Burda ne yapmıştınız, hatırlıyor musunuz hocam?Telefondan sabah hiç ikiletmeden tekte bitirtti bana.
Burda ne yapmıştınız, hatırlıyor musunuz hocam?Telefondan sabah hiç ikiletmeden tekte bitirtti bana.
Burda ne yapmıştınız, hatırlıyor musunuz hocam?
Hocam inanınır mısınız bilmiyorum ama ileriyi tıkladım geçti. Tıklarken fark ettim logoları ve geçmez, sanırım logolara tıklanacaktı, neyse ekran gelir nasılsa dedim kendi kendime ama geçti.Burda ne yapmıştınız, hatırlıyor musunuz hocam?
Deneyemiyorum. ÖBA yı da indirdim, giriş yaparken eba şifremi hatırlamıyorum. 2 türlü deniyorum:Bende ileri tuşuna basmak yeterli oldu.
ÖBA mobil uygulamayı denediniz mi?
Ben mobilde Chrome tarayıcı kullandım. Normalde brave kullanıyorum ama Chrome şifreleri hatırlıyor o sebeple mecbur kullanıyorum.Deneyemiyorum. ÖBA yı da indirdim, giriş yaparken eba şifremi hatırlamıyorum. 2 türlü deniyorum:
- mebbisle girince en son hata mesajı yazıyor girmiyor.
-edevlet girince herşey başa dönüyor, tekrar şifreleri girmem gereken ekran geliyor.
Yani mobilde ÖBA uygulamasını kullanamadım. Aynı giriş işlemini chrome tarayıcı ile oba.gov.tr ile başardım. Ama... Sayfalarda takıldım,ilerleyemedim ayrı konu..
Ben de bu ekranda kaldım ilerlemiyor farklı cihaz ve tarayıcı denedimBurda ne yapmıştınız, hatırlıyor musunuz hocam?
Ctrk+Alt+. ÇalışmadıBende de takıldı ilerlememeşti. Başka browser , başka bilgisayar herşey denedim olmadı en son Ctrl+Alt+. ile ilerledi.
Bu yol ile Bİr sonraki adıma geçtimÖnce % 62 takıldı Ctrl+Alt+. ile geçebildim. Sonra % 75 te takılı kaldı. Hiçbir buton çalışmıyordu. Video barına dikkat edince mavi olduğunu fark ettim yani izlenmiş gibi en sondaydı, onu başa alancı oynatmaya başladı ve yeni bölüme geçti.
Onu da denedim, olmamıştıBende de takıldı ilerlememeşti. Başka browser , başka bilgisayar herşey denedim olmadı en son Ctrl+Alt+. ile ilerledi.
Bekleyince sağ üstünde X çıkınca geçebildim şimdi.Bende de tarihçe 1942 de kaldı. İlerlemiyor ne yaptıysam.
Hay Allah senden razı olsun @lazer55 hocam. 2 gündür ne denediysem olmadı. Hatta mebim'e de bildirdim,mesaj attım cevap gelmedi.Önce % 62 takıldı Ctrl+Alt+. ile geçebildim. Sonra % 75 te takılı kaldı. Hiçbir buton çalışmıyordu. Video barına dikkat edince mavi olduğunu fark ettim yani izlenmiş gibi en sondaydı, onu başa alancı oynatmaya başladı ve yeni bölüme geçti.

Büyük ihtimalle seminer içeriğini mebde bir öğretmen hazırlamıştırAma seminerin konusu hiç bizim seviyemize uygun değildi. Resmen çocuk seviyesindeydi anlatım içeriği.
Hoş olmadı bu seminer.. Teknik problemler de zaten bela gibi, uğraştırdı günlerce bizi... Yakışmadı...

bize basit gelebilir ama bunları bilmeyen yüzbinlerce öğretmen var. geçen dönem soruları çözmediği için bırakan tamamlamayan on binlerce öğretmen olduAma seminerin konusu hiç bizim seviyemize uygun değildi. Resmen çocuk seviyesindeydi anlatım içeriği.
Hoş olmadı bu seminer.. Teknik problemler de zaten bela gibi, uğraştırdı günlerce bizi... Yakışmadı...