BT - BÖT Alan Değişikliği (Sürecin Takibi)

Kodla Büyü
hemlerde her branş kadro alamıyor topu topu 12 norm var gerisi hep norm fazlası. usta öğreticilerle karıştırıyor olmayasınız. hafta sonu halk eğitimlerde kurs açabilir her öğretmen kurs varsa 10 saate kadar ama norm kadro olmayacak:(
Ben de öyle biliyorum. Norm çok az halk eğitimlerde. Kurum dışından öğretmenler ve usta öğreticiler kurs verebiliyor. Halk oyunları vb. Atanabilecek branş çok yoktu en son duyduğum bilgi

hemlerde her branş kadro alamıyor topu topu 12 norm var gerisi hep norm fazlası. usta öğreticilerle karıştırıyor olmayasınız. hafta sonu halk eğitimlerde kurs açabilir her öğretmen kurs varsa 10 saate kadar ama norm kadro olmayacak:(
Hayır hocam demek istediğin şu sınıf, okul öncesi vs kadro alma hakkı var. Mesela bizim hemde okul öncesi normu vardı. Hocamız çalışmak istemedi. Tayin istetip gitti.Daha sonra onun için Yazı yazıldı o norm kapatılıp ihitaç olan açıldı. Aynı durum idareci olarak göre almada da geçerli. Böteli öğretmen olarak çalışamazsa idareci de olamaz. Ama her branş hemde idareci olabiliyor

"Bakanlık Atama Alanı" kısmını her il ayrı mı güncelliyor? Anladığım kadarıyla bazı iller düzeltme gerçekleştirmiş.

Hocam bu bilgiyi nereden aldınız. Kesin bilgi mi? Resmi bir yazı falan var mı bununla ilgili? Takip edemedim bugün kaçırdım gelişmeleri.

Bu arada bizim sendika da bir yazı yayınlamış. Bakalım ne olacak. Sendikalar çalışıyor bu konuda umarım sendikanın faydasını görürüz.

ttkb ile görüşmeye giden arkadaşlar ilettiler hocam.

BBNET
Geri