TeşekkürlerMebbis'teki kontenjan listesinde bunlar var öğretmenim.
TeşekkürlerMebbis'teki kontenjan listesinde bunlar var öğretmenim.
hocam benim anlamadığım geçen yılki il dışı listesinde 248 adet Bt kontenjanı varken şimdi nasıl 440 kruum var hiç anlamadım .Anlayan var mı ?Ekte geçen yılın kontenjanını paylaşıyorum.Geçen yıl böte ya yaklaşım 1000 kontenjan gösteriyorken şimdi 500 gösteriyor nasıl yarıya düşmüş olabilir.Böte Toplam : 510 Kurumda 511 Okul (İSTANBUL SULTANGAZİ Atatürk Çiftliği Ortaokulu 2 Norm)
BT Toplam : 281 Kurumda 440 Okul açılmış
Teflilerin çoğu böteye geçti bence. Ve sanırım tayin kolaylığı olur düşüncesiyle yapılan bu hamle sonucu olarak dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da oldular.hocam benim anlamadığım geçen yılki il dışı listesinde 248 adet Bt kontenjanı varken şimdi nasıl 440 kruum var hiç anlamadım .Anlayan var mı ?
Katılıyorum.Teflilerin çoğu böteye geçti bence. Ve sanırım tayin kolaylığı olur düşüncesiyle yapılan bu hamle sonucu olarak dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da oldular.
Proje okulu meslek liseleri açılmış.hocam benim anlamadığım geçen yılki il dışı listesinde 248 adet Bt kontenjanı varken şimdi nasıl 440 kruum var hiç anlamadım .Anlayan var mı ?
Böteye geçenler ortaokuldakiler.Teflilerin çoğu böteye geçti bence. Ve sanırım tayin kolaylığı olur düşüncesiyle yapılan bu hamle sonucu olarak dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da oldular.
O konuda da şunu anlamadım hali hazırda meslek lisesinde çalışan bir tef li böte ye neden geçmek istesin ki bir sürü hakkından feragat edecek .Teflilerin çoğu böteye geçti bence. Ve sanırım tayin kolaylığı olur düşüncesiyle yapılan bu hamle sonucu olarak dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da oldular.
Tef kadrosu 280 hocam, böte de seçenek daha çokTeflilerin çoğu böteye geçti bence. Ve sanırım tayin kolaylığı olur düşüncesiyle yapılan bu hamle sonucu olarak dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da oldular.
peki geçen yıl 1000 böte varken listede şimdi 500 adet var nasıl yarıya düştüProje okulu meslek liseleri açılmış.
Böte seçenekleri Urfa Van Şırnak ilçeleri vb. diye gidiyor. İstanbul bile 30. Çök çok kötü.Tef kadrosu 280 hocam, böte de seçenek daha çok
Hocam iller aynı rakam olarak değerlendirdim. Maalesef öğretmen için yer değiştirmek hayal oldu.Böte seçenekleri Urfa Van Şırnak ilçeleri vb. diye gidiyor. İstanbul bile 30. Çök çok kötü.
Tayin kolaylığı olur diye değil kadroyu korumak istedi herkes haklı olarak. Zaten tef tüm okul türlerine tayin isteyebiliyor daha daha düne kadar. Durduk yere neden norm fazlası olup yarın ne olacak diye düşünsün ve sonuna kadar da haklı. Bence birşey kaybetmediler. Çalıştığı okulu ve kadroyu bile isteye neden elinden çıkarsın.Teflilerin çoğu böteye geçti bence. Ve sanırım tayin kolaylığı olur düşüncesiyle yapılan bu hamle sonucu olarak dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da oldular.
Ankara liste var mı hocamProje okulu meslek liseleri açılmış.
Başvuru ekranına girerseniz orada toplu liste var hocam ama tef ya da böte ikisine de Ankara yok.Ankara liste var mı hocam
Norm fazlaları ilk defa resen atandı ve kadrolar doldu. Ayrıca iller arası atamada tüm kadroları açmıyor zaten.peki geçen yıl 1000 böte varken listede şimdi 500 adet var nasıl yarıya düştü
TEF kontenjan: 440, 47 tanesi proje okuluTef kadrosu 280 hocam, böte de seçenek daha çok