arkadaşlar askere gidenler iyi kötü askeriyedeki düzeni görmüşlerdir. tamam askeriye kutsalımız. ama askere gidipte (doğuda olup operasyonlara katılanları hiç saymıyorum) ya ben öyle işler yaptımki vatanı milleti kurtardım diyen kaç kişi var acaba. bence kendilerine göre çok güzel bi düzen kurmuşlar 7 yıldızlı otelleri her hizmetlerini yapan erleri şöförleri, arabaları, hatta uçakları, ya paşanın karısının köpeğini gezdirenler bile askerler. ben sırf komutan denetlemeye geldi diye ahtapot alındığını, milyarlık içkilerin içildiğini gördüm. bu kadar lüks içerisinde o kadar imkansızlıklar varki düşünün pilot eğitiminde kullanılan sunumları similasyonları ben hazırlıyordum boş vakitlerimde de çay demliyordum, neredeyse pilotların derselerine girecektim neden çünkü oradaki komutanlar daha rahat etsin diye. hepsinin günahı almak istemem ama benim gördüklerim bunlar. ha bide emekli olduktan sonra bir paşanın oyaktan aldığı para 700 bin tl, devletten aldığı 90 bin üstüne araba koruma hizmetli, lojman.... bilmiyorum Allah yardımcımız olsun. bence herkes verilen görevi hakkıyla yapmanın derdine düşmeli umarım önce kendim sonra hepimiz bunu yapabiliriz.