her basarılı erkeğin arkasında bizim gibi bayanlar var ... :lol: inşallah tekrar sınav yapılır bu sefer ben de gireceğim...
deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim...Formatöre olacağıma idareci olurum daha iyi...akan' Alıntı:bir bayan ve idarecilik ben almayım..eve ne zaman erken gitcem diye bekliyorum hergün
katılıyorum kesinlikle...ozdemir1001' Alıntı:Şuan okulumda formatör-idareci ve azıcıkta öğretmen olarak çalışıyorum...deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim...Formatöre olacağıma idareci olurum daha iyi...
ozdemir1001' Alıntı:Şuan okulumda formatör-idareci ve azıcıkta öğretmen olarak çalışıyorum...deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim...Formatöre olacağıma idareci olurum daha iyi...
nurhayat' Alıntı:ben sınava girme hakkını 3 günden kaçırdım hocam. 3 yılımın dolmasına 3 günüm vardışimdi görevlendirme müdür yardımcılığı yapıyorum. formatörlükten kat kat daha iyi
![]()
olsun kendimizi diğer sınavda gösteririz tüm bilişimci kadın meslektaşlarımın idarecilik görevini harika yürüteceğine eminim 
bende idareciliği çok istiyorum, dediğiniz gibi yapılacak işler belli de beni yaz tatilinde okulda olma fikri caydırıyorbalemine' Alıntı:Kesinlikle formatörlükten daha iyi.İşiniz belli sonuçta..Pansiyon müdür yardımcılığı da söylendiği kadar korkulacak bişey değil,sorumluluğu var ama alıştıktan sonra severek yapılıyorTavsiye ederim..sınavı kaçırmayın..

bence idarecilik öğretmenlikten daha yorucu evet ama en azından yaptığınız iş belli, adınız belli. benim tek sıkıntım 2 yaşındaki oğluma fazla vakit ayıramamak, yaz tatillerindeki 20 günlük izin bana yetmiyor. Ben de 3 günden sınava girememiştim. Şimdi ilçe okul geziyorumnurhayat' Alıntı:ben sınava girme hakkını 3 günden kaçırdım hocam. 3 yılımın dolmasına 3 günüm vardışimdi görevlendirme müdür yardımcılığı yapıyorum. formatörlükten kat kat daha iyi
![]()