akan' Alıntı:bir bayan ve idarecilik ben almayım..eve ne zaman erken gitcem diye bekliyorum hergün
katılıyorum kesinlikle...ozdemir1001' Alıntı:Şuan okulumda formatör-idareci ve azıcıkta öğretmen olarak çalışıyorum...deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim...Formatöre olacağıma idareci olurum daha iyi...
ozdemir1001' Alıntı:Şuan okulumda formatör-idareci ve azıcıkta öğretmen olarak çalışıyorum...deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim...Formatöre olacağıma idareci olurum daha iyi...
nurhayat' Alıntı:ben sınava girme hakkını 3 günden kaçırdım hocam. 3 yılımın dolmasına 3 günüm vardışimdi görevlendirme müdür yardımcılığı yapıyorum. formatörlükten kat kat daha iyi
![]()
bende idareciliği çok istiyorum, dediğiniz gibi yapılacak işler belli de beni yaz tatilinde okulda olma fikri caydırıyorbalemine' Alıntı:Kesinlikle formatörlükten daha iyi.İşiniz belli sonuçta..Pansiyon müdür yardımcılığı da söylendiği kadar korkulacak bişey değil,sorumluluğu var ama alıştıktan sonra severek yapılıyorTavsiye ederim..sınavı kaçırmayın..
Ben de 3 günden sınava girememiştim. Şimdi ilçe okul geziyorumnurhayat' Alıntı:ben sınava girme hakkını 3 günden kaçırdım hocam. 3 yılımın dolmasına 3 günüm vardışimdi görevlendirme müdür yardımcılığı yapıyorum. formatörlükten kat kat daha iyi
![]()