BÖTE İller Arası Tayin(2025)

Kodla Büyü
Alan değişikliği şart. Kim hangi branşa geçmek istiyorsa ver yazın sabah akşam kursunu, yap sınavını ver branşı. Hem alan değiştirmeyenler için yer açılır, hem değiştirenler için yeni kapılar açılır. Şu anki durumda düzen kurmak istediği şehre gidemeyen arkadaşlar için büyük hüsran. Allah en hayırlısını nasip etsin.

Böte Toplam : 510 Kurumda 511 Okul (İSTANBUL SULTANGAZİ Atatürk Çiftliği Ortaokulu 2 Norm)
BT Toplam : 281 Kurumda 440 Okul açılmış
hocam benim anlamadığım geçen yılki il dışı listesinde 248 adet Bt kontenjanı varken şimdi nasıl 440 kruum var hiç anlamadım .Anlayan var mı ?Ekte geçen yılın kontenjanını paylaşıyorum.Geçen yıl böte ya yaklaşım 1000 kontenjan gösteriyorken şimdi 500 gösteriyor nasıl yarıya düşmüş olabilir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
BÖTE-BT geçişler dönüşler netleşsin 1-2 yıla rayına oturur :D Önceden de öyle pek bir yer her sene açmıyorlardı zaten.

Teflilerin çoğu böteye geçti bence. Ve sanırım tayin kolaylığı olur düşüncesiyle yapılan bu hamle sonucu olarak dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da oldular.
Tayin kolaylığı olur diye değil kadroyu korumak istedi herkes haklı olarak. Zaten tef tüm okul türlerine tayin isteyebiliyor daha daha düne kadar. Durduk yere neden norm fazlası olup yarın ne olacak diye düşünsün ve sonuna kadar da haklı. Bence birşey kaybetmediler. Çalıştığı okulu ve kadroyu bile isteye neden elinden çıkarsın.

Böteye geçmeyenler de kendine göre planı vardır.

Bence böte biraz zararlı çıktı. Tefte olup meslek lisesi açılınca geçme düşüncesi olan (ki biraz zor bir ihtimal ama) artık kadroyu güvence altına almak için ortaokulda ya da lisede kalmaya razı oldu.

Dün akşam bir arkadaş ile konuştum Antalya'dayım resen ortaokula geçtim ve yanımdaki meslek lisesi açıktı ama il içine açmadılar 3 sene tek tek il dışından öğretmen alarak doldu ben hala ortaokuldayım dedi.

Böteye çok okul var evet ama her ilde de fazlasıyla norm fazlası var ve ders saatleri az. O sebeple belki de il içinde o normları görevlendirme, ders tamamlama vs ile eritme düşüncesi var bakanlığın.

Herkes için hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Sınıf öğretmenliği de aynı.Bir şehir düşünün 2 milyon nüfusu var.2 ilçede 6 tane okul açılmış.Meb, warp hızına çıkmış ışık hızının 29 katı.

BBNET
Geri