Sordum gelmemiş hocam iyi mi yaptık kötü mü yaptık bilemedim
Sordum kararname gelmemişİdarene bir sor hocam kararnamen gelmiş mi? Geldiyse aynı işlemleri siz de yaparsınız.
Bu bölüm tam olarak nerede? (Halk eğitim)
Müdür mebbisinde Atama (Eğitim/Öğretim) Modülü ortaokuldaBu bölüm tam olarak nerede? (Halk eğitim)
Benim ki değişti hocam.Kararname geldi başlama yapıldı fakat mebbiste hala Bilişim tek. Öğretmeni olarak geçiyor. Sizlerde durum aynımı ?
Geçen sene hem il içine hem de norm fazlası aramalarına açtılar proje okullarını. Bende proje okulunda çalışıyorum, ilçenin gönderdiği listede benim kararnamem yok maalesef. İnşallah bir kör kaza kurşunu yemeyiz.şimdi il atama ile görüştüm.Benim proje okulunda ilk dört yılım bu sene dolmuştu ikinci 4 yıl için bu yıl yeniden başvurmuştum ve atamam yani uzatmam yapılmıştı.Öncelikle uzatma atama kararname gelecekmiş okula ,ondan sonra da alan değişkliği kararnamem gelecekmiş.Bir bir buçuk ayı bulabilir dediler.Zaten il içi ve iller arası atamada proje okulları açılmadığı için herhangi bir mağduriyet yaşamazsınız dediler.
Geçen yıl sadece okulun açmasını istefiği branşları açtılar bildiğim kadarıyla hocam,ilde atamadaki kişi kesinlikle bir mağduriyet oluşmaz dedi .Ama yine de kararname gelene kadar ben de tedirginimBu bilginin kaynağı nedir hocam? BT alanında kaldım. Fen lisesine BT atanamadığı için yeniden nasıl atama yapılacak ki? Bu seneki proje okulu atamasının iptal edileceği kesin mi?
Hocam 12 saat dersi vardimİmamhatip ortaokulundayım böte mezunuyum kararnamem onaylandı ama şimdi de okulda norm görünmüyo yani ben fazla görünüyorum bu durumu yaşayan oldu mu normlar mı güncellenecek ili aradım bakanlık yapacak dedi ama güvenemedim bilgisi olan var mı
Bilişim teknolojileri iken 12 saat dersim vardı norm vardı bugün böteye geçdim ama norm gözükmüyorİmamhatip ortaokulundayım böte mezunuyum kararnamem onaylandı ama şimdi de okulda norm görünmüyo yani ben fazla görünüyorum bu durumu yaşayan oldu mu normlar mı güncellenecek ili aradım bakanlık yapacak dedi ama güvenemedim bilgisi olan var mı
Hocam proje okulunda mısunız,ondan olabilir miİmamhatip ortaokulundayım böte mezunuyum kararnamem onaylandı ama şimdi de okulda norm görünmüyo yani ben fazla görünüyorum bu durumu yaşayan oldu mu normlar mı güncellenecek ili aradım bakanlık yapacak dedi ama güvenemedim bilgisi olan var mı
benim de değişmedi ortaokuldayım pazartesi baksam sorun olur mu? BöteliyimBote mezunuyum. 6 7 mayısta kayıt işlemi yaptim. Önceden gelen kararnamelere baktım adım yok. Mebbis e baktım alanım değişmemiş. Kontenjan mene baktım ben hala bildirimde ama diger arkadas tef mezunu onun değişmiş . Ülkedeki arkadaşların değişmiş. Bu durumda olan var mi
Benim de 8 saatHocam 12 saat dersi vardim
Bilişim teknolojileri iken 12 saat dersim vardı norm vardı bugün böteye geçdim ama norm gözükmüyor
Hayır hocam ihoHocam proje okulunda mısunız,ondan olabilir mi