Ek İş Fırsatları Bu Başlıkta!

Kodla Büyü
Öğretmenliğin yanında yapılabilecek, fazla zaman harcamanıza gerek olmayan, doğal iletişim çevrenizde yürütebileceğiniz bir iş var arkadaşlar. Ben yaklaşık 1.5 aydır bu sisteme girdim. Girme sebebim, şirketin ürünlerinden biri dikkatimi çekmişti onu kullanırım en kötü demiştim. Bu ürün zayıflamaya destek bir ürün ve gerçekten işe yaradı 1 ayda 10 kilo verdim. Bendeki bu değişimi görenlerin de doğal iletişim ortamında dikkatini çekti ve çevremdeki birçok kişiye bu şekilde tavsiye ettim. Koli içerisinde çıkan 4 farklı ürünü kullandım şimdiye kadar hepsi de ihtiyaç doğrultusunda başarılılar.

Bu işe girmeye teşvik eden diğer sebepte şirket daha yeni yayılım aşamasında. Firma Eskişehir firması, en çok üyesi Eskişehir’de ve 400 üyesi var. Bu durum yakın gelecekte fırsata dönebilir diye düşündüm.

Ürünlerin arka planında Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Ayhan Altıntaş var. Bu durum da sisteme girmemi destekleyen bir faktör oldu.

Bu işi anlatan bir video ekliyorum. Konu ilginizi çekerse video ayrıntılı olarak işi anlatıyor. Daha sonra isterseniz iletişime geçebiliriz.

Allah muhafaza 1 kişi bile, hastalansa veya ölse büyük bir vebal. Para kazanmak önemli değil; önemli olan insanları mağdur etmemek. Bence aç gözlülüğe hiç gerek yok. Türkiye şartlarına (özel sektör çalışanlarına, emeklilere ve asgari ücretlilere) göre, çok şükür maaşımız iyi. Sonuçta kefenin cebi yok.

Öğretmenliğin yanında yapılabilecek, fazla zaman harcamanıza gerek olmayan, doğal iletişim çevrenizde yürütebileceğiniz bir iş var arkadaşlar. Ben yaklaşık 1.5 aydır bu sisteme girdim. Girme sebebim, şirketin ürünlerinden biri dikkatimi çekmişti onu kullanırım en kötü demiştim. Bu ürün zayıflamaya destek bir ürün ve gerçekten işe yaradı 1 ayda 10 kilo verdim. Bendeki bu değişimi görenlerin de doğal iletişim ortamında dikkatini çekti ve çevremdeki birçok kişiye bu şekilde tavsiye ettim. Koli içerisinde çıkan 4 farklı ürünü kullandım şimdiye kadar hepsi de ihtiyaç doğrultusunda başarılılar.

Bu işe girmeye teşvik eden diğer sebepte şirket daha yeni yayılım aşamasında. Firma Eskişehir firması, en çok üyesi Eskişehir’de ve 400 üyesi var. Bu durum yakın gelecekte fırsata dönebilir diye düşündüm.

Ürünlerin arka planında Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Ayhan Altıntaş var. Bu durum da sisteme girmemi destekleyen bir faktör oldu.

Bu işi anlatan bir video ekliyorum. Konu ilginizi çekerse video ayrıntılı olarak işi anlatıyor. Daha sonra isterseniz iletişime geçebiliriz.

Sağolun hocam. Bizim kendi dolandırıcımız var. Şimdi başkasına dolandırılırsak ona ayıp olur.

Bu tarz önyargılar çok normal hocam çünkü karşınızda hiç bilmediğiniz ürünlerle, belki ihtiyacınızın da olmadığını düşündüğünüz ürünlerle dolu bir ticaret sistemi kurmuşlar. Eğer bu şirket stanley firması olsaydı ve size 15-20 bin liralık bir paket yaptık bu ticaret yöntemiyle ülkenizde ticaret yapmak istiyoruz deselerdi, fazla düşünecek ve eleştirecek bir şeyimiz olmazdı gibi. Her şirketin farklı bir ticaret ve reklam stratejisi mevcut. Bu ve benzeri ticaret modellerinden ülkemizde oldukça fazla var ve bazıları başarılı olmuş bazıları ilerleyemeden, kendini duyuramadan yok olmuş. Başarılı olanlar içinde yer alanlar iyi bir gelire muhakkak ulaşmıştır. Örneğin tupperware böyle bir satış yöntemiyle ülkemize girip sonra farklı satış yöntemlerini de ekleyerek halen satışta olan ürünleri olan bir şirket. Yine avon ve farmasi benzer ticaret yöntemlerini kullanarak belirli başarılar elde etmişler. Başarılar elde etmişler derken herkes tarafından biliniyor olmasını kastediyorum yoksa ayrıntılı kazançları hakkında fikrim yok. Bahsettiğim şirket takviye ürün kategorisinde ürünleri olan bir şirket ki birçok insan takviye ürünlere başlı başına karşıyken birçoğu da kullanıyor. Bu işte yer aldıktan sonra dikkatimi çekti ki zaten evimizde kullandığımız çok sayıda takviye ürünü varmış(Resverol, Umca, Easy Fish Oil, Ocean Daily one gibi). Bazı şirketler klasik ticaretle eczaneler aracılığı ile ticareti benimsemiş bazıları bu bahsedilen ticaret yolunu seçmiş. Ürünleri kullanmadan hiç kimseye ne ürün tavsiyesi ne de sistem tavsiyesinde bulundum çünkü sizler gibi düşünüyordum. Ortada paraya karşılık bir şey yoksa evet bu bir saadet zinciri olarak isimlendirilebilir. Şahsen kendimin dolandırıldığını düşünmüyorum yukarıda yazdığım nedenlerden ötürü ki siz değerli meslektaşlarımı bir bilinmeniz içine sokmaya çalışayım. En başta dediğim gibi bilinmez, deneyimlediğimiz ürünler karşımızda olduğu için bu şekilde düşünmemiz normal. Bir hocamız Ek İş başlığıyla bir konu açmıştı ben de bu konuda bir paylaşımda bulunmak istedim. Belki arkadaşlarımızdan ilgilenen olabilir.
Forumda sadece bu başlıkta mesaj yazmışsınız. Hangi okulda görevlisiniz sayın hocam?

Memurlar ek iş yapabilecek mi?

Memura mesai saatleri dışında da çalışma yolu açılıyor. Konunun AK Parti istişare toplantısında gündeme geldiği öğrenildi. Toplantıda milletvekilleri, mesai saatleri dışında özel işletmelerde kaçak ve kayıt dışı çalışan memurlara da bir düzenleme yapılması gerektiğini kaydetti.

https://www.turkiyegazetesi.com.tr/...lecek-mi-ayrintilara-gazetemiz-ulasti-1078560

Udemy veya diğer eğitim platformlarında eğitim/ içerik üretememek kötü. Şu an bildiğim kadarıyla yapılamıyor. Youtube'dan bahsetmiyorum.

Okuldaki borsacı öğretmenleri gayet iyi biliyoruz, okulla-öğrenciyle-dersle alakası olmayan kişiler. (İstisnası varsa haber edin gelelim oraya)

Onların en ufak olumlu bir şey yapmaması yüzünden okul-öğrenci işleri hep yarım yamalak, görevlerini hakkıyla asla yapmıyorlar.
Bu bu kişilere düşmanım.

Şunu fark ediyorum, kimse asıl işini ana-asıl iş olarak yapmıyor, herkes ek işi gibi yapıyor ne yazık ki.
Sonrası malum, sıkıntılı-mutsuz-huzursuz bir ülke.

Benden borsacılara hatıra olsun.
hocam beni çağırmışsınız buyurun :) yaklaşık 10 yıldır borsa alım satım işindeyim hem de bayan olarak. ilk önce dolar euro ile başladım sonra vergileri artınca borsaya geçtim. sonra borsaya ek coin piyasasına da geçtim. ama ne anneliğimi ne öğretmenliğimi ne de başka işimi aksattım. kadınlar mükemmel varlıklar ya:)

hocam beni çağırmışsınız buyurun :) yaklaşık 10 yıldır borsa alım satım işindeyim hem de bayan olarak. ilk önce dolar euro ile başladım sonra vergileri artınca borsaya geçtim. sonra borsaya ek coin piyasasına da geçtim. ama ne anneliğimi ne öğretmenliğimi ne de başka işimi aksattım. kadınlar mükemmel varlıklar ya:)
yazdıklarımı cevap vermek için mi okudunuz? yoksa ne demek istediğimi anlamak için mi okudunuz?

kadınlar mükemmel varlıklar ya:) -> bu bir klişe ve ezber. Sizlere Küreselciler ezberletti, kadın güçlü, güçlü kadın :) . Belki bunun ne anlama geldiğini hiçbir zaman anlamayacaksınız.
Hakikaten istisna iseniz de tebrikler.

yazdıklarımı cevap vermek için mi okudunuz? yoksa ne demek istediğimi anlamak için mi okudunuz?

kadınlar mükemmel varlıklar ya:) -> bu bir klişe ve ezber. Sizlere Küreselciler ezberletti, kadın güçlü, güçlü kadın :) . Belki bunun ne anlama geldiğini hiçbir zaman anlamayacaksınız.
Hakikaten istisna iseniz de tebrikler.
"Okuldaki borsacı öğretmenleri gayet iyi biliyoruz, okulla-öğrenciyle-dersle alakası olmayan kişiler. (İstisnası varsa haber edin gelelim oraya)" hocam bu ifadeyi siz yazmışsınız. Bu yazınızla bizleri itham altında bırakıyorsunuz. bırakmadım varsa söyleyin dedim diyorsanız da var örnekte gördüğünüz gibi. hatta buyurun gelin size hem borsada hem de işinde mükemmel bir sürü insanlarla tanıştıralım. Güçlü kadın lafının ne anlama geldiğini sizden çok daha iyi bilirim. çünkü siz işin mantığını anlamamış ön yargı dolusunuz maalesef. konuyu kapatın ve bir daha bana cevap vermeyin. Teşekkürler iyi günler.

"Okuldaki borsacı öğretmenleri gayet iyi biliyoruz, okulla-öğrenciyle-dersle alakası olmayan kişiler. (İstisnası varsa haber edin gelelim oraya)" hocam bu ifadeyi siz yazmışsınız. Bu yazınızla bizleri itham altında bırakıyorsunuz. bırakmadım varsa söyleyin dedim diyorsanız da var örnekte gördüğünüz gibi. hatta buyurun gelin size hem borsada hem de işinde mükemmel bir sürü insanlarla tanıştıralım. Güçlü kadın lafının ne anlama geldiğini sizden çok daha iyi bilirim. çünkü siz işin mantığını anlamamış ön yargı dolusunuz maalesef. konuyu kapatın ve bir daha bana cevap vermeyin. Teşekkürler iyi günler.
hadi ordan.
Tesbit de yapacağım, hakikati de söyleyeceğim tabi ki, sen kimsin ki, siz kimsiniz ki?

"hatta buyurun gelin size hem borsada hem de işinde mükemmel bir sürü insanlarla tanıştıralım." komik :))
""Güçlü kadın lafının ne anlama geldiğini sizden çok daha iyi bilirim."" medya yetiştirdi sizi, bilmiyorsun işte, cevap vermek için cevap veriyorsun , güçlü kadın lafını kullanıp manipüle etmeye çalışıyorsun.

hadi ordan.
Tesbit de yapacağım, hakikati de söyleyeceğim tabi ki, sen kimsin ki, siz kimsiniz ki?

"hatta buyurun gelin size hem borsada hem de işinde mükemmel bir sürü insanlarla tanıştıralım." komik :))
""Güçlü kadın lafının ne anlama geldiğini sizden çok daha iyi bilirim."" medya yetiştirdi sizi, bilmiyorsun işte, cevap vermek için cevap veriyorsun , güçlü kadın lafını kullanıp manipüle etmeye çalışıyorsun.
hocam gidin işinize bakın . siz aynı anda iki işi beceremiyorsunuz diye insanları da öle düşünüyorsunuz. çamur atmayın tebrik edin.

arkadaşlar insanlara aldırmayın. bir öğretmenin yapacağı en temiz ek iştir borsa. sadece bilerek yapın. okuyun araştırın. bu işi çok güzel öğreten kanallar var analiz yapmanızı sağlayacak. Memuriyetinizi yakmadan en güzel parayla para kazanma işidir. temkinli ilerleyin yeter

İşte eğitim yapalım dedik de muhabbet iyi kaynamıştı. Udemy veya başka platformda borsa eğitimi kastettiğim.

arkadaşlar insanlara aldırmayın. bir öğretmenin yapacağı en temiz ek iştir borsa. sadece bilerek yapın. okuyun araştırın. bu işi çok güzel öğreten kanallar var analiz yapmanızı sağlayacak. Memuriyetinizi yakmadan en güzel parayla para kazanma işidir. temkinli ilerleyin yeter
Ekmek var mı hocam bu borsa işinde? Ben çok anlamam. Siz bu borsadan kayda değer bir kazanım elde edebildiniz mi? Etrafımda özellikle son yıllarda borsacılar çoğaldı ancak ben hala emin değilim.

Herşeyden önce Borsa'nın uzun vadeli bir yatırım aracı olduğunu bilenler borsada hiç bir zaman kaybetmezler. Ama uçup kaçmazlar da. En basit hali ile ülkemizdeki en büyük 10 şirketin hisse senedini adlığımızı varsayalım. Sizce bu 10 şirket zarar ederlermi? Bence etmezler. Zira bu 10 şirket zarar ederse ülke ekonomisi olarak bam başka kötü durumlardayız demektir. sizde bu firmaların hisse senetlerini aldğınızda bu 10 firmaya "ortak" oluyorsunuz. Hali ile bu 10 firma kar ettikçe sizde kar etmiş oluyorsunuz. Ama beklentiniz "borsa oynayayım da köşeyi döneyim" ise %99 zarar etmye mahkumsunuz. Borsa bir oyun aracı değildir. Bir yatrım aracıdır. Borsa aracılığı ile siz firmalara ortak olursunuz. Firma kar ederse sizde kardasınız, zarar ederse sizde zarardasınız. Mesela pandemi dönemi; ilaç firmalar çok kar ettiler, hali ile ilaç firmalarının değeri ve hisse değerleri arttı. enflasyon arttı, hali ile market zincirlerinin gelirleri ve hisseleri de arttı.Ekonomide çok fazla yatırım aracı var, borsa da bunlardan biri. fonlar, etf ler, devlet tahvilleri, eurobond, yurt dışı borsa ve etf leri, emtia(altın gümüş vb...), kripto para, arsa ev vb.... Bunları dengeli takip ettiğinizde paranıza göre yatırım yapıp, dengeli işlemler yaptığınızda kazamamak için bir sebebp yok. Ancak başta dediğim gibi "borsa bir oyun alanı değildir". yatırım aracıdır. Borsa dan hisse alıp, her dakika ekrana bakmadan duramıyorsanız size göre değildir:) birde kaldıraçlı işlemler var. sakın ama sakın derim.!! işte o zaman çıkmaz noktalara girersiniz ki. Allah muhafaza. Son olarak şunarı demek isterim; kendiniz araştırın, öğrenin, kimseden tavsiye almayın, işin uzmanlarına bakın. Şahsen ben X hesabından Özgür Demirtasş ı dinliyorum. Analizlerinin çoğunu başarılı buluyorum. Uygulayıp kar ettiklerimde oldu, uygulamadıklarımda oldu. Web de onlarca ücretsiz temel-teknik analiz eğitimleri var. Banka ve yatırım firmalarının örnek potföyleri var. onları inceleyin. treadingview güzel bir platform, güzel analizler var. teknik analizler güzel. abidik gubidik, adı sanı blinmeyen, bilmem ne GYO, gibi hisselerden uzak durun. Adetten olsun YTD:)

Ekmek var mı hocam bu borsa işinde? Ben çok anlamam. Siz bu borsadan kayda değer bir kazanım elde edebildiniz mi? Etrafımda özellikle son yıllarda borsacılar çoğaldı ancak ben hala emin değilim.
hocam çok emek var. alım yapmak istediğiniz şirketi belirli parametrelere göre değerlendiriyorsunuz. büyük şirketlerse ceo sunun konuşmaları bile şirket değerini oynatır. hocam borsa demek bi şirketin hissesini alıp o şirkete küçük bir ortak oluyorsunuz. şirket iyi gider kar ederse değeri artıyor. ola ki şirket kötüye giderse düşüyor. tabi ki bu sadece şirketin ettiği kâra değil, bir çok etmene bağlı olarak artıp azalabiliyor. ülke ekonomicisinin dünya çapındaki görünüşü bile bunu etkiliyor. helallik haramlık konusunda fetva veremem ama kendi görüşlerinize uygun şirketler bulabilirsiniz. bazı şirketler ben faiz almam vermem ona göre çalışırım diyor. sırf işi bu olup biz öğretmenlerin maaşını katbekat katlayan insanlar var. hem de evden çalışıyorlar. mezun olduğum liseden 2 arkadaşım şuan bu şekilde geçinimi sağlıyor. Bence bi öğretmenin alım satım gibi işler yapması pek iyi olmuyor. zaten memur kafasındayız ticareti de pek beceremem ben. ama bu işi öğrendim öğreneli 3-5 dönüyor.
(coin piyasası çok daha karlı ama tehlikeli. bir dost tavsiyesi olarak görün iyi pişmeden ona girmeyin. girerseniz de küçük paralara girip asla kaldıraç yapmayın. btctürk gibi daha stabil daha sabit kanalları kullanın. )

BBNET
Geri