nryozer' Alıntı:İnternet bağlantısı olmadığını idda eden müdür yardımcımın bilgisayarına baktığımda o güne özel logonun barkot resmi olduğunu gördüm. Ben de internetin olduğunu, bazı özel günlerde farklı Google logosu tasarımlarının olabileceğini anlatırken Müdür yardımcım beklenmedik bir atakla "SİL ÇABUK ONU ORDA GOOGLE YAZSIN" dedi![]()
![]()
mutlak_adeger' Alıntı:elrond' Alıntı:MSN YE mesane diyen var be hocam cigabayta cogobayt diyen mi ararsın, ortalık kara cahil dolu...üstüne üstlük bir de sürekli oturan kişi de biziz, başları sıkıştı mı kurtarıcıları da biz...anlamadım ki ben şimdi...
uhaha:
gülhan35' Alıntı:mutlak_adeger' Alıntı:elrond' Alıntı:MSN YE mesane diyen var be hocam cigabayta cogobayt diyen mi ararsın, ortalık kara cahil dolu...üstüne üstlük bir de sürekli oturan kişi de biziz, başları sıkıştı mı kurtarıcıları da biz...anlamadım ki ben şimdi...
uhaha:
uhaha:
uhaha:
sevdiceğim' Alıntı:btr olarak görevlendirildiğim okulun hizmetlisi kadrolu okulumdaki öğrencimin velisi bayanı da tanıyorum içinde bir kötülük felan olduğundan değil de işte.
dün ne dedi tahmin edersiniz?
hocanım çaycı bugün kaynatırken çok ses çıkartıyor siz bi bakıverir misiniz?
kaybil' Alıntı:gülhan35' Alıntı:mutlak_adeger' Alıntı:elrond' Alıntı:MSN YE mesane diyen var be hocam cigabayta cogobayt diyen mi ararsın, ortalık kara cahil dolu...üstüne üstlük bir de sürekli oturan kişi de biziz, başları sıkıştı mı kurtarıcıları da biz...anlamadım ki ben şimdi...
uhaha:
uhaha:
uhaha:
nazli179' Alıntı:bana da bir öğretmen gelip msn le ilgili bir soru sordu. "ben msn kullanmıyorum hocam bilmiyorum" dedim cevap beni dumur etti "AAA !! AMA OLMAZ Kİ HOCAM, KENDİNİ GELİŞTİRMEN LAZIM"
hkngl' Alıntı:dün başıma gelen bir olay ;
hocam ekrana görüntü gelmiyor bir bakarmısınız?
tabi bakarım ama dün ben baktım geliyordu.
yok hocam ekranda hiçbir şey yok.
tamam hocam ben bir bakayım
gidip baktığımda ekranın açma düğmesinin kapalı olduğunu görünce direk öğretmenin yanına gittim
hocam ekranı açmamışsınız dediğimde öğretmenin cevabı aynen şöyle oldu;
açmak mı gerekiyor![]()
![]()
![]()
ozhan07' Alıntı:formatörlüğün olmadığı zamanlarda matematik dersine girerken, köy okulu sayılır, öğrencilerden biri "hocam, kalemi mi düzebilirmiyim?" dedi. "neeeeeee, napcannnnnnn?" dedim, dumur olmuş bi şekilde." kalemi düzcem hocam" dedi. "düz bakalım" dedim. meğer çocuk kalemi açacakmış Allahtan.... diğer öğretmen arkadaşlara anlattığımda "sen yenisin alışırsın" dediler, meğer her yeni gelenin başına gelmiş bi olaymış....
gülhan35' Alıntı:okulun demirbaşları KBS ye girilecekmiş müdür 3 gün izinlisin hallet bu işi dedi :' tam 21 sayfa :cry:
Hem iş yap hem izinli , ek ders ücreti de vermezler şimdi...gülhan35' Alıntı:okulun demirbaşları KBS ye girilecekmiş müdür 3 gün izinlisin hallet bu işi dedi :' tam 21 sayfa :cry:
Emreyt' Alıntı:gülhan35' Alıntı:okulun demirbaşları KBS ye girilecekmiş müdür 3 gün izinlisin hallet bu işi dedi :' tam 21 sayfa :cry:
Allah yardımcın olsun...