BT - BÖT Alan Değişikliği (Sürecin Takibi)

Kodla Büyü
Proje okulunda çalışıyorum, TEF liyim. BÖTE ye geçtim ama kararname gelmemiş, bu durumda olan arkadaş var mıdır ?

Btr görevi bitiş tarihleri yazılmamış, sanırım ilçe/il MEM i arayıp girilebiliyorsa bu tarihleri, girdirmek gerek

Hocam Kararname kimler için geliyor.BÖTE mezunuyum BÖTE yi seçip kaydettim bu şekilde de kararname geliyormu.
Geliyorsa idarenin bu konuda yapması gereken bir şey var mı.Bilgilendirebilirseniz sevinirim Hocam.
Geliyor hocam. Hatta geldi. Ama yapılacak adımları henüz netleştiremedik. Btr görevi olanlarda sistem engel yapıyor. Resmi yazı ile ayrılış, görev başlangıcı yapılacak mı bilmiyoruz. İlden haber bekliyoruz şu an için

23 yıldır bilgisayar öğretmeniyim artık gerçekten yoruldum.
Haklarımın bir kararnameyle elimden alınmasına razı olmadığım için forma girip onay vermedim.
TEFF BÖTE ne önemi var.
Yıllarca Bilgisayar öğretmenleri norm problemleriyle ordan oraya sürdüler mağduriyetleri yazsan kitap olur.
Şimdi de bu bıranşın içerisinde ayrı bir ayrıştırmaya gidildi. Sanki okutalan dersler için yetersizmişler gibi.
Meslek liselerinde böte mezunuda derse girebilir tef lilerde ortaokullarda liselerde de derse girebilir bu dersleri anlatmak zor değil.
verillen haklarımız geri alınmasını konuşalım neden diye soralım
Yapacaksanız bir değişiklik bundan sonra atanacak kişiler için yapmalıydınız diyelim.

Son düzenleme:
Proje okulunda çalışıyorum, TEF liyim. BÖTE ye geçtim ama kararname gelmemiş, bu durumda olan arkadaş var mıdır ?
Hocam bu sene proje okuluna atamanız olduğu için kararnameniz biraz gecikecek.
1.Bu seneki atamaniz iptal edilecek
2.Alan değişikliği kararnameniz çıkacak
3.Sonra proje okuluna tekrar atamaniz yapılacak

Bu şekilde 550 kişinin kararnamesi bugün yayinlanacak

Hocam bu sene proje okuluna atamanız olduğu için kararnameniz biraz gecikecek.
1.Bu seneki atamaniz iptal edilecek
2.Alan değişikliği kararnameniz çıkacak
3.Sonra proje okuluna tekrar atamaniz yapılacak

Bu şekilde 550 kişinin kararnamesi bugün yayinlanacak
Bu bilginin kaynağı nedir hocam? BT alanında kaldım. Fen lisesine BT atanamadığı için yeniden nasıl atama yapılacak ki? Bu seneki proje okulu atamasının iptal edileceği kesin mi?

BBNET
Geri