yyavuz07' Alıntı:Müfettiş teftişe geldi. Teftişten önceki teneffüste Hotmail hesabına girmemi istedi. Kullanıcı adını girdim.Sıra şifreyi girmem gerektiğinde ben ondan şifreyi söylemesini bekliyorum.O da bana "Girsene" şifreyi dedi.Hocam sizin bana söylemeniz gerekiyor şifreyi dediğimde de Sen nasıl bilgisayarcısın dedi.Neyse ben devam ettim.Belki güvenlik sorusuna bir cevap verir diye.Güvenlik sorusunu sordum.Gene aynı cevap:Sen nasıl bilgisayarcısın!...
Müfettişin 42.yılıymış meslekte.
alfa-turk' Alıntı:abuk subuk istek ve eleştiriler geldiğinde direk laf sokuyorum bidaha aynı istekte bulunmuyorlar. mesela, "internet yavaş" diyene "bugün tazyiksiz geliyor" yada "yada pompalamayı unutmuşum" gibi cevaplar veriyorum. geçenlerde birisi "hocam benim evdeki bilgisayardan hırıltılar geliyor" dedi, "sıkı giydir, üşütmüş olabilir" dedim.
alfa-turk' Alıntı:abuk subuk istek ve eleştiriler geldiğinde direk laf sokuyorum bidaha aynı istekte bulunmuyorlar. mesela, "internet yavaş" diyene "bugün tazyiksiz geliyor" yada "yada pompalamayı unutmuşum" gibi cevaplar veriyorum. geçenlerde birisi "hocam benim evdeki bilgisayardan hırıltılar geliyor" dedi, "sıkı giydir, üşütmüş olabilir" dedim.
saw_all' Alıntı:uhaha: e okul haftasonu kapanır mı diyen arkadaşım vardı
uhaha:
gokcek' Alıntı:metef fuarına gidicez .gerekli evrakları falan flasha kaydettim.Ama müdürün içine sinmedi.nolur nolmaz dedi biz kasayı da götürelim.ne yaptıysam anlatamadım.
gokcek' Alıntı:metef fuarına gidicez .gerekli evrakları falan flasha kaydettim.Ama müdürün içine sinmedi.nolur nolmaz dedi biz kasayı da götürelim.ne yaptıysam anlatamadım.
seraydın' Alıntı:okulun masa tenisi benim sınıfımda yani bilişim sınıfında çocukları tenefüste zor zaptediyorum bir de derste hocam masa tenisi oynayak mı diye soruyorlar. ne yaptım ettiysem de müdüre çıkarttıramadım masa tenisini. en uygun yer burasıymış.
basketbol potası da isteyin hoca.. spor kompleksi olsun..seraydın' Alıntı:okulun masa tenisi benim sınıfımda yani bilişim sınıfında çocukları tenefüste zor zaptediyorum bir de derste hocam masa tenisi oynayak mı diye soruyorlar. ne yaptım ettiysem de müdüre çıkarttıramadım masa tenisini. en uygun yer burasıymış.
adige' Alıntı:Perşembe günleri rehber öğretmen velilere seminer yapıyor benim odada. Sürekli öğrenciler geliyor sen iyi alıştırmışsın aa diyor. Öğrenciler yok birşeye bakacam yok şu işim var diye geliyor, önceden böyle hiç değildi diyor. Çünkü önceden bilişimci olmayan öğretmenler formatördü. Zaten lab kullanımda bile değildi. Herşey darmadağınıktı. Şimdi oda güzelce laboratuvar oldu mis gibi. İyi olsa kötü, kötü olsa yine kötü anlamadım gitti. Öğrenciler için her zaman açık, teneffüslerde ben oradayım ki öğrenci geliyor. Boş derslerinde de gelen olabiliyor. Ne bileyim ya canım sıkıldı gibi. Sanki disiplinsiz bir öğretmenmişim gibi laflar etti gitti. Gerçi kapıya toplantı var diye astık ama allta afiş vardı, pek dikkat çekmedi sanırım. Afişi çıkartayım en iyisi hemen.
seraydın' Alıntı:okulun masa tenisi benim sınıfımda yani bilişim sınıfında çocukları tenefüste zor zaptediyorum bir de derste hocam masa tenisi oynayak mı diye soruyorlar. ne yaptım ettiysem de müdüre çıkarttıramadım masa tenisini. en uygun yer burasıymış.
:alkis: :alkis: :alkis:alperre' Alıntı:Genellikle karşılaştığım bi sorun
Hocam şimdi bende bi şey var.Onun şeyini bi türlü şey ettiremiyorum.
:+1: :++: :alkis:aliogus' Alıntı:Az önce öğretmen arkadaşın biri konu açtı havadan sudan sonra nereden geldiyse e okula foto yüklemeye geldi. Hocam benim resimleri yüklermisiniz dedi. Yok olmaz dedim. Bu benim görevim mi sizin mi dedi. Hiç konuşmadan elimle kendisini gösterdim. Geçen yıl formatör öğretmenimiz yüklemişti dedi. Bende hocam o arkadaş eşekmiş sizde semeri vurmuşsunuz dedim![]()
manhem' Alıntı:alfa-turk' Alıntı:abuk subuk istek ve eleştiriler geldiğinde direk laf sokuyorum bidaha aynı istekte bulunmuyorlar. mesela, "internet yavaş" diyene "bugün tazyiksiz geliyor" yada "yada pompalamayı unutmuşum" gibi cevaplar veriyorum. geçenlerde birisi "hocam benim evdeki bilgisayardan hırıltılar geliyor" dedi, "sıkı giydir, üşütmüş olabilir" dedim.
hepsine güldüm ama bu çok komik ya![]()
anathema' Alıntı:hocanin birisi winamp'i aciyorum ses gelmiyor dedi. ben de donanim falan sorunlu sandim, gittim baktim ki winamp'in sesi 0'daymis.
eemree' Alıntı:seraydın' Alıntı:okulun masa tenisi benim sınıfımda yani bilişim sınıfında çocukları tenefüste zor zaptediyorum bir de derste hocam masa tenisi oynayak mı diye soruyorlar. ne yaptım ettiysem de müdüre çıkarttıramadım masa tenisini. en uygun yer burasıymış.
bu bombaymış hocam.
yere minder falanda gelsin aralarda güreşte yaparlar
hocam süpersiniz.... Allah razı olsun çok güldüm..yesimim2000' Alıntı:-Rüyanızda görürsünüz, gözlerimden de süperman gibi ışın çıkarıyım mı dedim.