BT - BÖT Alan Değişikliği (Sürecin Takibi)

Kodla Büyü
Bizim için kurtuluş BTR normunda olduğunu düşünüyorum bende. Keşke birlik olup bu amaç uğruna mücadele verebilsek. Etkili tanıdıkları olan arkadaşlar bu yönde enerjilerini kullansa bir çok sorunumuz çözülebilir. Tef-Böte kavgasını bırakalım hepimiz aynı gemideyiz ve gemi batıyor arkadaşlar.

Bizim için kurtuluş BTR normunda olduğunu düşünüyorum bende. Keşke birlik olup bu amaç uğruna mücadele verebilsek. Etkili tanıdıkları olan arkadaşlar bu yönde enerjilerini kullansa bir çok sorunumuz çözülebilir. Tef-Böte kavgasını bırakalım hepimiz aynı gemideyiz ve gemi batıyor arkadaşlar.
Hocam sana katılıyorum. Burada btr normu olsun denildiğinde biz tamirci değiliz diye tepki verildi. Btr normu pek çok kişiyi kurtarır. Ayrıca İngilizce proje okulu olup ders azalıyor buna tepki çok az. Ama konu tef olunca herkes ayaklanıyor. Derslerin azalmasına karşı mücadele verilmeli

Hocam öyle şey olur mu o zaman branşa ne gerek var. Herkes aldığı eğitim ve mevzuatın imkan verdiği ölçüde görevlendirilir. Diploma ya ne gerek var o zaman.
Mesela sayısal okuyan tüm branşlar matematik dersi verebilir. Herkes Türkçe dersi verebilir. Vb.
hocam mesela galatasaray altyapısında yetişen futbolcular yeri geliyor a takıma yükselemiyor galatasaray gidiyor erzincan altyapısından bir futbolcuyu transfer ediyor adam yıldızlaşıyor, bakınız kerem aktürkoğlu. adam diyormu ben galatasaray altyapısında yetiştim erzincandan futbolcuyu gelip benim hakkımı yedi diye?

hocam mesela galatasaray altyapısında yetişen futbolcular yeri geliyor a takıma yükselemiyor galatasaray gidiyor erzincan altyapısından bir futbolcuyu transfer ediyor adam yıldızlaşıyor, bakınız kerem aktürkoğlu. adam diyormu ben galatasaray altyapısında yetiştim erzincandan futbolcuyu gelip benim hakkımı yedi diye?
Hocam aynı şey mi ya. Espri yaptınız heralde ama konu espri yapılmayacak kadar ciddi.

birebir aynı şey değil elbet ama kendini geliştiren böteli ye engel olunmamalı, onlarda eğitim aldılar, kendini yetkin hissediyorsa istediği lisede görev yapsın bu benim fikrim, katılmayabilirsin, saygılar.

arkadaşlar aslında emin gibiyim ama yine de sormak istiyorum. böte mezunuyum, norm fazlası değilim, ortaokuldayım. şu an benim mebbisten kontrol etmem gereken veya yapmam gereken bir şey yok değil mi?
yok hocam
Öğretmenlerin ne kadar empatiden yoksun olduğunu tekrar hatırlattığınız için teşekkürler. Ortada bir mağduriyet var. Bir de her Tef mezunu aynı düşüncedeymiş gibi içinizdeki tüm kini sürekli kusuyorsunuz (Tef-Böte). Bırakın konu kapanmasın süreci takip edelim.
Yönetici arkadaş tartışma başlatıp, çözüm üretmeyip, TEF-BÖTE çekişmesi yapanları engellerse çok mutlu olurum.

birebir aynı şey değil elbet ama kendini geliştiren böteli ye engel olunmamalı, onlarda eğitim aldılar, kendini yetkin hissediyorsa istediği lisede görev yapsın bu benim fikrim, katılmayabilirsin, saygılar.
Eğer illa bir eksiklik varsa da, tamamlama eğitimi gibi uzaktan veya yüz yüze eğitimler açılıp fark kapanabilir. eğitimi tamamlayanlar meslek lisesine atanabilir.
Diğer branşlardaki arkadaşlara eğitim açılıp nasıl BTR olduysa bu da yapılabilir. bence çok da zor değil aslında.

Hocam bu tef neymis böyle bu kadar da abartmayın, adamlar bir kursla her okula btr görevlendirmesi yapıyor, sanırsın tefciler meslek lisesinde atom parçalıyor, mebde bir gecede sinifcilarin hepsi branş Öğretmeni oldu, siz hala nelerden bahsediyorsunuz,
Atom parçalamak fizikçilerin işi hocam. Bırakın artık bu karşıt cümleleri. Btr görevlendirmesi ile bu konuyu aynı tutuyorsanız zaten konuşmaya gerek yok. Kolay gelsin size.

Eğitim bilgileriyle ilgili bir durum vardı o yüzden bakanlıktan bugün aradılar ve belge istediler arayan kişi hafta sonu çalışacaklarını ve mebbis güncellemelerinin yapılacağını söyledi
Anladığım kadarıyla haftasonu işlemleri yaparlarsa mebbisten direk görünür heralde branş değişiklikleri

işlem yapılınca gözükür hocam ama il içini ötelemişler mezuniyet kontrolleri devam ediyor süreç biraz daha uzayabilir ama bence bu hafta cuma gününe kadar hallolur diye düşünüyorum
Mezuniyet kontrolleri derken yazı çıkmıştı güncelleme ile ilgili. O yazıya istinaden güncelleme yapılanlar mı yoksa herkes mi kontrol ediliyor acaba. Herkes ise uzun sürecektir

BBNET
Geri