Kurulum videoları var mı?
Yurt içi kargoTutanakta "Birinci nüsha anlaşmalı kargo kodu ile firmaya gönderilecektir." yazıyor. Hangi kargo bilen var mı?
Çok teşekkür ederim hocamYurtiçi Kargo Anlaşmalı Kargo Kodu: 387169941
Teslimatlar sırasında her bir kutunun içerisinde bulunan komponentlerin tek tek sayılmasına gerek olmayacaktır.Mobil robot kitin üstündeki yapılmış haline bakınca içindeki malzemeler eksik çıkıyor. Mesafe sensörü yok. Bu durumda birşey yapılacakmı
Seminer haftası sayalım bariTeslimatlar sırasında her bir kutunun içerisinde bulunan komponentlerin tek tek sayılmasına gerek olmayacaktır.
Kutu içeriklerinin eksik ya da arızalı çıkma durumuna karşı teslim tarihinden itibaren 90(doksan) gün içerisinde sayımı/tespiti yapılabilecektir
Bize böyle bir mesaj geldi ilden
nereden talaepode bulunuyoruzTalepte bulunmuyorsunuz hocam. Eğer okulunuza Tip 1 -2 -3 kapsamında BT sınıfı yenileme yapıldıysa yada Yenilikçi Sınıf kurulduysa geliyor bu setler.
nereden talaepode bulunuyoruz
arkadşlar bana 13 tane mebkit robotik set gelmiş, mobil robot platform kiti gelmemiş. mobil robot platform resmini atabilir misiniz
20 tane m3x4mm geldiM3 vida geldi mi sizlere?
Bize 2 poşet fazladan gelmişM3 vida geldi mi sizlere?
@gsaydin hocam,Ekte gönderdiğim zip dosyasını "Belgeler-->Arduino-->libraries" klasörünün içerisine MebKit klasörü olarak atıp, kılavuz kitaptaki örnek uygulamaların kodlarına erişebilirsiniz arkadaşlar. (Kodlar Arduino 2.3.3 ile hazırlanmış ve denenmiştir, öncesinde kılavuzda belirtilen kütüphane dosyalarının yüklenmiş olduğuna emin olunuz.) (Setimde Esp8266 çıkmadığı için onu hazırlayamadım)
Ekli dosyayı görüntüle 79373Ekli dosyayı görüntüle 79374
Mesajda eklediğiniz kılavuz kitaptaki anlatıma göre kendim hazırladım hocam kodları, kılavuzda MEBKİTTestProgramları.zip isimli bir dosyadan bahsedilmiş ama internette bulamadım, bende okulda işler yoğun değilken kendim hazırladım, sonrada Arduino'nun örnekler kısmına ekledim.@gsaydin hocam,
MebKit.zip dosyasını siz oluşturmuştunuz değil mi? Öyleyse nereye, hangi kılavuza bakarak hazırladınız?
(sayfa 13-29)
Buna bakarak kendiniz mi hazırladınız?
https://mebkit.eba.gov.tr sitesindeki dökümanlar da hala eksik gibi. Yani mebkit.zip dosyası sanki hazır olarak da verilmiş gibi anlatıyor o pdf de ama resmi sitede ortada öyle bir dosya yok.
Burası biraz tuhaf... Bana 17 Haziran'da geldi. Kutuyu açmama gerek yok ya... 90 gün sonra okul başlıyor .. 65 gün okulda değiliz. Diğer günler seminer toplantı....Teslimatlar sırasında her bir kutunun içerisinde bulunan komponentlerin tek tek sayılmasına gerek olmayacaktır.
Kutu içeriklerinin eksik ya da arızalı çıkma durumuna karşı teslim tarihinden itibaren 90(doksan) gün içerisinde sayımı/tespiti yapılabilecektir
Bize böyle bir mesaj geldi ilden