BÖTE İller Arası Tayin(2025)

Kodla Büyü
4 sene 6 ay karın kalkmadığı 3 harfli marketlerin olmadığı terör olan yerde çalıştım. Daha sonra 3 sene denize 30 km mesafe yerde çalıştım. YİBO olduğu için 3 senede daha fazla puan aldım.
Sistemde hata var ama hep vardı. Şimdi doğuda artırımlı 1000 puan alsam bile şuan çalıştığım yere gelme ihtimali yok. Bizim bölümde de emekli olan olana kadar açılmaz.
Bu şekilde özür grubu atamaları da hikâye olur maalesef.

Geçmişe yönelik bizim çalışmalarımıza artırımlı puan verselerdi o zaman işte hayatı boyunca iyi yerlerde çalışanlar ile puan farkımız ortaya çıkardı.Batıda bazı ilçelerde doğu görevi sayılıyor bence sayılmamalı.

Bunların hepsi aslında doğu görevi affedildiği için oluyor. Sonra altından kalkamıyorlar.
hocam ben de aşağı yukarı sizinle aynıyım. yapılabilecek en kötü yerlerden birinde zorunlu hizmeti tamamladım ve batıda da yine zorunlu hizmet okuluna geldim, sonrasında ise iliçinde, yanındaki okulun zorunlu hizmet olduğu nisbeten daha iyi bir yerde devam ediyorum. ama bizim branşda çok fazla norma düşme olayı var. İlin en güzel okuluna geldiğinizi sanırsınız. Birkaç yıl sonra yabancı dil okulu, proje okulu gibi sebeplerden hop norma düşmüşsünüz. Sonra o arttırımlı gelenlerle aynı arenada kendinizi bulursunuz. Yani kimse yerinde kalıcı değil

Tayin olan arkadaşları tebrik ederim, benim merak ettiğim eski okulum Manisa'da Demirci Ahi Evran Meslek Lisesi'ne yerleşen oldu mu? Yerleşen olduysa kaç puanla yerleşti.

Hocalarım bizler burada; norm, sene, puan...v.s. hesabı yaparken. Valilik oluruyla ilçeden merkeze kadrosuyla gelen öğretmen gördü bu gözler. O sebeple bizler hakkımızla ve puanımızla bir yerlere gelmeye çalışırken birileri oldu bitiyle en iyi yerlere tüm bu dertleri, dert etmeden gidebiliyor.

BBNET
Geri