hayalcisuat' Alıntı:teknoloji tasarım öğretmeni elinde "TEKNOLOJİ TASARIM" yazan kağıdı bana gösterip - hocam bundan bitane çıktı alabilirmiyiz dedi bende tabiki alabilirsiniz hocam dedim özel bir yeteneğe ihtiyacınız yok![]()
alperre' Alıntı:Genellikle karşılaştığım bi sorun
Hocam şimdi bende bi şey var.Onun şeyini bi türlü şey ettiremiyorum.
s_bote' Alıntı:Md. Yard. : Hocam meb açılmıyor...
Bakıyım açın dedim...
Tıkladı , açıldı...
Md. Yard. : Sen gelince açılıyor.
![]()
çok güzel yaalperre' Alıntı:kız arkdaşım aradı biraz önce,
-aşkım sunucu ne demek?
-server
-server ne demek?
-sunucu))
ergun833' Alıntı:öğretmenin biri maç sırasında ntvspor şifreye giriyormuş.bizim uydu şifreyi neden kırmıyor dedi.
uydu konusunda fazla fikr sahibi değilim dedim.
aymesev' Alıntı:Öğle arası neden yemeğe gidiyormuşumda okulda bulunan öğretmenlerin bilgisayarda yapması gereken işlere yardım etmiyormuşum.Sizce bu duruma nasıl bir cevap verebilirim.Böyle düşünebilen insanlara cevap bile veremedim![]()
bilogrt038' Alıntı:meslek lisesinde görev yapıyorum ve o gün internet yok dediklerinde var yaa işte benim yandığım gün koca okul araki sorunu bulasın
en sevmediğim durumda internet yavaş diyorlar yaa o zaman güzel bir cevabı olan varsa yazarsa sevinirim
aymesev' Alıntı:Öğle arası neden yemeğe gidiyormuşumda okulda bulunan öğretmenlerin bilgisayarda yapması gereken işlere yardım etmiyormuşum.Sizce bu duruma nasıl bir cevap verebilirim.Böyle düşünebilen insanlara cevap bile veremedim![]()
teion' Alıntı:İki tane de benden olsun :
1. Okulda dersteyim. Pat bir telefon, İlçe Milli eğitim Müdürü beni çağırıyor. Allah Allah deyip çıktım yola. 15 dk falan yürüdükten sonra vardım milli eğitime. Müdürün yanına girdim, hayırdır hocam dedim. Bi laptop aldık ta çalışmıyor bir bak dedi. Düğmesine bastım açılmıyor, şarja bi taktım açıldı :? Bi de bana demez mi "Bu muydu yani sorun ?" diye...
2. Bu da kaymakamlıkta gerçekleşen bir olay. Kaymakamlıkta toplantı yapacaklarmış. Akşam 10 falan. Uğraşmışlar uğraşmışlar projeksiyonun görüntüsünü düzeltememişler. Yamuk yumuk duruyomuş görüntü. Araba göndertip beni evden aldırdılar. Odaya girdim, hocam bu makineden anlıyomusun, görüntüyü yarım saattir düzeltemedik dediler. Bi baktım makine çapraz duruyo, haliyle görüntü de yamuk duruyo. Tuttum makineyi düz hale getirdim, görüntü de düzeldi. :alkis: Hepsi ağzıaçık bakakaldı
Hocam iki kişi konuşuyoruz deseydiniz. 3. kişi oldugunu anlama kapasitesi varsa ne yiyeceğini bilir.miracle1985' Alıntı:Dün müdürümüz tablet bilgisayarlar ve fatih projesi ile ilgili konuşuyordu bana dönüp hocam yeni bt sınıfı istedim bakalım inş olur dedi. Gerçi kapatılacak diye bir söylenti de var ama hayırlısı dedi. Ordan matematik öğretmeni çıkıp ee bt'ler kapatılınca sen ne olacaksın tablet tamircisi mi dedi gülerek. Müdürle ikimiz sadece baktık ve sustuk...Yaptığı terbiyesizliği bizim susuşumuzdan anlamıştır umarım.