Mesleki çalışmalar - seminer dönem

Kodla Büyü
Video izleyip geçmemizi istememişler. İnteraktif olsun, biraz uğraştırsın istemişler, o belli. yalnız sistem yoğunluğundan dolayı sunucu taşıyamayacağı yükün altında kalıyor. Sayfalar açılmıyor, videolar donuyor, cevaplar geç gidiyor, bölümler açılmıyor, ileri butonu aktif olmuyor derken gerçekten işkence gibi bir şey hazırlamışlar. Bunu öğretmenlerin yüzde kaçı bitirir bilemiyorum. Gerçekten sabırlı olmak ve bilgisayar başında günler haracamak lazım.

Güvenli bağlantı kurulamadı

www.oba.gov.tr bağlantısı sırasında bir hata oluştu.

Görüntülemeye çalıştığınız sayfa, alınan verilerin yetkinliği doğrulanamadığı için gösterilemiyor.
Sitenin sahibiyle iletişime geçerek bu sorunu bildirmeyi deneyebilirsiniz.

Daha fazla bilgi al…

sabah beri kac kere bastan girdim sayamadim dakka bir sacmalik oluyor kapat tekrar gir kapat tekrar gir. kokten gitti simdi

Bir şıkkı işaretledikten sonra iptal etmek istedim 1 dakika geçti iptal edemedi ama süre işliyor oh ne güzel.

Açıldı ama videolar arası geçişte takılıyor, sayfayı baştan yüklemek gerekiyor arada. 15 saatlik bir eziyet olacak bu seminer herhalde. Eğitim ekranında sağ tarafta çıkan sorun bildire yazdım ama saatlerdir inceleniyor diyor

bize seminer vermeye çalışan mebin hali bu... sonra herkes öğretmeni suçlar... ahhha ahhhhhh

20 sene öncesinin video eğitimleri gibi menüler falan, f harfi sorunlu çıkıyor yazılarda vs. şaka gibi, sağ üstteki kaynaklara bakabilirsiniz falan diyor ama tam ekran izleyen onu göremiyor. Chatgpt için ocak 2024 zamanından bir bilgi aktarıyor bu eğitimler o zaman hazırlanmış bence o zamandan kafaya koymuşlar ama youtube gibi değilsen girmeyeceksin bu işe o zaman kardeşim. Bu ülkede en değersiz şey zamandır. Bir kez daha kanıtlanmış oldu.

bir egitimde 8/11 deyim sonra dondu gir cik simdi 1/11 diyor saka gibi vallahi ömür törpüsü bu nedir ya

bu nedir Allah aşkına, ne rezilliktir, bu öğretmenine saygı duymamaktır, yaptığın işe saygı duymamaktır, bu nasıl iştir.

Sürekli sistemde sıkıntı çıkarken, son sınava nasıl girdiniz? Bağlantı kopsa değerlendirme iptal olmuyor mu?

beyblade topaç çevirme dünya şampiyonu oldum sanırım xD

modül 1'de bitirme tarihi her zaman açık olarak görünüyor. MEB 16 Kasım son diye yazı göndermişti ama?!

ilksms
Geri