Son yani 4. bölüm yeşil vatan vs sadece video. oraya geçtim. 3. bölüm son değerlendirme sınavını atladım. bağlantı düzelirse öyle gireceğim. Riske giremem. Şükür bitti. Son ınavı da sabah 6-7 arası hallederim. 

ne bulutu hocam delikli kartlardan anlık okutup daktiloyla yazıyorlar sanırım. Yoksa bu kadar hızlı olamazdıBu sistem bulutta mi hardiskten mi calisiyor?

hocam ne ara bitti. daha biz sayfayı açamıyoruz. şaka mı yapıyorsunuz yoksa sabah 8 sen beri yemek bile mi yemediniz?Son yani 4. bölüm yeşil vatan vs sadece video. oraya geçtim. 3. bölüm son değerlendirme sınavını atladım. bağlantı düzelirse öyle gireceğim. Riske giremem. Şükür bitti. Son ınavı da sabah 6-7 arası hallederim.![]()
afedersiniz ama tarihin en eşşek öğretmen kitlesiyizki bu düzene katlanıyoruz.şaka değil hocam ama nazar değdi. otorum sonlamdı. e-devlet çöktü. oturum açılmıyor şuanhocam ne ara bitti. daha biz sayfayı açamıyoruz. şaka mı yapıyorsunuz yoksa sabah 8 sen beri yemek bile mi yemediniz?
son videoda olana bak.hocam çok iyi niyetlisiniz,Bence sonunda herkesi izledi sayacaklar
bende de ayni bir saat oldu su sacma yapay zekada kaldim 8.slayttan cikamiyoruz.Sürekli sayfada bekle veya çık çıkıyor
Bu eğitim güzel olurdu. Sanki öğretmenlerin zamanını alsın diye oba.gov da bilinçli bant daraltma var. Bu saatte bile düzgün çalışmıyor site. Bunun başka bir açıklaması yok.şu seminer dönemine "Etap-Pardus" eğitimi koy öğretmenlere bir faydası dokunsun, ne gereği var şimdi bu eğitimin??