Okulda bu yazı yok bizde. Aslı var mı acaba?
Düzenleme ; evrak doğrulama yaptım çıktı belge.
Son düzenleme:
Okulda bu yazı yok bizde. Aslı var mı acaba?
Öğretmenlerin görüşü alınsaydı uzaktan online kararı çıkardı.
Geçen sene, başvuru Mebbis-Hizmetiçi Eğitim-Notlar ve Duyurular kısmından yapılmıştı.
Hayır.Bende bulunduğumuz il/ilçede farklı bir okulda yada aynı il başka bir ilçede bir okulda alabiliyor muyuz onu merak ettim
İl de mi farklı olmalı?Hayır.
Peki hocam seçilen ilçede tek bir okul mu görünüyordu yoksa birden fazla seçenek sunulmuş muydu?Başvuru değil, gidilecek okul orada yazmıştı.
Başvuru şuradan yapıldı: https://veri.meb.gov.tr
![]()
Öğretmenlerimizin 2024 Haziran Dönemi Mesleki Çalışmaları 24-28 Haziran Tarihleri Arasında Yapılacaktır.
ÖĞRETMEN YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜoygm.meb.gov.tr
Okul yoktu. İlçe seçildi. O ilçe mem hangi okula verdiyse oraya gidildi. Okul ismi sistemden görüldüPeki hocam seçilen ilçede tek bir okul mu görünüyordu yoksa birden fazla seçenek sunulmuş muydu?
Peki hocam seçilen ilçede tek bir okul mu görünüyordu yoksa birden fazla seçenek sunulmuş muydu?
Nasıl olacağı muallak olmuş. Kendi okuluma dilekçe vereceğim. Sonra gideceğim ilçeye müracaat edecekmişim. Onu nasıl yapacağım belli değilBu sefer İnterneten seçme yokmuş:
Nasıl olacağı muallak olmuş. Kendi okuluma dilekçe vereceğim. Sonra gideceğim ilçeye müracaat edecekmişim. Onu nasıl yapacağım belli değil
Maalesef hocamSistemsiz ve günü birlik uygulamalar yüzünden maalesef böyle sonuçlar doğuyor ...
Online mı yoksa yuzyuzemi olacak nedir durum
Önceki bir senede, ptesi sabah 8 gibi ilçeye gidip dilekçe vererek okul seçmiştik. Oradan okula giderek seminere katılmıştık.Nasıl olacağı muallak olmuş. Kendi okuluma dilekçe vereceğim. Sonra gideceğim ilçeye müracaat edecekmişim. Onu nasıl yapacağım belli değil
Arkadaşlar merhaba aynı ilçede başka bir okulda seminer alabilir miyiz acaba
Başka bir ilde ilçede yapabilmek için ne yapmaliyiz
Daha önce almıştım. Alamaz diyen sebebini yazsın.Başka bir ilde ilçede yapabilmek için ne yapmaliyiz
Farklı ilde Alamazsın diyen yok ki. Aynı ilçede başka okulda alamaz denmiş ki doğru.Daha önce almıştım. Alamaz diyen sebebini yazsın.
Yine öyle olacak ama çok mantıksız. Geçen yıl iyi uygulanmıştı.Önceki bir senede, ptesi sabah 8 gibi ilçeye gidip dilekçe vererek okul seçmiştik. Oradan okula giderek seminere katılmıştık.