İdareci girişinden mi yaptınız hocam. Ben normal mebbis sayfasından bakıyorum.Tarihleri girip kaydet deyince oldu hocam
İdareci girişinden mi yaptınız hocam. Ben normal mebbis sayfasından bakıyorum.Tarihleri girip kaydet deyince oldu hocam
Müdür beyin hesabıyla yukarıdaki arkadaşların dediği menüden yapılıyor hocamİdareci girişinden mi yaptınız hocam. Ben normal mebbis sayfasından bakıyorum.
Hocam aynı hatayı bizde aldık ne yapmak gerekGöreve ayrılma başlama tarihlerini girip kaydet deyince kapatılmayan görevlendirme kaydı var dedi. Bt rehber görevlendirme bitiş tarihi girilmemiş. Onu hallettikten sonra işlem olur inşallah.
Yazmadık hocam. Bekleyelim dedik.Resmi yazı ile ayrılış ve göreve başlama yazısı yazılacak mı dys den
Hocam Btr göreviniz var mıydı? BTR'ler için ayrılma başlama yapılacakmış sanırım.Müdür beyin hesabıyla yukarıdaki arkadaşların dediği menüden yapılıyor hocam
İl mem özlüğü aradık. Onlar btr görevlendirmesini geçici kapattı galiba, aynı anda biz kaydet dedik oldu, onlar gene açtı görevlendirmeyi.Hocam aynı hatayı bizde aldık ne yapmak gerek
İl mem özlüğü aradık telefondayken halloldu hocam. Onlar geçici kapatıp açtı görevlendirmeyi galiba.Hocam Btr göreviniz var mıydı? BTR'ler için ayrılma başlama yapılacakmış sanırım.
Hocam Kararname kimler için geliyor.BÖTE mezunuyum BÖTE yi seçip kaydettim bu şekilde de kararname geliyormu.Etkilemez
Geliyor hocam. Hatta geldi. Ama yapılacak adımları henüz netleştiremedik. Btr görevi olanlarda sistem engel yapıyor. Resmi yazı ile ayrılış, görev başlangıcı yapılacak mı bilmiyoruz. İlden haber bekliyoruz şu an içinHocam Kararname kimler için geliyor.BÖTE mezunuyum BÖTE yi seçip kaydettim bu şekilde de kararname geliyormu.
Geliyorsa idarenin bu konuda yapması gereken bir şey var mı.Bilgilendirebilirseniz sevinirim Hocam.
Kararname gelmiş üzerimizde BTR görevlendirmesi olduğu için şuan ayrılış yapamadık.Geliyor hocam. Hatta geldi. Ama yapılacak adımları henüz netleştiremedik. Btr görevi olanlarda sistem engel yapıyor. Resmi yazı ile ayrılış, görev başlangıcı yapılacak mı bilmiyoruz. İlden haber bekliyoruz şu an için
Eşimde projedeydi teften böte geçiş yaptı kararnamesi gelmiş.Proje okulunda çalışıyorum, TEF liyim. BÖTE ye geçtim ama kararname gelmemiş, bu durumda olan arkadaş var mıdır ?
hangi il hocamEşimde projedeydi teften böte geçiş yaptı kararnamesi gelmiş.
Afyonhangi il hocam
Hocam antalyadayım benim de aynı ,proje okulunda olmayanları ki gelmiş.Proje okulunda çalışıyorum, TEF liyim. BÖTE ye geçtim ama kararname gelmemiş, bu durumda olan arkadaş var mıdır ?
İdarene bir sor hocam kararnamen gelmiş mi? Geldiyse aynı işlemleri siz de yaparsınız.arkadaşlar böte muzunuyum tercih yapmadım süreç nasıl işleyecek şimdi benim için var mı bilgisi olan
İlçeye yapılacak işlemi sözlü sorabilir.bizim müdür ilçeye yazı yazarım mebbisten işlem yapmam risk almam diyor![]()
Aradı ilceyide ne dediler bilmiyorumİlçeye yapılacak işlemi sözlü sorabilir.
Hocam bu sene proje okuluna atamanız olduğu için kararnameniz biraz gecikecek.Proje okulunda çalışıyorum, TEF liyim. BÖTE ye geçtim ama kararname gelmemiş, bu durumda olan arkadaş var mıdır ?
Bu bilginin kaynağı nedir hocam? BT alanında kaldım. Fen lisesine BT atanamadığı için yeniden nasıl atama yapılacak ki? Bu seneki proje okulu atamasının iptal edileceği kesin mi?Hocam bu sene proje okuluna atamanız olduğu için kararnameniz biraz gecikecek.
1.Bu seneki atamaniz iptal edilecek
2.Alan değişikliği kararnameniz çıkacak
3.Sonra proje okuluna tekrar atamaniz yapılacak
Bu şekilde 550 kişinin kararnamesi bugün yayinlanacak