TTK 9 nolu kanununa göre en son tabloya bakıyorum. Orada olan ama açılmayan bölümler var mebbiste. Bunu nasıl düzeltebiliriz?
Şuradan da kontrol edin:
TTK 9 nolu kanununa göre en son tabloya bakıyorum. Orada olan ama açılmayan bölümler var mebbiste. Bunu nasıl düzeltebiliriz?
Hocam burada da var. Ama mebbiste açılmamış. Detay vereyim Muğla TEF Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği. Raylı sistemler Elektrik-Elektronik bölümü kapsamında. ama açılmamış mebbiste.
Bana da felsefe açılıyordu ama değer mi yazılır mı ki, boş yer olur mi ki.Sosyoloji mezunuyum. Felsefeye geçebiliyormuşum. Şuan felsefe açılıyor bana.
inşallah mağdur olur, burada ağlarsın11 dogu sehrinde, böteden alan degistirecek varsa yerini buraya yazsin.Gabar, Cilo, Cudi, Habur kapi, Posof Gurcistan siniri olabilir.Ben de seneye magdur oldum yazmak istiyorum.
beddua mı ettim, dua mı ettim ben bile anlayamadım dersem yalan olur.Okulun imam hatip olursa uzun sürmezIlk tercihim istanbul 450 puan BOTE.Hadi beni norm fazlasi yapabilen varsa yapsin.

Ilk tercihim istanbul 450 puan BOTE.Hadi beni norm fazlasi yapabilen varsa yapsin.
hocam bi geç de hayırlısıyla sal artık bu insanlarıSorun yok 400-500 puan arasi bircok sinif ogretmeni böte'ye gececek.Bizim icin ders degil, eglence.Orasi olur burasi olur, biz meslegin en az 20 senesini uzak koylerde zor sartlarda geciriyoruz zaten.Nere olursa olsun hatta hic ek ders vermesinler yine kabul.7 sene ortaokulda calistim bu arada.
25 sene once html okul sayfasinin icine jpeg okul dergi resimlerini xml ile acilir dergi yapiyordum.Ag uzerinden ayni anda tek makineden 20 bilgisayara format atardik.
Ya hocam yazmayayım diyorum yine dayanamadım. Puanla alakası yok bu işin. Yaşa gör ne diyeyim. Bu kadar insan anlatıyor burada.
Anti parantez bötede de çok yüksek puanlı arkadaşlar var çok güvenme puana da.
Kendi deyiminle pişman olanlardan olursun sorun yok nasılsa senin için. Bi böte ol da kurtul.
Aynen hocam haklısınız. Anlatamıyoruz bazı şeyleri. Yapacak bir şey yok. Yaşayıp görsün artık bazı arkadaşlar daBazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor maalesef.
Eşim BÖT, 21. yılında ve Ekim ayında 5. defa norm fazlası olma yolunda ...
Daha önce de yazdığım gibi yüksek puanla böteye geçecekler çok avantajlı. Bizde puanlar genelde düşüktür. norma fazlası olsanızda resen vesaire başınıza kötü birşey gelmez. Hakkınızda hayırlısı. Norm fazlası çok olan bölümlere çık fazla kontenjan açmayacaklar gibiIlk tercihim istanbul 450 puan BOTE.Hadi beni norm fazlasi yapabilen varsa yapsin.
Hocam daha önce tek tas daydım böte ye geçtim geçtiğime pişmanım. Size açıkcası şöyle söyleyeyim sürekli norm fazlası olursunuz. Sınıf öğretmenliğinde en azından normunuz var ve emeklisi olan puanınızın işe yaradığı bir branş. Bir süre bekleyip puan biriktirdiğinizde illa merkezi yere geçersiniz sınıfta .Böte yeni bir bölüm olduğu için emeklisi de yok hiç yer açılmıyor puanınız kaç olursa olsun ciddi norm sıkıntsı yaşayacaksınız. Önceden iyidi boşluklar oluyordu ama şu an ciddi sıkıntı var. Hatta alan değiştirme imkanım olsa bu branştan başka branşa geçmek isterim.Estagfirullah hocam.Sagolun.Biz de 27 senedir bu isin icindeyiz sadece sinif ogretmeni degildik il ve ilce meblerde onemli hizmetlerde bulunduk.
Ok yaydan çıktı artık hocam. Yer açılırsa o böte ye geçilecek ve pişman olunacak. Kaçarı yok artık fikir vermeye de gerek yokHocam daha önce tek tas daydım böte ye geçtim geçtiğime pişmanım. Size açıkcası şöyle söyleyeyim sürekli norm fazlası olursunuz. Sınıf öğretmenliğinde en azından normunuz var ve emeklisi olan puanınızın işe yaradığı bir branş. Bir süre bekleyip puan biriktirdiğinizde illa merkezi yere geçersiniz sınıfta .Böte yeni bir bölüm olduğu için emeklisi de yok hiç yer açılmıyor puanınız kaç olursa olsun ciddi norm sıkıntsı yaşayacaksınız. Önceden iyidi boşluklar oluyordu ama şu an ciddi sıkıntı var. Hatta alan değiştirme imkanım olsa bu branştan başka branşa geçmek isterim.
Tarih branşına da mı geçiyorlar hocamİstanbul'dayım. BÖTE öğretmeniyim. Hizmet puanım 374. Tarih öğretmenliği için sadece İstanbul tercihli ön başvuru yaptım. Şansım %50 diye düşünüyorum. Çünkü her yer 400-500 puanlı sınıf öğretmeni kaynıyor. Onlar olmasa şansım için %99 derdim.
Puani kac hocam 220 mi?Istanbula bote isteyecek su an grupta 500-600 puani olanlar var.
Estagfirullah hocam.Sagolun.Biz de 27 senedir bu isin icindeyiz sadece sinif ogretmeni degildik il ve ilce meblerde onemli hizmetlerde bulunduk.
Size bir şey danışayım. Meslek Lisesinde Elektronik için alan değişikliğine başvurdum. Şimdi biz kesin olarak değişiklik yapmış mı olacağız yoksa yer olması mı lazım değişiklik için. Yani bu başvuru sonrası tercih zamanı hiç yer olmazsa aynı kalmaya devam mı edeceğiz? İkinci sorum diyelimki yer açıldı ama biz yeri beğenmedik ve yazmadık,başvuru yapmışsınız illa değişeceksiz demezler değil mi?Hocam elektrik elektronik, yazilim bitirdi iseniz bu alana basvurursunuz.Yada eskiden teknik egitim fak. cikisli iseniz basvurursunuz.Ilgi alanim bilgisayar oldugu icin bu aklimda kalmis.Buna da gerek yok.
TTK 9 bak basvuru modulu bunun esas alarak aciyor.Mesela tum YBS bolumune direk BOTE aciyor.