veya internetim bitti, veya telefonun kamerası bozuk, veya telefonun konum hizmeti çalışmıyor. vs. vs.Telefon kullanmıyorum ne olacak? Hadi bakalım.
Ve akıllı telefon kullanmiyorumveya internetim bitti, veya telefonun kamerası bozuk, veya telefonun konum hizmeti çalışmıyor. vs. vs.
27 saati kim veriyor kim alıyor? Açıklar mısın hocam? Bilelim.Koordinatörlük çok suistimal edilen bir durum çözümü bu mu tartışılır 2 saatte 3 işletme gezip 27 saat alınır mı o da tartışılır.
Çok değerli öğretmenin yanlış yazmışım mesemde 24 saat koordinatörlük alınır.3 saat nöbeti sehven eklemişim.27 saati kim veriyor kim alıyor? Açıklar mısın hocam? Bilelim.
Büyükşehirlerde 24 saat koordinatörlük, 3 nöbet, 2 saat de sınıf rehber öğretmeni toplam 29 saat ücret alıyorlarÇok değerli öğretmenin yanlış yazmışım mesemde 24 saat koordinatörlük alınır.3 saat nöbeti sehven eklemişim.
24 saat koordinatörlük, büyükşehirlerde yalnızca mesem lerde alınabilir.Büyükşehirlerde 24 saat koordinatörlük, 3 nöbet, 2 saat de sınıf rehber öğretmeni toplam 29 saat ücret alıyorlar
hatırlatman için teşekkür ederim24 saat koordinatörlük, büyükşehirlerde yalnızca mesem lerde alınabilir.
Hocam yarın yasa çıksa teknik öğretmenler asılacak diye. Şak şaklarlar kendi menfaatleri gereği. Bir yıldır görüyoruz herkesin gerçek yüzünü malesef.Yüzde 100 böteci arkadaş. Artık meslek lisesinde çalışamadığı için mi bilgisizliginden mi abuk sabuk bir mesaj yazmış tartışılır.
Kesin konuşmamak lazım değerli hocam böteci diye. Programda yanlış koordinatörlükte yapılan suistimallerde yanlış.Hocam yarın yasa çıksa teknik öğretmenler asılacak diye. Şak şaklarlar kendi menfaatleri gereği. Bir yıldır görüyoruz herkesin gerçek yüzünü malesef.
HaklısınızKesin konuşmamak lazım değerli hocam böteci diye. Programda yanlış koordinatörlükte yapılan suistimallerde yanlış.