BT - BÖT Alan Değişikliği (Sürecin Takibi)

Kodla Büyü
Hocam geçici maddenin iptali son yayınlanan çizelgede yok. O sadece Madde 14 için olan bir karar diye yorumluyorum.

Eğer iptal olursa

Geçici Madde 3 - (1) Bu kararla öğretmenliğe kaynak teşkil eden yükseköğretim programları arasından çıkarılan programlardanmezun olanlar ile bu kararın yürürlüğe girdiği tarihte ilgili yükseköğretim programı/fakültelerde öğrenim görmekte olanlarınmezuniyetleri halinde daha önce atanabilecekleri alanlara, alanlarının kaldırılması halinde ise öğrenimlerine uygun alanlaraatamalarına devam edilir. Bakanlığımız ile ilgili üniversiteler arasında imzalanan “Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmenliği SertifikaProgramı İş Birliği Protokolü” kapsamında kazanılan haklar korunur.

Bu geçici maddenin de iptal olması gerekiyor ki bu karar iptal edilmedi

ortaokulda çalışantef mezunu olarak yerimize biri gelebilir mi peki net bilgisi olan var mı
Meb bunu nasıl çözecek bilmiyorum ama, bir ortaokulda Böte normu açığı olsa bile orada BT öğtetmeni bulunduğu için il içi, il dışı, özür durumu vb ihtiyaç listelerine o öğretmen kendi isteğiyle gitmedikçe pek ala o okulu koymayabilirler. Benim aklıma gelen çözüm bu.

BBNET
Geri