MEB-IMES (Millli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğünün İşletmelerde Mesleki Eğitim ve Staj Mobil Uygulaması)

Kodla Büyü
Ya arkadaşlar herkesin alamadığı geneli kapsamayan bu max. Ücret paylaşımlarını yapmayın lütfen. Duyan da herkes böyle bir ücret alıyor zannedecek. Öğretmenler hakkında en olumsuz algılar buralardan çıkıyor. Daha önce de yazdım zaten dertliyiz, bizde koordinatörlük ücretleri kısıldı. Daha hakkımızı alamıyoruz, full ücret alan da yok. Alabilen vardır ama dediğim gibi geneli kapsamıyor. Bize yazık değil mi duyan alıyoruz zannediyor.
Hakka da giriyorsunuz haberiniz olsun

Bence saçmalık şu. Sen koordinatör müdür yardımcısı gorevlendiriyorsun. Diyorsun ki iş ve işlemleri sen takip edeceksin diyorsun. Sonrasında ben sana da güvenmiyorum demek değil mi

Yüzde 100 böteci arkadaş. Artık meslek lisesinde çalışamadığı için mi bilgisizliginden mi abuk sabuk bir mesaj yazmış tartışılır.
Hocam yarın yasa çıksa teknik öğretmenler asılacak diye. Şak şaklarlar kendi menfaatleri gereği. Bir yıldır görüyoruz herkesin gerçek yüzünü malesef.

ilksms
Geri