est. hocam çözülmesine sevindimelrond' Alıntı:bugün @Parhelion hocamla uzaktan bağlantı kurarak kapanma sorunu üzerinde çalışmalar yaptık...hocama sonsuz teşekkürler...sorunun resimlerin boyutunu 540x338 olarak ayarlasak bile DPI yoğunluğunun çok fazla olmasından kaynakladığını Parhelion hocam söyledi...bende resmin DPI ayarını 72 ye düşürdüm...sorun çözüldü..
@celiksd hocam bunu bir dene derim...bende şu an için sorun giderildi...
@Parhelion hocam.. iyi ki varsın :alkis:
Parhelion' Alıntı:est. hocam çözülmesine sevindimelrond' Alıntı:bugün @Parhelion hocamla uzaktan bağlantı kurarak kapanma sorunu üzerinde çalışmalar yaptık...hocama sonsuz teşekkürler...sorunun resimlerin boyutunu 540x338 olarak ayarlasak bile DPI yoğunluğunun çok fazla olmasından kaynakladığını Parhelion hocam söyledi...bende resmin DPI ayarını 72 ye düşürdüm...sorun çözüldü..
@celiksd hocam bunu bir dene derim...bende şu an için sorun giderildi...
@Parhelion hocam.. iyi ki varsın :alkis:
Parhelion' Alıntı:Kapanma sorunu için üzerinde çalışıyorum. Yakında güncelleme yayınlayacağım
HOCAM ebatı kaca kac yaptın...artık kapanmıyor mu...bir de dpi ayarın kac..teşekkürler.mutlucan' Alıntı:kapanma sorununa karşı fotoğraf ebatlarını küçültmek kafi geldi.