http://tarsus.meb.gov.tr/media/zincir/2 ... _Scan1.PDFserdi' Alıntı:bende göremedim. hocam eklermisiniz yazıyı...ilyas33' Alıntı:mersin başladı 3 eylülson gün
allen15' Alıntı:Arkadaşlar okulda 2 bt öğretmeniyiz.Okul ikili öğretim sabah ortaokul-öğleden sonra ilkokul öğrencileri var yani kademeli geçiş var.diğer arkadaş formatör başvurusu yapmış.okulda 40 saat ders var yaklaşık olarak.Hepsi sabah grubuna ait.Müdür görevlendirme olarak biriniz sabah, diğeriniz öğle olacak şekilde formatör başvurusu yapın demiş.Ben okula yeni geldim.Müdürle görüşmeye gittim.Müdür bizim eski öğretmenimiz sen öğleden sonra formatörlük yapıcan dedi.Sabah 20 saat derse giricem, öğleden sonrada full akşam okul kapanana kadar okulda bekleyip formatörlük yapmamı söyledi.Bunun adaleti var mı hocalarım.Başka yerede görevlendirme göndermem dedi.İşin içinden nasıl çıkacağız.
Hocam 30 saati siz alın kalan saatlerle arkadaşınız btr olsun. Her dönem dönüşümlü olarak yapın sıkıntı olmaz.allen15' Alıntı:Hocam 20 saat sabah derse giricem. Sonra förmatörlük görevini yapıcam. Sabah 20 öğleden sonra da 30 saat haftalık olarak, toplamda 50 saat çalışmış olacam. Formatörlük saat üzerinden hesaplanmazmış. tüm gün gelmem gerekmiş.
nere çıkarsa görevlendirme orada btr olursun benim müdür istediği halde bu arada bende istediğim halde kendi okulumda btr olamadım. gzegen' Alıntı:kocaeliden baska herkes baslar herhal :verymad: