Mesleki çalışmalar - seminer dönem

Kodla Büyü
Son yani 4. bölüm yeşil vatan vs sadece video. oraya geçtim. 3. bölüm son değerlendirme sınavını atladım. bağlantı düzelirse öyle gireceğim. Riske giremem. Şükür bitti. Son ınavı da sabah 6-7 arası hallederim. :)

Son yani 4. bölüm yeşil vatan vs sadece video. oraya geçtim. 3. bölüm son değerlendirme sınavını atladım. bağlantı düzelirse öyle gireceğim. Riske giremem. Şükür bitti. Son ınavı da sabah 6-7 arası hallederim. :)
hocam ne ara bitti. daha biz sayfayı açamıyoruz. şaka mı yapıyorsunuz yoksa sabah 8 sen beri yemek bile mi yemediniz?

o değil de izlemesek ne olur? soruşturma filan açılmayacaksa ben izlemiyorum valla bu ne ya. bilişim öğretmenini bilişimden soguttular bir günde.

hocam ne ara bitti. daha biz sayfayı açamıyoruz. şaka mı yapıyorsunuz yoksa sabah 8 sen beri yemek bile mi yemediniz?
şaka değil hocam ama nazar değdi. otorum sonlamdı. e-devlet çöktü. oturum açılmıyor şuan :) son videoda olana bak.

Server was unable to process request. ---> The request was aborted: The operation has timed out.
2State:test

diyor. Bu saatte bile azmetmiş herkes sanırım. Son video da sabaha kalacak sanırım. Neyse bu kadar olduktan sonra hallolur zannımca. Gün boyu düzgün çalışsaydı öğleye biterdi de. Aslında çok uzun değil. Mesele sistemin arada çalışması.

Yemek yedim, markete gittim, temizlik var evde onu yaptık vs vs.

Düzenleme : Başa sarmış

Son düzenleme:
cidden şu yapılan öğretmene saygısızlık. başka bir şey değil. yani nedir bu Allah aşkına? ayıp değil mi koca koca öğretmenlere yapılan muameleye bakın. yok Google'da şunu tıklayın resmi yükleyin filan... kendime olan saygimi yitirmek üzereyim sayelerinde.

Herkese yapay zeka ile ilgili veya kendi alanı ile ilgili güzel bir eğitim daha iyi olurdu. Tıkla tıkla gerçekten hoş olmamış. Ne biliyorum doldurmalarında cevap yazmakla ne amaçlanıyor? Öğrenciler bile bunu sanırım doldurmaz. Alt yapı yetersiz. O kadar öğretmen ve geçen zaman..

şu seminer dönemine "Etap-Pardus" eğitimi koy öğretmenlere bir faydası dokunsun, ne gereği var şimdi bu eğitimin??
Bu eğitim güzel olurdu. Sanki öğretmenlerin zamanını alsın diye oba.gov da bilinçli bant daraltma var. Bu saatte bile düzgün çalışmıyor site. Bunun başka bir açıklaması yok.

Çok şükür bitti. Herkese hayırlı olsun. Modül ikinin soruları o kadar saçma ki. Hazırlarken "Aman sor geç, ne uğraşacaksın" şeklinde düşündüklerine eminim ama ispat edemem. Ben yazılıda o soruları sorayım soruşturma geçirmezsem ben de öğretmenliği bilmiyorum.

Ekli dosyalar

• 1762809534450.webp
    1762809534450.webp
    37.3 KB · Görüntüleme: 0
şu saat oldu hala yarilayamadik rezillik valllahi hadi bizim brans müsait ama diger branslar bu sacma durumun altindan kalkamayabilirler diye düsünüyorum.

ilksms
Geri