsa dedim kendi kendime ama geçti.

Şaşırdım bir an bende ama en çokta sevinmiştim. İyi tıklamak gerekmiyor diye.

Son düzenleme:
Bende ileri tuşuna basmak yeterli oldu.
ÖBA mobil uygulamayı denediniz mi?
Deneyemiyorum. ÖBA yı da indirdim, giriş yaparken eba şifremi hatırlamıyorum. 2 türlü deniyorum:
- mebbisle girince en son hata mesajı yazıyor girmiyor.
-edevlet girince herşey başa dönüyor, tekrar şifreleri girmem gereken ekran geliyor.
Yani mobilde ÖBA uygulamasını kullanamadım. Aynı giriş işlemini chrome tarayıcı ile oba.gov.tr ile başardım. Ama... Sayfalarda takıldım,ilerleyemedim ayrı konu..

Deneyemiyorum. ÖBA yı da indirdim, giriş yaparken eba şifremi hatırlamıyorum. 2 türlü deniyorum:
- mebbisle girince en son hata mesajı yazıyor girmiyor.
-edevlet girince herşey başa dönüyor, tekrar şifreleri girmem gereken ekran geliyor.
Yani mobilde ÖBA uygulamasını kullanamadım. Aynı giriş işlemini chrome tarayıcı ile oba.gov.tr ile başardım. Ama... Sayfalarda takıldım,ilerleyemedim ayrı konu..
Ben mobilde Chrome tarayıcı kullandım. Normalde brave kullanıyorum ama Chrome şifreleri hatırlıyor o sebeple mecbur kullanıyorum.

Yahu şu bakanlık Çin işkencesi vari yöntemlerle öğretmenlere bir şeyler öğreteceğini zannediyor maalesef çok yazık. Bu kafayla pardus kurdursalar ne olur windows kalsa ne olur. Uzaydan işletim sitemi getirseler ne olur, Allah akıl fikir versin demekten başka bir şey gelmiyor elimden şu hayırlı mübarek gün.

bos beleş işlerle öğretmenin tatilini heba ediyorlar. bırakın da kafamızı dinleyelim, rahat kafayla okulumuza dönelim. milli eziyet bakanlığı sanki. geçen defterdarlığa gittim. yeminle benden başka kimse yoktu. hepsi oturuyordu sessiz sakin. lan dedim şunların bir ayda sarfettiği eforu biz 1 haftada sarfediyoruz yine de yaranamıyoruz. öğretmene eziyet çektirdikçe zevk alıyorlar sanki.

Son düzenleme:
Eğitim içerik olarak yetersiz ve sıkıcıydı. Gereksiz yere tıklamak gerektiren saçmalıklar vs. Ancak Opera tarayıcı ile bende donma vs olmadan bitti. Hatta bir ara iftara davetli olduğumuz için yarım bıraktım. Gelince kaldığım yerden devama tıklayıp bitirdim. Görmeme vs hiç olmadı bu sefer.

doananım yazılımı anlattıkları sıkıcı sunum her şey yazılı hiç etkileşim yok çarpıcı bilgi yok şu sunumu biz yapsak kaçarlar bizi de sürerler yazık ya 5. 6. sınıf dersini dinledik çıktık

Bende de takıldı ilerlememeşti. Başka browser , başka bilgisayar herşey denedim olmadı en son Ctrl+Alt+. ile ilerledi.

Önce % 62 takıldı Ctrl+Alt+. ile geçebildim. Sonra % 75 te takılı kaldı. Hiçbir buton çalışmıyordu. Video barına dikkat edince mavi olduğunu fark ettim yani izlenmiş gibi en sondaydı, onu başa alancı oynatmaya başladı ve yeni bölüme geçti.

Normal izleyen tek ben miyim?
Kısmen 5-6 sınıf konusu ..

İki seçenek var:
Birinci ÖBA'daki çalışmayı bitir, semineri bitirmiş sayılsın..
ikincisi hiç bir şeyine dokunma, tatilini yap, ücret yazılmasın..

Bana tuhaf geliyor... Tatil yapacaksanız dokunmayın, seminer yapacaksanız yapın...

Bizde geçen dönem birkaç öğretmen dokunmadı bile... Artislik yapılacaksa böyle yapılmalı.. Kaçak göçek takılmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Süresi, başöğretmenlikteki gibi, çok olsa tamam da semineri okulda yaprıtınızda okulda bir enfazla iki günde yapılır... Seminerde 8.30-12.30 okuldaydık..

Eğitimin kalitesi başka bir konu... İster istemez branşımızdan dolayı ayrı bir durum...

1773736826495.webp

İzlerken farklı sekmelerde dolaşınca ses ve görüntü senkronizasyonu bozuluyor. Tekrar eğitim sekmesine dönünce ses gelmiyor gibi, takılmış gibi görünüyor ancak bir süre bekleyince geçiyor.

Yapay zeka tarihçesi kısmında bazı öğretmenler "açık yeşil" renkli kısımı tıklamayı uyutuyor. Daha önce tıklananlar "koyu yeşil" renk olduğu için fark edilmiyor galiba.

Önce % 62 takıldı Ctrl+Alt+. ile geçebildim. Sonra % 75 te takılı kaldı. Hiçbir buton çalışmıyordu. Video barına dikkat edince mavi olduğunu fark ettim yani izlenmiş gibi en sondaydı, onu başa alancı oynatmaya başladı ve yeni bölüme geçti.
Hay Allah senden razı olsun @lazer55 hocam. 2 gündür ne denediysem olmadı. Hatta mebim'e de bildirdim,mesaj attım cevap gelmedi.
Hızır gibi yetiştin @lazer55 hocam. Sağol, varol... 🙏👏👏

Ama seminerin konusu hiç bizim seviyemize uygun değildi. Resmen çocuk seviyesindeydi anlatım içeriği.
Hoş olmadı bu seminer.. Teknik problemler de zaten bela gibi, uğraştırdı günlerce bizi... Yakışmadı...

Ama seminerin konusu hiç bizim seviyemize uygun değildi. Resmen çocuk seviyesindeydi anlatım içeriği.
Hoş olmadı bu seminer.. Teknik problemler de zaten bela gibi, uğraştırdı günlerce bizi... Yakışmadı...
Büyük ihtimalle seminer içeriğini mebde bir öğretmen hazırlamıştır :)

bize basit gelebilir ama bunları bilmeyen yüzbinlerce öğretmen var. geçen dönem soruları çözmediği için bırakan tamamlamayan on binlerce öğretmen oldu

arkadaşlar burada takıldı kaldı...
chrome sorunludur dedim firefox yükledim. aynı yerde takılı kalmaya devam ediyor.
çerezleri geçmişi her bi haltı sildim. çıktım girdim... yine aynı.. habire mavi bölümdeki yazıyı okuyor. Play da ileri de işe yaramıyor. geri dön yapınca da baştan alıyor buraya gelince yine takılı kalıyor
1773822115121.webp

ilksms
Geri