Mesleki çalışmalar - seminer dönem

Kodla Büyü
Farklı ilde Alamazsın diyen yok ki. Aynı ilçede başka okulda alamaz denmiş ki doğru.
Kendi ilçende ve ilinde farklı okula hak verilmedi. Sadece kendi ilinden farklı ilde yapmaya imkan tanındı
Farklı ilde değil. Aynı ilin farklı ilçesinde almıştım. Daha önce bu hak vardı. Farklı ilçede alınmaması yanlış bir hareket olmuş.

Şimdi pazartesi sabah farklı ildeki il milli eğitim müdürlüğüne müracaat edeceğiz, ama sabah 9da başlıyor görünüyor seminer.
Bir de seminer bitti evrakı aldık ama biz o ilde kalmadan okulumuzun bulunduğu ile gelip evrakı verip sonra geri mi döneceğiz kafamda deli sorular

Şimdi pazartesi sabah farklı ildeki il milli eğitim müdürlüğüne müracaat edeceğiz, ama sabah 9da başlıyor görünüyor seminer.
Bir de seminer bitti evrakı aldık ama biz o ilde kalmadan okulumuzun bulunduğu ile gelip evrakı verip sonra geri mi döneceğiz kafamda deli sorular
Hocam madem öyle git gel yapacaksanız niye kendi okulunuzda semineri almıyorsunuz? :)

İşte bunu anlayamadım ben normalde memlekete gidip dönmemeyi plsnlıyorum yazıda evrağı getir yazıyor
Getir yazmıyor ilet yazıyor. İletmek....

Seminer dönemi bitiminde ise mesleki çalışmaya katıldıkları okul / kurum müdürlükleri tarafından verilecekresmî yazıyı görev yaptıkları okul / kurum müdürlüklerine iletmek üzere teslim alacaklardır.

Gitmek istediğimiz il/ilçe MEM'in sitesine bakın, yoksa telefon ile arayıp sormakta fayda var.
Her il/ilçe farklı uygulamalarda bulunabiliyor.
Örneğin Amasya il merkezi için sitesinde şöyle bir duyuru yapılmış:

"İl dışından gelerek "2025 Haziran Dönemi Mesleki Çalışması"nı ilimizde Merkeze bağlı okul/kurumlarda yapmak isteyen öğretmenler; branşının olduğu okul/kuruma doğrudan dilekçe ile başvuru yaparak Mesleki Çalışmasını başvurduğu okul/kurumda yapabilecektir."

Son düzenleme:
Gitmek istediğimiz il/ilçe MEM'in sitesine bakın, yoksa telefon ile arayıp sormakta fayda var.
Her il/ilçe farklı uygulamalarda bulunabiliyor.
Örneğin Amasya ile merkezi için sitesinde şöyle bir duyuru yapılmış:

"İl dışından gelerek "2025 Haziran Dönemi Mesleki Çalışması"nı ilimizde Merkeze bağlı okul/kurumlarda yapmak isteyen öğretmenler; branşının olduğu okul/kuruma doğrudan dilekçe ile başvuru yaparak Mesleki Çalışmasını başvurduğu okul/kurumda yapabilecektir."
Tüm ilçeler bu şekilde yapsa iyi olur.

Okuldan gelen mesaj:
İl dışında Seminer yapacak arkadaşlar istediğiniz okula gidip dilekçe vererek semineri orada alabilirsiniz.

İlçe Müdürlüklerine gitmenize gerek kalmaMAmıştır

BBNET
Geri