cyberhills
Aktif Üye
Geciciyi de iptal etmisler
İptalin iptalinin iptalini de bekliyorum.Geciciyi de iptal etmisler
meali nedir hocam?Geciciyi de iptal etmisler
Daha değil. Büyük ihtimal Cuma. En geç pazartesi. Çünkü il içi başlıyor.mebbis öğrenim bilgisini güncelleyen il var mı acaba
Meb bunu nasıl çözecek bilmiyorum ama, bir ortaokulda Böte normu açığı olsa bile orada BT öğtetmeni bulunduğu için il içi, il dışı, özür durumu vb ihtiyaç listelerine o öğretmen kendi isteğiyle gitmedikçe pek ala o okulu koymayabilirler. Benim aklıma gelen çözüm bu.ortaokulda çalışantef mezunu olarak yerimize biri gelebilir mi peki net bilgisi olan var mı
Bakanlıkla yapılan görüşmede atama yapılmayacağı söylenmişortaokulda çalışantef mezunu olarak yerimize biri gelebilir mi peki net bilgisi olan var mı
Tesekkurler hocam hemler BT kaldi bence. Zaten BOTE normu verilseydi coktan sistemde gozukurdu.hocam gelen listede bilsem ve halk eğitimler yok
Teflilere sadece mesleki ve teknik eğitim kurumları verildi. Halk eğitim merkezleri yaygın eğitim kurumlarıdir onun için ayrıca bir açıklama yapılması lazım hem ler içinTesekkurler hocam hemler BT kaldi bence. Zaten BOTE normu verilseydi coktan sistemde gozukur
Hocam yaygin egitim hep mesleki teknik egitimi izliyor yeni moduller hazirlanirken bile tamamen mesleki egitim referans alindi. Sanmiyorum ki BOT kadrosu verilsin. Olabilecek en olumlu karar iki alaninda halk egitimde calisabilecegi yonunde olmali ama sanmiyorum bu kadar okul gidince BT lere hemi mecbur verecekler.Teflilere sadece mesleki ve teknik eğitim kurumları verildi. Halk eğitim merkezleri yaygın eğitim kurumlarıdir onun için ayrıca bir açıklama yapılması lazım hem ler için
Tabii ki zaten basta belirttim benim yorumum tahminim diye. Bu arada bende BOTE mezunu ve 16 yildir HEM de calisiyorum. Hem yaygin egitim genel mudurlugu tecrubem hemde merkezde olanlardan bu kaniya vardim. Zaten bizim merkezde normlar da BT gozukuyor. Ama daha bizim kararnameler gelmedigi icin normda gozukuyoruz. İsin aslida bizim hem de calisabilmemiz icin cikar yok goremiyorum bu sartlarda.Hocam izlemek farklı şey. Hem lerde 2 yıllık okuyanlarda o içerikleri anlatıyor ağır bir müfredat yok. Boyle sadece kendimiz yorumlamış oluyoruz. İnşallah iki tarafa da verilir mağduriyet yaşanmaz