Habere göre Dijital yazıcı gelen okullara gelecekmiş, muhtemelen çoğu okulun yoldadır.hayırlı olsun, yer neresi hocam
Tutanak ile teslim alacaksınız demişler. Ama tutanak için daha evrağı henüz göndermemişler.Şimdi bize de teslim ettiler. Bunları demirbaşa kaydettiriyoruz mu yoksa kayıt falan yok mu?
buraya mesajı yazdım yarım saat sonra da bana geldi iyi mihayırlı olsun, yer neresi hocam
Bizde direkt kutunun üzerindeydi hocam. Kontrol edin isterseniz.Tutanak ile teslim alacaksınız demişler. Ama tutanak için daha evrağı henüz göndermemişler.
Tutanak ile teslim alacaksınız demişler. Ama tutanak için daha evrağı henüz göndermemişler.
Talepte bulunmuyorsunuz hocam. Eğer okulunuza Tip 1 -2 -3 kapsamında BT sınıfı yenileme yapıldıysa yada Yenilikçi Sınıf kurulduysa geliyor bu setler.Hangi okula neye göre gönderiliyor, talepte bulunacak bir yer var mı?
Hangi okula neye göre gönderiliyor, talepte bulunacak bir yer var mı?
Hocam anladım da bizim neyimiz eksik, ben de okulumda böyle güzel setlerle çalışma yapmak istiyorum, bence bu yapılan ayrımcılığa giriyor. İsteyen okullara göndermeli MEB.Talepte bulunmuyorsunuz hocam. Eğer okulunuza Tip 1 -2 -3 kapsamında BT sınıfı yenileme yapıldıysa yada Yenilikçi Sınıf kurulduysa geliyor bu setler.
Geçen sene okullara sordular 55 metrekare pc lab için uygun yeri olanlar kimler diye onun devamı bunlar anlaşılan.Hocam anladım da bizim neyimiz eksik, ben de okulumda böyle güzel setlerle çalışma yapmak istiyorum, bence bu yapılan ayrımcılığa giriyor. İsteyen okullara göndermeli MEB.
Hocam zaten uygun olduğunu belirten cevap verdik, fotoğraflarını da çektik gönderdik sınıfın, hiçbirşey gelmedi ama okula.Geçen sene okullara sordular 55 metrekare pc lab için uygun yeri olanlar kimler diye onun devamı bunlar anlaşılan.
Keşke ildeki BTR yöneticisi ile konuşsaydınız. Onlar detaylı bilgi verebilir.Hocam zaten uygun olduğunu belirten cevap verdik, fotoğraflarını da çektik gönderdik sınıfın, hiçbirşey gelmedi ama okula.
Hocam ilçedeki eğitici zaten aradı, fotoğraf istedi, tüm bilgileri verdik, çok geniş bir sınıf zaten, altyapıda var, kim neye göre nasıl karar veriyor anlamak çok zor, ben şimdi bu setlerden istiyorum çünkü öğrencilerimle çok güzel projeler yapabilirim, veremeyiz mi diyecekler bana, o zaman haksızlık olmaz mı?Keşke ildeki BTR yöneticisi ile konuşsaydınız. Onlar detaylı bilgi verebilir.
Yok hocam geçen sene biz Veli'nin birine 10 set aldırdık. Anlamıyordum o zamanlar şöyle 10 set geldi.Hocam ilçedeki eğitici zaten aradı, fotoğraf istedi, tüm bilgileri verdik, çok geniş bir sınıf zaten, altyapıda var, kim neye göre nasıl karar veriyor anlamak çok zor, ben şimdi bu setlerden istiyorum çünkü öğrencilerimle çok güzel projeler yapabilirim, veremeyiz mi diyecekler bana, o zaman haksızlık olmaz mı?
İnternetten araştırdım hocam bu setlerin sadece kartı 5K civarı, diğer sensörleri ve ekstraları saymıyorum bile. Bence isteyen okullara verilmesi gerekli, o kadar çok yere gereksiz harcama yapılıyor ama bu güzel çalışmadan biz faydalanamıyoruz çok saçma.
Hocam doğru sölüyorsunuz haklısınız ama bu kart özel yapım o yüzden demiştim. Yoksa dediğiniz gibi tek tek çok pahalı değil parçalar ama kartı güzel hazırlamışlar. Aşağıdaki linktekine çok benziyor.Yok hocam geçen sene biz Veli'nin birine 10 set aldırdık. Anlamıyordum o zamanlar şöyle 10 set geldi.
Direnç ve LED olmadığı için kendim aldım sette ki zaten para eden şeyler değildiler. Klon Arduino para eden bir şey değil. Geçen sene 250 lira civarındaydı. Büyükşehirlerde sadece bunları satan dükkanlar olabiliyor oralardan daha uyguna geliyor.![]()
Arduino Uno Pro Başlangıç Seti (E-Kitap Hediyeli ve Videolu)
Arduino Uno Pro Başlangıç Seti (E-Kitap Hediyeli ve Videolu) en iyi fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo ve taksit imkanlarıyla hemen satın alın!www.robotistan.com
Hocam zaten uygun olduğunu belirten cevap verdik, fotoğraflarını da çektik gönderdik sınıfın, hiçbirşey gelmedi ama okula.