Mesleki çalışmalar - seminer dönem

Kodla Büyü
20250611_192008.webp

Geçen sene, başvuru Mebbis-Hizmetiçi Eğitim-Notlar ve Duyurular kısmından yapılmıştı.

Bende bulunduğumuz il/ilçede farklı bir okulda yada aynı il başka bir ilçede bir okulda alabiliyor muyuz onu merak ettim

Proje Okullarında, Okul Müdürü tarafından istenmedikleri için, çalıştığı okuluna atanamayıp, il emrine gidecek olanlar; 27 Haziranda ilişik kesecekler.
Onlarda, 30 Haziranda idari izinli sayılacaklar mı? Yoksa, okullarıyla ilişikleri kesildiği için; o gün için ücret almayacaklar mı?

Başka bir ilde ilçede yapabilmek için ne yapmaliyiz

Üstte paylaştığım belgede şöyle yazıyor:

Görevli oldukları il dışında mesleki çalışmalarını yapacak öğretmenlerimiz;

a) Hangi ilde mesleki çalışmaya katılacaklarına dair taleplerini görevli oldukları okul / kurum müdürlüklerine yazılı olarak bildireceklerdir.
b) Mesleki çalışmaya katılacakları illerde, il/ilçe millî eğitim müdürlüklerine müracaat edecekler ve il / ilçe millî eğitim müdürlüklerinin belirleyecekleri okul / kurumlarda mesleki çalışmalarını yapacaklardır.
c) Seminer dönemi bitiminde ise mesleki çalışmaya katıldıkları okul / kurum müdürlükleri tarafından verilecek resmî yazıyı görev yaptıkları okul / kurum müdürlüklerine iletmek üzere teslim alacaklardır.

Son düzenleme:
ilksms
Geri