Klavuz yayınlandı, alan değiştirecek var mı?

Kodla Büyü
Sosyoloji mezunuyum. Felsefeye geçebiliyormuşum. Şuan felsefe açılıyor bana.

11 dogu sehrinde, böteden alan degistirecek varsa yerini buraya yazsin.Gabar, Cilo, Cudi, Habur kapi, Posof Gurcistan siniri olabilir.Ben de seneye magdur oldum yazmak istiyorum.

Son düzenleme:
Ilk tercihim istanbul 450 puan BOTE.Hadi beni norm fazlasi yapabilen varsa yapsin.

Norm işleri sınıf öğretmenliği gibi değil bu maalesef.
Bu yıl 5'er şubesi olan bir ortaokulda 5 ve 6'larda toplamda zorunlu 20 Saat BT dersi olur ve genellikle 1 norm BÖT olur. O okulda sonraki yıl çoklu yabancı dil sistemine geçinilimce 10 saati gider ve norm da gider.

Sorun yok 400-500 puan arasi bircok sinif ogretmeni böte'ye gececek.Bizim icin ders degil, eglence.Orasi olur burasi olur, biz meslegin en az 20 senesini uzak koylerde zor sartlarda geciriyoruz zaten.Nere olursa olsun hatta hic ek ders vermesinler yine kabul.7 sene ortaokulda calistim bu arada.
25 sene once html okul sayfasinin icine jpeg okul dergi resimlerini xml ile acilir dergi yapiyordum.Ag uzerinden ayni anda tek makineden 20 bilgisayara format atardik.

Son düzenleme:
Karsimizda imam hatip var.Merkezde.7 senede 70 puan almis, ayni okulda 2.ogretmen 300 puanla kaldi bu gidecek simdi.Bizde 450-550 puanlilar gececek diyorum.

Ya hocam yazmayayım diyorum yine dayanamadım. Puanla alakası yok bu işin. Yaşa gör ne diyeyim. Bu kadar insan anlatıyor burada.
Anti parantez bötede de çok yüksek puanlı arkadaşlar var çok güvenme puana da.
Kendi deyiminle pişman olanlardan olursun sorun yok nasılsa senin için. Bi böte ol da kurtul.

Sorun yok 400-500 puan arasi bircok sinif ogretmeni böte'ye gececek.Bizim icin ders degil, eglence.Orasi olur burasi olur, biz meslegin en az 20 senesini uzak koylerde zor sartlarda geciriyoruz zaten.Nere olursa olsun hatta hic ek ders vermesinler yine kabul.7 sene ortaokulda calistim bu arada.
25 sene once html okul sayfasinin icine jpeg okul dergi resimlerini xml ile acilir dergi yapiyordum.Ag uzerinden ayni anda tek makineden 20 bilgisayara format atardik.
hocam bi geç de hayırlısıyla sal artık bu insanları

Basvurumuz onaylandi, puan super, acilirsa tabiki gececegiz.27 senelik sinif ve BT tecrubesi var.Okul bitirip de ne yapacagim diyenler var git onlara soyle bu laflari hocam.Her isiniz polemik yapmak.Bak bakanlik acikogretim ybs diplomasina kpss 90 olan bolumu sinif ogretmenlerine bile acti.
Sakayla karisik yer sorduk bir akil alalim dedik.

Son düzenleme:
Daha ne yer açılıp açılmayacağı belli değil gerçekten bu alan değişikliği epeyce bir hayal kırıklığı yaratacak gibi geliyor bana ya bakalım ne olacak. Çok umutlu çok şeyler bekleyen arkadaşlar var

Ya hocam yazmayayım diyorum yine dayanamadım. Puanla alakası yok bu işin. Yaşa gör ne diyeyim. Bu kadar insan anlatıyor burada.
Anti parantez bötede de çok yüksek puanlı arkadaşlar var çok güvenme puana da.
Kendi deyiminle pişman olanlardan olursun sorun yok nasılsa senin için. Bi böte ol da kurtul.

Bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor maalesef.
Eşim BÖT, 21. yılında ve Ekim ayında 5. defa norm fazlası olma yolunda ...

Ilk tercihim istanbul 450 puan BOTE.Hadi beni norm fazlasi yapabilen varsa yapsin.
Daha önce de yazdığım gibi yüksek puanla böteye geçecekler çok avantajlı. Bizde puanlar genelde düşüktür. norma fazlası olsanızda resen vesaire başınıza kötü birşey gelmez. Hakkınızda hayırlısı. Norm fazlası çok olan bölümlere çık fazla kontenjan açmayacaklar gibi

Estagfirullah hocam.Sagolun.Biz de 27 senedir bu isin icindeyiz sadece sinif ogretmeni degildik il ve ilce meblerde onemli hizmetlerde bulunduk.

Estagfirullah hocam.Sagolun.Biz de 27 senedir bu isin icindeyiz sadece sinif ogretmeni degildik il ve ilce meblerde onemli hizmetlerde bulunduk.
Hocam daha önce tek tas daydım böte ye geçtim geçtiğime pişmanım. Size açıkcası şöyle söyleyeyim sürekli norm fazlası olursunuz. Sınıf öğretmenliğinde en azından normunuz var ve emeklisi olan puanınızın işe yaradığı bir branş. Bir süre bekleyip puan biriktirdiğinizde illa merkezi yere geçersiniz sınıfta .Böte yeni bir bölüm olduğu için emeklisi de yok hiç yer açılmıyor puanınız kaç olursa olsun ciddi norm sıkıntsı yaşayacaksınız. Önceden iyidi boşluklar oluyordu ama şu an ciddi sıkıntı var. Hatta alan değiştirme imkanım olsa bu branştan başka branşa geçmek isterim.

İstanbul'dayım. BÖTE öğretmeniyim. Hizmet puanım 374. Tarih öğretmenliği için sadece İstanbul tercihli ön başvuru yaptım. Şansım %50 diye düşünüyorum. Çünkü her yer 400-500 puanlı sınıf öğretmeni kaynıyor. Onlar olmasa şansım için %99 derdim.

Hocam daha önce tek tas daydım böte ye geçtim geçtiğime pişmanım. Size açıkcası şöyle söyleyeyim sürekli norm fazlası olursunuz. Sınıf öğretmenliğinde en azından normunuz var ve emeklisi olan puanınızın işe yaradığı bir branş. Bir süre bekleyip puan biriktirdiğinizde illa merkezi yere geçersiniz sınıfta .Böte yeni bir bölüm olduğu için emeklisi de yok hiç yer açılmıyor puanınız kaç olursa olsun ciddi norm sıkıntsı yaşayacaksınız. Önceden iyidi boşluklar oluyordu ama şu an ciddi sıkıntı var. Hatta alan değiştirme imkanım olsa bu branştan başka branşa geçmek isterim.
Ok yaydan çıktı artık hocam. Yer açılırsa o böte ye geçilecek ve pişman olunacak. Kaçarı yok artık fikir vermeye de gerek yok

İstanbul'dayım. BÖTE öğretmeniyim. Hizmet puanım 374. Tarih öğretmenliği için sadece İstanbul tercihli ön başvuru yaptım. Şansım %50 diye düşünüyorum. Çünkü her yer 400-500 puanlı sınıf öğretmeni kaynıyor. Onlar olmasa şansım için %99 derdim.
Tarih branşına da mı geçiyorlar hocam

Gayet iyi puan.Istanbulda da ihtiyac yoksa bu ders yerin dibine gecmis.Bize de onemsiz secmeli boyle bir ders lazim.

Son düzenleme:

Hocam siz yetkili bir abiye benziyorsunuz :) Size bir şey danışayım. Meslek Lisesinde Elektronik için alan değişikliğine başvurdum. Şimdi biz kesin olarak değişiklik yapmış mı olacağız yoksa yer olması mı lazım değişiklik için. Yani bu başvuru sonrası tercih zamanı hiç yer olmazsa aynı kalmaya devam mı edeceğiz? İkinci sorum diyelimki yer açıldı ama biz yeri beğenmedik ve yazmadık,başvuru yapmışsınız illa değişeceksiz demezler değil mi?

Hocam elektrik elektronik, yazilim bitirdi iseniz bu alana basvurursunuz.Yada eskiden teknik egitim fak. cikisli iseniz basvurursunuz.Ilgi alanim bilgisayar oldugu icin bu aklimda kalmis.Buna da gerek yok.
TTK 9 bak basvuru modulu bunun esas alarak aciyor.Mesela tum YBS bolumune direk BOTE aciyor.

Hocam elektrik elektronik, yazilim bitirdi iseniz bu alana basvurursunuz.Yada eskiden teknik egitim fak. cikisli iseniz basvurursunuz.Ilgi alanim bilgisayar oldugu icin bu aklimda kalmis.Buna da gerek yok.
TTK 9 bak basvuru modulu bunun esas alarak aciyor.Mesela tum YBS bolumune direk BOTE aciyor.

Hocam şartları sağladığım için başvurdum da beni neler bekliyor bilmek istedim. Başvuru yapmak demek kesin değişiklik olacağı anlamına mı geliyor. Yani yer açılmazsa tercih zamanı ne oluyor o zaman. Ya da açılan yeri tercih etmezsek ne oluyor.

ilksms
Geri