Yedide açılıyordu baya da hızlıydı. 8.30 gibi millet uyanıp yüklenince gene gitti.Sabah sabah gene açılmıyor.
Yedide açılıyordu baya da hızlıydı. 8.30 gibi millet uyanıp yüklenince gene gitti.Sabah sabah gene açılmıyor.
Ön sınavda kapatıp açtım kaldığı yerden devam etti hocam.. Ama normal sınavda öyle midir bilmiyorum. Videolarda takıldı kapattım ben.sınav yaparken sürekli dönüyor, tekrar hak verecek mi sistem.süre bitmek üzere
Kopyala yapıştırı nasıl yaptınız hocamArdadaşlar 1. modülün son değerlendirme sorularını kendim cevapladım 15 soruda 1 yanlış çıktı ve 93 puan aldım. 2. modülün konusu yapay zeka olunca aklıma geldi ve soruları chatgpd ye kopyala yapıştır ile çözdürdüm (sırf konu pekişsin diye) 14 soruda 11 doğru 3 yanlış çıkardı ve 78 puan aldım. Ben bu çelişkiyi anlamadım.
Edge tarayıcıda dahili Copilot var. Sayfadan çıkmadan soruları kopyala yapıştır yapabilirsiniz. Veya ekran görüntüsü çekip sayfadan çıkmadan Copilota yapıştırabilirsiniz.Kopyala yapıştırı nasıl yaptınız hocam
takipEdge tarayıcıda dahili Copilot var. Sayfadan çıkmadan soruları kopyala yapıştır yapabilirsiniz. Veya ekran görüntüsü çekip sayfadan çıkmadan Copilota yapıştırabilirsiniz.
opera yan panelinde de chatgpt açılıyor.Edge tarayıcıda dahili Copilot var. Sayfadan çıkmadan soruları kopyala yapıştır yapabilirsiniz. Veya ekran görüntüsü çekip sayfadan çıkmadan Copilota yapıştırabilirsiniz.
Chrome da yapay zeka eklentileri mevcut. Onları kurup sayfadan çıkmadan yanda açılır pencere şeklinde çalışıyor.
Bekle eçılır hocam. Bi beş dakka herkes çıksın arkadaşlar takıldı ilerlemiyor sistem

bir resim atsanız sonrası için lazım olur neresi olduğunu görütüz
ön değerlendirme sorularını atlayabilirsiniz. zorunlu değil.Ön değerlendirme sınavına başlamıştım dün. 3. soruda kapı çaldı. Kapattım. 10 dk sonra geri açtım zaman hiç durmamış kalan sorular için 6 dak dan geri sayıyordu. kalan zaman da yetmedi doğal olarak. Böyle saçmalık mı olur
yapay zeka biraz gerizekalı çünküArdadaşlar 1. modülün son değerlendirme sorularını kendim cevapladım 15 soruda 1 yanlış çıktı ve 93 puan aldım. 2. modülün konusu yapay zeka olunca aklıma geldi ve soruları chatgpd ye kopyala yapıştır ile çözdürdüm (sırf konu pekişsin diye) 14 soruda 11 doğru 3 yanlış çıkardı ve 78 puan aldım. Ben bu çelişkiyi anlamadım.
bunları buralarda paylaşmanız iyi oldu bir dahaki eğitimde kopyala yapıştır ekran görüntüsü kısımlarını da kapatırlar.Edge tarayıcıda dahili Copilot var. Sayfadan çıkmadan soruları kopyala yapıştır yapabilirsiniz. Veya ekran görüntüsü çekip sayfadan çıkmadan Copilota yapıştırabilirsiniz.
Chrome da yapay zeka eklentileri mevcut. Onları kurup sayfadan çıkmadan yanda açılır pencere şeklinde çalışıyor.