Ankara BTR Başvuruları ne zaman?

Kodla Büyü
stirkoff' Alıntı:
sayfa aktif hale gelmiş ama görevlendirme kaydı yok diyor. arkadaşlar görevlendirme listelerini göremiyormuyuz

profilden nereye görevlendirildiğiniz yazıyor hocam. Eğer görevlendirilme verilmemişse tekrar başvuru yapacaksınız.

Bote0621' Alıntı:
stirkoff' Alıntı:
sayfa aktif hale gelmiş ama görevlendirme kaydı yok diyor. arkadaşlar görevlendirme listelerini göremiyormuyuz

profilden nereye görevlendirildiğiniz yazıyor hocam. Eğer görevlendirilme verilmemişse tekrar başvuru yapacaksınız.
başvuruyu nezaman yapıyoruz. istediğim yere görevlendirileni nasıl göreceğim?

Ortaokullara yapılmayacak sanırım bu sene yada yapılsa Aralığı felan bulur heralde :verymad:

Arkadaşlar bugun ildeki sorumlu kişilerle konustum. Gecen hafta soyledikleri gibi bos kalan fatih projesi kapsamındaki okullari açacaklar 56 okul dedikleri o heralde. Bende dedim ki peki bunlar dolduktan sonra veya bunlar da bana yer kalmazsa sonra kendi okulum acilir mi dedim ortaokul yani bilmiyorum dedi yine. Bence bu fatih projesi kapsamındaki okullar dolsun diye bize boyle yok acilmayacak yok bilmiyoruz diyorlar bence bu gorevlendirmede sonra yerler dolunca herkesi kendi okuluna verirler inşallah

abozkurt06' Alıntı:
Bote0621' Alıntı:
abozkurt06' Alıntı:
Sonuç belli olmuş, benim görevlendirmem ilk tercih ettiğim okula çıkmış.

Bozkurt um benim :) Nereye çıkmış görevlendirmen

Bala İHL hocam
Bu arada nasıl bir sahiplenmedir o :) :wink:

Biz tanışlarımızı sever sahipleniriz :)

Abdullah kardeşim Bala dışında görevlendirme vermediler mi?

Bote0621' Alıntı:
abozkurt06' Alıntı:
Bote0621' Alıntı:
abozkurt06' Alıntı:
Sonuç belli olmuş, benim görevlendirmem ilk tercih ettiğim okula çıkmış.

Bozkurt um benim :) Nereye çıkmış görevlendirmen

Bala İHL hocam
Bu arada nasıl bir sahiplenmedir o

Biz tanışlarımızı sever sahipleniriz :)

Abdullah kardeşim Bala dışında görevlendirme vermediler mi?

Adını bağışla da biz de seni sahiplenelim kardeşim :)
Yok dostum, maalesef sadece Bala seçebiliyoruz

ankaraegitici.net sayfasındaki kullanıcı adı ve şifreyi ilk olarak nasıl,nerden elde ediyoruz?

ankara ili arayın onlar ilk seferde kayıt ettiriyorlar sonra aynı şekilde devam edersiniz

Arkadaslar tekirdagda da gorevlendirme yaoilmadit henüz. Ortaokullara gorevlendirme olmayacak mi yoksa bu sene?? Brn saftirik gibi boş dersimde bile okula gelmeye devam ediyorum. Bilgisi olan var mii???

fatih projesi kapsamında ki okullar dolmadan ortaokullara görevlendirme yapılamyacakmış. onlar dolduktan sonra bakacaz diyorlar beklemedeyiz

ortaokullara görev çıkmıyor demi arkadaşlar halen arayıp soran varmı başka acaba

xxltc' Alıntı:
ortaokullara görev çıkmıyor demi arkadaşlar halen arayıp soran varmı başka acaba
hocam bu gün daha önce eğiticilik yapmış müdür yardımcımıza ilden bir eğiticiyi arattırdım, ortaokuldayım durumu sordu. görüştüğü kişi (isim vermeyeyim) okulda bt sınıfı olup olmadığını sordu daha sonra da geçen seneki değerlendirmeden 70 üstü almam gerektiğini söyledi. 70 e yakın kişinin düşük puan aldığını bunlara rehberlik görevi verilmeyeceğini diğerlerinin durumunun önümüzdeki günlerde netleşeceğini önceliğin liseler olduğunu söyledi. benim konuşmadan anladığım ileriki günlerde görevlendirmeler çıkabileceği yönünde. normalde hiç umudum yoktu ancak böyle bir intiba yarattı bizde.

bidene' Alıntı:
xxltc' Alıntı:
hocam bu gün daha önce eğiticilik yapmış müdür yardımcımıza ilden bir eğiticiyi arattırdım, ortaokuldayım durumu sordu. görüştüğü kişi (isim vermeyeyim) okulda bt sınıfı olup olmadığını sordu daha sonra da geçen seneki değerlendirmeden 70 üstü almam gerektiğini söyledi. 70 e yakın kişinin düşük puan aldığını bunlara rehberlik görevi verilmeyeceğini diğerlerinin durumunun önümüzdeki günlerde netleşeceğini önceliğin liseler olduğunu söyledi. benim konuşmadan anladığım ileriki günlerde görevlendirmeler çıkabileceği yönünde. normalde hiç umudum yoktu ancak böyle bir intiba yarattı bizde.
ben kaç puan aldığımı bilmiyorum nerden öğreneceğiz ki?

Hocam bende kac defa yazdim burada önceliği liselere verecek ler ama sonra ortaokulları açarlar bence

yazıya göre sadece fatih projesi kapsamında olan okullara görevlendirme olacak gibi bir sonuç çıkıyor :)

Yaziya gore oyle tabi hocam yerler dolsun bence ortaokullarada verirler oralarin altyapisinin bos kalmadinigoze alamazlar bence

Köy okulundayım, Okulumda 4 saat dersim var liseye görevlendirildim. Şimdi ben köye gitme zorunluluğum var mı? İlgili yönergeyi okudum önce ders diyo ama ders saati dolmazsa formatörlük görevi yürütür diyo. Net bi fikre varamadım.

Geçti bu dönem artık ders proğramları yapıldı derslere girmeye başladık dönüş olmaz başka bahara... :wink:

erke77' Alıntı:
Köy okulundayım, Okulumda 4 saat dersim var liseye görevlendirildim. Şimdi ben köye gitme zorunluluğum var mı? İlgili yönergeyi okudum önce ders diyo ama ders saati dolmazsa formatörlük görevi yürütür diyo. Net bi fikre varamadım.
Hocam dersimiz zorunlu oldugu icin koydeki o 4 saat derse girmek zorundasın sonra kalan gunlerde gorev yerinde olursun. Yoksa koydeki ders bos kalır ben oyle biliyorum

BBNET
Geri