Klavuz yayınlandı, alan değiştirecek var mı?

Kodla Büyü
Hocam şartları sağladığım için başvurdum da beni neler bekliyor bilmek istedim. Başvuru yapmak demek kesin değişiklik olacağı anlamına mı geliyor. Yani yer açılmazsa tercih zamanı ne oluyor o zaman. Ya da açılan yeri tercih etmezsek ne oluyor.
Hocam tercih yapıp atanmadıkça hiç bir şey olmaz diye biliyorum. Bu ön başvuru, sadece tercih sürecine girdiğinizi gösterir. Açık yoksa veya tercih yapmazsanız alan değişikliğiniz olmaz.

Hocam daha onceden elektronikle hic ugrastiniz mi mesela ben sarz girisi ve ekran karti chipset sokmus tamir etmis birisiyim.Bu islerin bilmekle alakasi yok.

Hocam daha onceden elektronikle hic ugrastiniz mi mesela ben sarz girisi ve ekran karti chipset sokmus tamir etmis birisiyim.Bu islerin bilmekle alakasi yok.
Neden kendini ispat etmek için bu kadar uğraşıyorsun
Herkese cevap vermeye felan çalışmışsın

Altı üstü öğretmeniz bu kadar
Çokta kasmanın bir anlamı yok

Bana mı sordunuz bilmiyorum ama lisede de üniversitede de elektronik okudum. Bunların dışında ekstradan bilgisayar mühendisliği okudum. Evrak ve başvuru için soruyorsanız başvuru yaptım zaten, uygunsuzluk yok. Bilgi olarak soruyorsanız da insanın kendi ile ilgili yargıları genellikle abartı içerir o toplara girmiyorum pek. Yakışmaz bana şunu biliyorum bunu biliyorum demek. Kendi adıma söyledim kimse üstüne alınmasın.

Evet hocam sen gecersin zaten TTK9 bakti isen vardir.Beni yanlis anladin yani merakin varsa elektronik dedim.Mesela ben teknik lisede calismak isterdim.

Insallah bilisim dersi icin yapay zeka, robotik, digital sanatlar adiyla ayri ayri dersler cikar.

Sosyoloji mezunuyum. Felsefeye geçebiliyormuşum. Şuan felsefe açılıyor bana.
Derin düşünmenin gittikçe azaldığı ve muhtemelen gelecekte daha da azalacağı yapay zeka çağında felsefe anlatmak bizim branştaki sorunlardan daha zorlayıcı olur gibime geliyor

Son düzenleme:
ilksms
Geri