kısmında var ama 2. modülü mü yapacağız sadece diğerlerine dokunmayacak mıyız anlamadım.dosya yükleme ilgili modüllerdedir büyük ihtimalle.
seminerde modül 1 ve 2 yapılacak.
tanıtım kısmı da dijital yetkinlik eğitiminin genel tanıtımıdır diye düşünüyorum
Eğitime Hazırlık Videosu izlendikten sonra Modül 1 ve 2 eğitimleri alınacak sadece. Performans görevi diğer modüllerin konusu. Onlardan sorumlu değilsiniz.kısmında var ama 2. modülü mü yapacağız sadece diğerlerine dokunmayacak mıyız anlamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 80617
okulda müdür yardımcısına sordum gelen yazıda kısıtlama yok 1. ve 2. modül diye, tekrar bakayım dedi ama bilmiyorum 10 modülü de izleyecek miyiz? sorusu havada kaldı. Umarım sadece ilk iki modüldür.Eğitime Hazırlık Videosu izlendikten sonra Modül 1 ve 2 eğitimleri alınacak sadece. Performans görevi diğer modüllerin konusu. Onlardan sorumlu değilsiniz.
Modül 1 hata veriyor.
Hata bildiriminde bulundum.
Modül 2'ye başladım mecburen.
Biz niye bunu düşünemedik kiGelen cevap şu:
"Destek Ekibi Yanıtı:
Sistemden kaynaklanan geçici sorunlar nedeniyle belli aralıklarla giriş yapıp denemenizi rica ederiz."

"N'olacadı ya?" diyesim geldi hocam sizden bağımsız.Gelen cevap şu:
"Destek Ekibi Yanıtı:
Sistemden kaynaklanan geçici sorunlar nedeniyle belli aralıklarla giriş yapıp denemenizi rica ederiz."
Bizden her şeyi tam yapmamızı istiyorlar ama.Gelen cevap şu:
"Destek Ekibi Yanıtı: