Çok komik , çok saçma ..sinirlerim bozuluyor artık gerçekten . Böyle bir branş olamaz , yazık şu ülkenin haline. Bu kadar plansızlık olamaz!!!
Okulum çoklu yabancı dil okulu oldu , bana ait tüm dersler kalktı . Ders saatim 0 (SIFIR) ..
19 bilgisayar , 3d yazıcı Tüm bu setlerden bize de geldi, Norm fazlasıyım diye bana açılan okulda ise ne bt Sınıfı var, ne bilgisayar , ne 3d Yazıcı ne de bu setler. Yani kendi okulumda bt Sınıfı var, bt öğretmeni var.Ama dersler kaldırıldı bt Sınıfına kilit vuruldu,, başka okulda ise bunların hiç biri yok nasıl oluyorsa bt öğretmeni normu var. Ki muhtemelen oraya tayin istesem seneye orada da norm fazlası olacağım. Allah akil fikir versin bunları planlayanlara , vicdan versin bu norm olaylarını parmağında istediği gibi şahsi duygularıyla çıkarlarıyla döndüren müdürlere(!) , ve Allah korusun bu caaanım ülkeyi bu kadar düzenbazlığın içinde. Bu ülkeyi mahvetmek için dışardan bir düşmana gerek yok. En en en basiti Okulunda sırf istediği öğretmenleri tutup istediklerini göndermek için norm oyunları yapmak, öğrencileri teknoloji çağında tüm imkanlar varken bundan mahrum etmek, geleceği inşa edecek nesillerin gelişimine ket vurmak ta vatan hainliğidir. …Başka sözüm yok….
Bize set gelmedi , niye gelmedi diyen hocalarım . Seneye veya en geç bir sonraki sene sizlerin de dersleri olmayacak zaten . Şimdilik sıra gelmemiştir çoklu yabancı dil için. Setleri çok ta dert etmeyin yani..DERS YOK!