En batıdaki tercih İstanbul hariç Sivas ve AdanaBÖTE için kontenjan listesi
İlk sayfada tüm okul listesi var.Merhaba arkadaşlar TEF için Bursa da açılan okulları paylaşabilir misiniz
BURSA | ORHANELİ | A. Necati Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi |
BURSA | YENİŞEHİR | Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi |
Çünkü ilginç şekilde çok fazla tef mezunu bote ye geçti anlam veremediğim halde. Oysa ki Tef meslek lisesi bote den çok daha avantajlı. Neden onlarca insan bote ye geçti aklım almıyor. Hadi diyelim ki bulundukları yerde kalmak istediler vs iyi de bakanlık bu yarın rotasyon getirdim derse gidecek yeri yok. Çok akillica bir iş olmadı bu alan değişikliği. İyice sap samana karıştı.BT az da olsa batı var. Edirne izmir sakarya denizli trabzon ordu antalya bursa bolu gördüm. İç anadoluda var. İstanbula gitmek çok çok kolay 131 kontenjan var.
BÖTE ise tamamen bitmiş. Tekirdağdaki 3 kontenjan ve istanbuldaki 25-30 kontenjan hariç Ankaranın batısı hiç yok.
Tef ler dolu hocam ondan, öğrenci sayıları az,Çünkü ilginç şekilde çok fazla tef mezunu bote ye geçti anlam veremediğim halde. Oysa ki Tef meslek lisesi bote den çok daha avantajlı. Neden onlarca insan bote ye geçti aklım almıyor. Hadi diyelim ki bulundukları yerde kalmak istediler vs iyi de bakanlık bu yarın rotasyon getirdim derse gidecek yeri yok. Çok akillica bir iş olmadı bu alan değişikliği. İyice sap samana karıştı.
Olmak istediği şehirde,Tef ler dolu hocam ondan, öğrenci sayıları az,
bir ilçedeki meslek lisesiyle, ortaokul sayısını mukayese ettiğinizde durum böyle oldu.
BÖTE istanbul listesini atabilecek olan var mı?
böte nin tek umudu kaldı BTR kadrosu gelirse belki yer değişiklikleri olur.Guney doğu ve doğu açılmış ilk atama da tercih edilebilen fakat il dışı atamada tercih edilebilecek ne güzel okul var ne de şehir.bu şehirlerin çoğu çöl veya beton yığınları.tercih edecek çok az kişi olacaktır.
Evdeki hesap çarşıya uymadı gibi sanki.Çünkü ilginç şekilde çok fazla tef mezunu bote ye geçti anlam veremediğim halde. Oysa ki Tef meslek lisesi bote den çok daha avantajlı. Neden onlarca insan bote ye geçti aklım almıyor. Hadi diyelim ki bulundukları yerde kalmak istediler vs iyi de bakanlık bu yarın rotasyon getirdim derse gidecek yeri yok. Çok akillica bir iş olmadı bu alan değişikliği. İyice sap samana karıştı.
Çünkü ilginç şekilde çok fazla tef mezunu bote ye geçti anlam veremediğim halde. Oysa ki Tef meslek lisesi bote den çok daha avantajlı. Neden onlarca insan bote ye geçti aklım almıyor. Hadi diyelim ki bulundukları yerde kalmak istediler vs iyi de bakanlık bu yarın rotasyon getirdim derse gidecek yeri yok. Çok akillica bir iş olmadı bu alan değişikliği. İyice sap samana karışt.
Açıldığına göre yazabilirsiniz hocam.proje okullarını herkes yazabiliyor mu ? acaba
yok, sınavla alınmıyor muydu ? proje okullarına öğretmen atama, öyle duyurusunu gördüm diye hatırlıyorum.Açıldığına göre yazabilirsiniz hocam.
yok, sınavla alınmıyor muydu ? proje okullarına öğretmen atama, öyle duyurusunu gördüm diye hatırlıyorum.
Mebbiste başvuru yapılıyor sonra kriteri neye göre ise değerlendiriyorlar normal mayıs atamasında ama bunda nasıl olur bilemem.yok, sınavla alınmıyor muydu ? proje okullarına öğretmen atama, öyle duyurusunu gördüm diye hatırlıyorum.
Halihazırda meslek lisesinde bulunan birinin böte ye geçeceğiniz düşünmüyorum . Geçmişse de büyük hata yapmıştır. Hem bir sürü avatajı elden gidecek hem de kontenjanları görüyoruz. Böte bitmiş resmen.Çünkü ilginç şekilde çok fazla tef mezunu bote ye geçti anlam veremediğim halde. Oysa ki Tef meslek lisesi bote den çok daha avantajlı. Neden onlarca insan bote ye geçti aklım almıyor. Hadi diyelim ki bulundukları yerde kalmak istediler vs iyi de bakanlık bu yarın rotasyon getirdim derse gidecek yeri yok. Çok akillica bir iş olmadı bu alan değişikliği. İyice sap samana karıştı.
Branşla ilgisi yok tüm branşlar aynı durumda. Matematik fen bilgisi vs daha da kötü durumda. Her yer norm fazlası dolu Ankara'nın batısındaBizim zamanımızda muğla’lar fethiyeler antalyalar izmirler açılıyordu
şimdi ise sanki zorunlu hizmet bölgesine gitmiş gibi oluyorsun.,
branşı bu hale getirenlere tebrikler
27 haziranda il içi ilişik kesilecek.Bunların yerine sıra tayini istenmiştir.Doğal olarak zincirleme boşluk oluşmaz.Bu sıra olayını olsa olsa çakal biri düşünmüştürDaha önce sizin gibi düşünüyordum ancak sıra tayinler eş atamasında etkili olacaktır. Zaten o okulda ihtiyaç olsaydı sıraya girmeyip atanmış olurdu. İller arasında etkisi yok bence.