Re: Bende bugün delirdim.
Gün geçmiyor ki, forumda deliren birileri çıkmasın
Gün geçmiyor ki, forumda deliren birileri çıkmasın

only61' Alıntı:ben de bugün çıldırdım.
3 adet pc bozuldu 2 tanesini kan ter içinde deneme yanılma yöntemiyle yaptım.bi tanesinin anakartı yandı satın aldım 2.el mecbur.
fatura 80 tl....böylece masraf çıkaran öğretmen konumuna düştüm...
daha bitmedi sunum odasının projeksiyonun pili bitti yedeğini taktım o da anlamsız bi şekilde sinyal hatası verdi..
kendi bilgisayar sınıfımdaki projeksiyonun kablo ucunu bi öğrenci kırdı çalışmıyor
müdürü bey yeni laptop aldı eskisi bi hoca tarafından yedeklendi ben de eskisini formatladım haliyle ama tam yedeklememiş önemli dosyalar gitti
şimdi hardisk evde kendi pc'me taktım...kurtarma programıyla kurtardım şimdi de dosya isimlerini değiştiriyorum...
haa bi de okul modeminin arayüz şifresini ve kablosuz şifresini unuttum ee kafa mı kalır...?
bu arada 3 4 adet internet kablosunda sorun var..değiştireyim diyorum ama kablolar öyle bi döşenmiş ki bi el atsam al sana iş...
spor odasına ve kimya labaratuarınıda internet gidicek bu aradaa......kısacası saymakla bitmez...
hizmetli bile şaşırdı bugün halime hocam senin böyle uğraşman garibime gidiyor dedi sen tamirci değilsin ki dedi...o an ona sarılasım geldi :cry:
kafkas' Alıntı:tek formül :
deveye diken insana terzi yaranırmış.
traxx26' Alıntı:5. ve 9 sınıflara 2. dönem elektronik kitap dağıtımı söz konusuymuş.. buraya kadar herşey iyi güzel hoş.. e-kitaplar dağıtıldıktan sonra asıl büyük iş bizlere düşüyor.. çünkü her öğrencinin kullandığı tabletden öncelikle öğrenciler, daha sonra bizler sorumluyuz.. yarın bir gün bir arıza vs söz konusu olduğunda öğrenciler öncelikle bizleri bulacaklar.. bizler de yine her zamanki gibi biçare cebelleşip duracağız.. işte asıl o zaman her gün delirieceğiz... umarım korktuğumz gibi olmaz ama başımızın çok ağrıyacağı kesin birşey.. Allah yardımcımız olsun.. umarım vicdanlı birileri mağduriyetimizn farkına varır da şu yanlış düzen değişir..
Zizu_' Alıntı:Hocanın biri kesintisiz 1 aydır bıkmadan usanmadan sıkılmadan;
hocam ben okuldaki bu modemden giriyorum başka sınıfa geçtiğimde buradan giremiyorum.
beni her gördüğünde bu şekilde.
yalnız sadece bu giremiyor.Bakıyorum bir problem yok pointer de
diyorum hocam diğer arkadaşlar giriyor siz sınıfta iken beni çağırın bir bakayım.
Hakaret etmek istemiyorum ama arkadaş problemin olmadığı sınıfta beni çağırıyorben sabrımı denediğine inanıyorum.
Neyse bugün sabahın körü dersten sonra ilk tenefüs bir çay içeyim dedim. adamın sorduğu ilk soru hocam ben bu sınıftan hala giremiyorum.
Benim sabır filan kalmadı. yav nerden bileyim bozuktur dedim, başka herkes giriyor bir sen giremiyosun dedim.
ben dedi kaç senedir bilgisayar kullanıyorum bunu mu yapamıcam dedi. O zaman git yap dedim.
Valla varya iyi niyetli oldukça üstüne geliyorlar insanın. birgün yakacam okuldaki bütün teknolojik araçları, geçircem cinneti bunu arıyorlar![]()
Bizim iş gerçekten öğretmenlikten farklı boyutta. Biz öğrencileri bırakın, öğretmenlerle de uğraşıyoruz.
valla sedat bundan sonra elimde antenle gezecem zaten. Bu tarz sorulara soranlara anteni eline tutuşturacamsutura' Alıntı:Zizu_' Alıntı:Hocanın biri kesintisiz 1 aydır bıkmadan usanmadan sıkılmadan;
hocam ben okuldaki bu modemden giriyorum başka sınıfa geçtiğimde buradan giremiyorum.
beni her gördüğünde bu şekilde.
yalnız sadece bu giremiyor.Bakıyorum bir problem yok pointer de
diyorum hocam diğer arkadaşlar giriyor siz sınıfta iken beni çağırın bir bakayım.
Hakaret etmek istemiyorum ama arkadaş problemin olmadığı sınıfta beni çağırıyorben sabrımı denediğine inanıyorum.
Neyse bugün sabahın körü dersten sonra ilk tenefüs bir çay içeyim dedim. adamın sorduğu ilk soru hocam ben bu sınıftan hala giremiyorum.
Benim sabır filan kalmadı. yav nerden bileyim bozuktur dedim, başka herkes giriyor bir sen giremiyosun dedim.
ben dedi kaç senedir bilgisayar kullanıyorum bunu mu yapamıcam dedi. O zaman git yap dedim.
Valla varya iyi niyetli oldukça üstüne geliyorlar insanın. birgün yakacam okuldaki bütün teknolojik araçları, geçircem cinneti bunu arıyorlar![]()
Bizim iş gerçekten öğretmenlikten farklı boyutta. Biz öğrencileri bırakın, öğretmenlerle de uğraşıyoruz.
fen hocasına kendine bi Anten tak o zaman sadece o sınıftan değil sizin evden bile çeker yazsaydın apo
Sıkıntı yaşamayan var mı diye sorsaydın hocam keşke, sıkıntı yaşamayan kaldımı bu zümreden kimseon@ur' Alıntı:formatörlük konusundaki belirsizlikten dolayı benim gibi sıkıntı yaşayan var mı ??
okuldaki ders sayım belki birçok arkadaşımıza göre fazla (15 saat) ama sadece maaş karşılığı kadar...formatörlükten aldığımız ek ders azımsanmayacak nitelikteydi eğer görevlendirme yapılmazsa hepimiz ekonomik yönden etkileneceğiz ...
çok zor mu bi yetkilinin bu konuda açıklama yapması Milli Eğitimi anlamak mümkün değil...
not : bu konu kabak tadı verdi farkındayım herkesten özür diliyorum canım sıkıldı yazdım hakkınızı helal edin
anlat hocam dök içini, dertleşme başlığı dedik nasıl olsa..wertyu6' Alıntı:ben size durumumu anlatsam sabaha kadar şükür namazı kılarsınız.
AMİN..only61' Alıntı:Benim içim içimi yiyor.kabullenemiyorumn...yediremiyorum...bu haksızlığı kim bize reva görmüşse ALLAH BELASINI VERSİN...
:+1:memo41' Alıntı:dün arkadaş bordroda
1540tl öğretmen
1670 hizmetli maaşı..
amma güldükuhaha:
uhaha: ne hale gelmişiz..bari eşit işe eşit ücretten hizmetli ile maaşımızı eşitleselerdi...