teşekkürler..mrtdincer' Alıntı:Eba şifresi almanız gerekiyor hocammutlucan' Alıntı:öğretmen tabletleri TC kimlik no ve mebbis şifresiyle aktif oluyor mu?
yoksa EBA şifresi alınması gerekiyor mu?
teşekkürler..mrtdincer' Alıntı:Eba şifresi almanız gerekiyor hocammutlucan' Alıntı:öğretmen tabletleri TC kimlik no ve mebbis şifresiyle aktif oluyor mu?
yoksa EBA şifresi alınması gerekiyor mu?
Kütahya'nın ilçelerinde de ertelendi. Yetiştiremediler anlaşılan tabletleri. Bundan dolayı şimdilik programı gerçekleştirebilmek için 81 il merkezlerinde en az birer okula dağıtıyorlarH_M' Alıntı:Aydının bir ilçesinde çalışıyorum ve tabletlerin dağıtımı ertelenmiş..
farketmiyor. özel netten neden yapamıyorsunuz. wep şifreliyse ağa bağlanamıyor.lucas334' Alıntı:arkadaşlar tabletten bağlanılan netin kurum yada özel olması farkedermi. aktivasyonu özel netten yapamıyoruz
vınn bağlantısı hocam. aktive etmiyor. sistemde mi sorun acabasyangela' Alıntı:farketmiyor. özel netten neden yapamıyorsunuz. wep şifreliyse ağa bağlanamıyor.lucas334' Alıntı:arkadaşlar tabletten bağlanılan netin kurum yada özel olması farkedermi. aktivasyonu özel netten yapamıyoruz
+hotmailde açılmıyortitan1905' Alıntı:youtube ve facebook girebilen varmı
cuma günü bu hataları veren tablet bugün kayıt oldu. herhangi bişey yapmadım.seyyar' Alıntı:eba .021 hatası ve otomatik kayıt 2 hatalarına çözüm bulan varmı?
arkadaşlar pybs şifresini nerden alıyoruz ben görevlendirme bi okuldayım şifre falan bilmiyolar nasıl bulurum aktive ettiğim tablet ler sistemdemi bakmak istiyorumbylogi' Alıntı:hayır farketmiyor.açılan ve internete girilen tabletler otomotik olarak http://pybs.eba.gov.tr düşüyor.
Hocam oynatıcı sorunu veriyor nasılaştınız o sorunugcanturk' Alıntı:Arkadaşlar youtube ve hotmail erişimi için puffin diye bir tarayıcı var. bunu kullanabilirsiniz
Aynı sorun bende de var. Cözümü bilen varsa cok sevineceğim.survivor_0019' Alıntı:Bu tabletler adamı deli eder...
Kayıt olduğu halde pybs.eba.gov.tr adı ve soyadı gözüküp tablet atanmamış gözüken öğretmen var.(Bu durumda ne yapacaz acaba.)
EL ile mi atama yapcaz. herkes atanmış bir kişi tabletsiz gözüküyo
cgg*seco' Alıntı:Arkadaşlar EBA.021 hatasını ancak şu şekilde çözdüm.
Anladığım kadarıyla MEBBİS şifrelerini EBA şifresi olarak kabul etmiyor. 1 defa denedikten sonrada EBA şifresini sürekli yanlış algılıyor ve yeniden EBA şifresi oluştursak bile şifreyi kabul etmiyor.
Peki çözüm yolu ne?
Öğretmenlerin tabletlerini değiştirmek! Yani aynı hatayı veren bir tabletle o tableti değiştirmek ve farklı öğretmenlere vermek. Bir başka TC Kimlik No ve EBA şifresiyle aktive etmeyi deneyince sorunu çözmüş bulunuyoruz.