Zamanla bilişim alanında Milli Eğitim'de "kariyer" ve "pozisyon" kavramları belirginleştirilecektir eminim. Denge tazminatı konusunda Eğiticilere haksızlık yapılıyor.
Ancak kendi adıma (düz bir bilgisayar öğretmeni olarak) şöyle bir eleştirim var Eğiticilik yapan meslektaşlarıma: Bu görevi <Hizmetiçi eğitim-Tamirat-Network Ekipmanları-Web tasarımı>ndan ibaret görenler var. Oysa asıl yapılması gereken eğitim-öğretime doğrudan olumlu etki edecek projeleri desteklemek, projeler üretmek, Bilgisayar Destekli Eğitim'in nimetlerinden yönetici-öğretmen-öğrencileri haberdar etmektir.
Çok iyi C# bilebilirsiniz, Joomla Ustası olabilirsiniz ama bunlar 10 yaşında öğrenciyi ve onun 30 yaşındaki öğretmenini bağlamaz. Sadece Powerpoint bilirsiniz ama bir konuşturusunuz, o programla derslere yardımcı öyle materyaller geliştirirsiniz ki öğrenciler ve öğretmenler KALICI ÖĞRENME için BDE'nin etkisini fark ederler.
Söylediklerim öz fikirlerimdir, Eğitici olma imkanım olursa ilerde bu söylediklerimi yapmaya ben de gayret göstereceğim. Lütfen yanlış anlaşılmasın.