Mesleki çalışmalar - seminer dönem

Kodla Büyü
dosya yükleme ilgili modüllerdedir büyük ihtimalle.
seminerde modül 1 ve 2 yapılacak.
tanıtım kısmı da dijital yetkinlik eğitiminin genel tanıtımıdır diye düşünüyorum

Bizim bakanlığın en yetkin olduğu alan, beceriksizliğin kitabını yazmak. Videoya daha gelemedi.

ilk videoyu izledim izlendi yapmadi boyle ise bulduk yine.
üstüne

Yanlış giden bir şey var!​

Anasayfaya giderek tekrar deneyebilirsiniz

Şimdi ne yapmak istersiniz?
hatası veriyor dakika bir

Milyonlarca insan günün her dakikası video yükler izler. Watsap dan konuşur yazar. Milyarca e posta gider gelir. Bizde karne öncesi E okul çalışmaz , seminer de ÖBA çalışmaz.

Biz öğretmenleri eğitip geliştireceğiz diye uğraşan Bakanlığımız ve Bakanlık Bilgi İşlem Birimi kendini geliştirse daha iyi olur. Heryıl ya E-Okul çöker ya Mebbis çöker yada Eba çalışmaz.

Destek talebi bile çalışmıyor

Ekli dosyalar

• IMG_5942.webp
    IMG_5942.webp
    28.2 KB · Görüntüleme: 82
2 saatlik Bilişim dersiyle koca bir nesle "Bilişim" öğretebileceğini zanneden bir bakanlığın, 1 milyondan fazla öğretmenine "Seminer Döneminde" eğitim vermek için ayırdığı bant genişliğine şaşırmamak lazım.

modul 1.in 1indeyim kac kere ac kapa yaptim sayfayi bilmiyorum muthis bir cile cektirme yonetmi bulunmus

Modul 1 ve 2 tamamlanmadan yesil vatan videolari izlenebiliyor 2 kere izledim ama tamamlandi olmadi illaki 1 ve 2 tamamlanmasi mi gerekli acaba

Eğitime Hazırlık Videosu izlendikten sonra Modül 1 ve 2 eğitimleri alınacak sadece. Performans görevi diğer modüllerin konusu. Onlardan sorumlu değilsiniz.
okulda müdür yardımcısına sordum gelen yazıda kısıtlama yok 1. ve 2. modül diye, tekrar bakayım dedi ama bilmiyorum 10 modülü de izleyecek miyiz? sorusu havada kaldı. Umarım sadece ilk iki modüldür.

O kadar ağır çalışıyor ki, çoğu zaman ilerleyemiyorsun ve videoları birkaç defa tekrar etmen gerekiyor. Yavaş çalıştığı için sınavları değerlendirmek zaman alıyor.çile çektiriyor.

Son düzenleme:
Şu açıklamaya göre; Modül 1 açılmadığı için Modül 2'ye başlayanlar, o bitmeden diğer modül açılmayacak gibi görünüyor:

m12.webp

Madem bu kadar medya okur yazarligi onemli, digital yetkinlikler cok cok onemli bu dersleri ilkokuldan liseye bilisim dersi olarak koysana.

ilksms
Geri