Öğretmenliğin yanında yapılabilecek, fazla zaman harcamanıza gerek olmayan, doğal iletişim çevrenizde yürütebileceğiniz bir iş var arkadaşlar. Ben yaklaşık 1.5 aydır bu sisteme girdim. Girme sebebim, şirketin ürünlerinden biri dikkatimi çekmişti onu kullanırım en kötü demiştim. Bu ürün zayıflamaya destek bir ürün ve gerçekten işe yaradı 1 ayda 10 kilo verdim. Bendeki bu değişimi görenlerin de doğal iletişim ortamında dikkatini çekti ve çevremdeki birçok kişiye bu şekilde tavsiye ettim. Koli içerisinde çıkan 4 farklı ürünü kullandım şimdiye kadar hepsi de ihtiyaç doğrultusunda başarılılar.
Bu işe girmeye teşvik eden diğer sebepte şirket daha yeni yayılım aşamasında. Firma Eskişehir firması, en çok üyesi Eskişehir’de ve 400 üyesi var. Bu durum yakın gelecekte fırsata dönebilir diye düşündüm.
Ürünlerin arka planında Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Ayhan Altıntaş var. Bu durum da sisteme girmemi destekleyen bir faktör oldu.
Bu işi anlatan bir video ekliyorum. Konu ilginizi çekerse video ayrıntılı olarak işi anlatıyor. Daha sonra isterseniz iletişime geçebiliriz.
Allah muhafaza 1 kişi bile, hastalansa veya ölse büyük bir vebal. Para kazanmak önemli değil; önemli olan insanları mağdur etmemek. Bence aç gözlülüğe hiç gerek yok. Türkiye şartlarına (özel sektör çalışanlarına, emeklilere ve asgari ücretlilere) göre, çok şükür maaşımız iyi. Sonuçta kefenin cebi yok.