bende 2010 martta müdür yardımcısı oldum. kız meslek lisesindeydim, koordinatörlük, döner sermaye, uygulama anoukulu, temrinlik işlemleri, stajer öğrenci sigortaları, açık lisenin tüm işlemleri ve bunların dışında da bir sürü ıvır zıvır işler bendeydi, malum bilgisayardan anlıyoz ya

bence idarecilik öğretmenlikten daha yorucu evet ama en azından yaptığınız iş belli, adınız belli. benim tek sıkıntım 2 yaşındaki oğluma fazla vakit ayıramamak, yaz tatillerindeki 20 günlük izin bana yetmiyor.
aslında benim müdür yardımcılığımla ilgili farklı bir problemim var, uzun zamandır forumda paylaşmak istiyordum fırsat olmadı.
benim müdür yardımcısı olduğum dönemde atandığım okulun müdür yardımcılarından biri de müdür olarak başka bir okula atanmıştı. ancak ona karşı sınav puanıyla ilgili bir değişiklik nedeniyle dava açılmış ve kazanılmış. şimdi adamın müdürlüğünü iptal edip geri gönderdiler. benden sonra atanan müdür yardımcısı olmamasına rağmen ek2 puanı en düşük ben olduğum için norm fazlası olmuşum ve benim kadromu atandığım dönemde ikinci tercihim olan sağlık meslek lisesine vermişler. en kötüsü bütün bunlar olurken ben eşimin işi nedeniyle ücretsiz izindeyim ve yurt dışındayım. haziran sonunda dönünce olacakları da merakla bekliyorum.