Öyle birşey olamaz. BT rehberliği devam eder. Bu kadar bilgisayar olduğu sürece amele işe almayacaklarına göre BT rehberliğinden vazgeçemezler. İsterlerse görevlendirmesinler her koyun kendi bacağından asılır.
:alkis: :alkis: :alkis:Hacker' Alıntı:Boşverin BTR yi formatörlüğü de ben tablet dağıtılan bir okulda hiç çalışmadığım için şunu merak ediyorum.
bu tabletleri 1 kere bile eğitim amaçlı kullanan birini gördünüz mü ?
genelde halk otobüsünde, parklarda öğrenciler "Subway Surfers" oynarken görüyorum.
Tahtalara sözüm yok ancak bu tabletlerle bu işin olmayacağını işin içinde olan Necdet bey kimse eğer onun ve diğer herkesinde çok iyi bildiğini tahmin edebiliyorum.
Peki neden tablete devam ediyoruz diyecek olursanız bence söz verildi yerine getirilmeye çalışılıyor. Düşünülmeden çıkılmış bir yol ve bu yoldan dönme yetkisi ne Necdet beyde nede bir başkasında."Bu iş gereksiz bu yoldan dönelim" diyebilme cesareti olan bir yetkili de olmadığı için devam ediyor gibi .
Bu tabletleri bu halde görünce lisede atölye temizliği yaparken tek bacağı kırılmış şu anki değeri bile 5 kuruş etmeyen bir direnç i çöpe süpürdüğümüz için hocamızdan yediğimiz dayak geliyor aklıma. Bir direncin bile yurtdışından döviz karşılığı geldiği ve onun milli servet olduğu, ülkemizin kalkınmasındaki önemi o yediğimiz dayakla bize öğretilmişti. Yediğim dayağa hiç üzülmüyorum hatta iyiki yemişim bile diyorum. dayağı atan hocamız gerçekten değerli bir insandı ve bizzat kendisi de hassastı. ancak bu tabletleri bu hale getirenler sanırsam hiç dayak yememişler!
Hakikaten bu tabletlerden (Tahtalardan değil) bir verim alınıyor mu? Gerçekten adabı ile kullanan varmı? Gördünüz mü? duydunuz mı? yoksa ben mi çok önyargılıyım. Lütfen birisi bana cevap versin. Versin ki tabletlerin boşa gitmediğini duyayım da biraz rahatlayayım.
Eğer gerçekten verim alınamıyor ise BTR olan arkadaşlarım mesuliyet birazda sizlerin üzerinde. En azından bir tutanak tutup okul müdürlüğünüz kanalıyla gönderin bağlı bulunduğuz ile ilçeye. elimizden gelen budur bunlarda gereksizdir deyin bence.
Hacker' Alıntı:Boşverin BTR yi formatörlüğü de ben tablet dağıtılan bir okulda hiç çalışmadığım için şunu merak ediyorum.
genelde halk otobüsünde, parklarda öğrenciler "Subway Surfers" oynarken görüyorum.
Tahtalara sözüm yok ancak bu tabletlerle bu işin olmayacağını işin içinde olan Necdet bey kimse eğer onun ve diğer herkesinde çok iyi bildiğini tahmin edebiliyorum.
Peki neden tablete devam ediyoruz diyecek olursanız bence söz verildi yerine getirilmeye çalışılıyor. Düşünülmeden çıkılmış bir yol ve bu yoldan dönme yetkisi ne Necdet beyde nede bir başkasında."Bu iş gereksiz bu yoldan dönelim" diyebilme cesareti olan bir yetkili de olmadığı için devam ediyor gibi .
Bu tabletleri bu halde görünce lisede atölye temizliği yaparken tek bacağı kırılmış şu anki değeri bile 5 kuruş etmeyen bir direnç i çöpe süpürdüğümüz için hocamızdan yediğimiz dayak geliyor aklıma. Bir direncin bile yurtdışından döviz karşılığı geldiği ve onun milli servet olduğu, ülkemizin kalkınmasındaki önemi o yediğimiz dayakla bize öğretilmişti. Yediğim dayağa hiç üzülmüyorum hatta iyiki yemişim bile diyorum. dayağı atan hocamız gerçekten değerli bir insandı ve bizzat kendisi de hassastı. ancak bu tabletleri bu hale getirenler sanırsam hiç dayak yememişler!
Hakikaten bu tabletlerden (Tahtalardan değil) bir verim alınıyor mu? Gerçekten adabı ile kullanan varmı? Gördünüz mü? duydunuz mı? yoksa ben mi çok önyargılıyım. Lütfen birisi bana cevap versin. Versin ki tabletlerin boşa gitmediğini duyayım da biraz rahatlayayım.
Eğer gerçekten verim alınamıyor ise BTR olan arkadaşlarım mesuliyet birazda sizlerin üzerinde. En azından bir tutanak tutup okul müdürlüğünüz kanalıyla gönderin bağlı bulunduğuz ile ilçeye. elimizden gelen budur bunlarda gereksizdir deyin bence.
Hacker' Alıntı:Boşverin BTR yi formatörlüğü de ben tablet dağıtılan bir okulda hiç çalışmadığım için şunu merak ediyorum.
Hocam, Allah büyük konuşturmasın ama bizim millette kredi çekip daha iyi araba, daha iyi ev alma, borca girme sevdası olduktan sonra. Zor hocam birlik mirlik olunmaz. Dikkat edin şu son BTR ile ilgli başlıklara hepsinde hala BTR saçmalığının afedersiniz ...... yıkama sevdasında olanlar var. Vay efendim onlar başka branşlardan olanlarmış şöyleymiş böyleymiş. Benim branşım BT. 24 etk. tahta, 256 tablet, 6 tane dizüstü, 6 tane projeksiyon, BT sınıfım dahil 40 civarında masaüstü, 14 tane yazıcı, Okul web sitesi, 16 saat ders. Birde paşaların keyfine eğitim faaliyeti düzenleyip, evrak mı hazırlayacakmışım. Diğer branşlardaki öğretmenlerin, idarecilerimin geçen yıki tavırlarından sonra aldığım karar gereği eve yazılı kağıtlarının okunması hariç bir tane bile iş götürmüyorum, götürmem. Geri kalan işlere de okuldaki zamanımı paylaştırırım. Eğitm faaliyeti, Evrak mı istiyorlar, web sitesi yada başka bir iş kalır o yapılır. Yok beğenmiyorlar mı onlar görevlendirmeye son versinler ki okuldaki kimsede bana ya BT öğretmeni varken v.s. diyemesin. Bende diğer branşlar gibi dersim bitti mi eyvallah diyip işime bakayım.hastasıyız dede' Alıntı:YALNIZ DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUM
BİRLİK OLABİLMEMİZ İÇİN İLLAKİ NEJDET BEYE İHTİYACIMIZ VAR GALİBA
Uzun zamandır forumda kavgaların ardı arkası kesilmiyordu bu konu ilaç gibi geldi.![]()
klebsiella' Alıntı:Arkadaşlar merhaba Facebookta Necdet Hocanın son yorumunu gördünüz mü bilmiyorum sizinle paylaşmak istiyorum yoksa BT Rehber öğretmenlği sona mı eriyor?
""Eğitim veriyoruz. Tesadüfen gittiğimiz okullarda öğretmenlerin EBA daki içeriklerden haberi yok. Okulda 1 yıl boyunca BT rehber öğretmen görevlendirmesi yapılıyor, öğretmenlerin EBA daki içeriklerden haberi yok. Gerekçe olarak internet yok deniliyor. Sanki var olan tabletlere mobil olanlar indirilmiş internetsiz kullanılıyor da. Sanırım bu gidişle oku llarda BT rehber görevlendirmesinin son dönemi olacak bu. Bu sonu da arkadaşlar kendileri hazırlamış olacak. Konu ile ilgili resmi yazı illere gitti, 31 aralığa kadar bekleyelim bakalım.
yetki her bünyede aynı etkiyi yapmıyor napıcan hocam.Phascolarctos cinereus' Alıntı:btr leri veya böte mezunlarının direk sahibi sanıyor kendini adamhala twitterdan falan yalamaya devam edenler var. yazık.