Alan Değişikliği Geldi (BT-BÖTE)

Kodla Büyü
normal bir durum kim ister meslek lisesinin gürültü kavga şeflik bölüm şefi alan bölüm atelye şefi vs bu durumlar bile meslek lisesinde çalışmamak için aklı selim kişiler için yeterli sebeptir ama ben kavga ederim entrika severim diyenler için fark etmez, öğrenci ve uzun yıllar meslek liselerinde çalışan öğretmen profilleri de ayrı konu
saygı duyuyorum kararlarına hocam çevremdeki ortaokulda çalışan TEF liler de genelde ortaokulda kalacağız demişti zaten

normal bir durum kim ister meslek lisesinin gürültü kavga şeflik bölüm şefi alan bölüm atelye şefi vs bu durumlar bile meslek lisesinde çalışmamak için aklı selim kişiler için yeterli sebeptir ama ben kavga ederim entrika severim diyenler için fark etmez, öğrenci ve uzun yıllar meslek liselerinde çalışan öğretmen profilleri de ayrı konu

Siz hiç meslek lisesinde çalıştınız mı ?
nasılmış meslek lisesinde çalışan öğretmenlerin profili merak ettim doğrusu.

Peki mesleki okullar dışında durum nasıl? Eğer olumsuzluk ararsanız her yerde bulabilirsiniz. Bu durum bakış açısına bağlı olarak değişir.

Siz hiç meslek lisesinde çalıştınız mı ?
nasılmış meslek lisesinde çalışan öğretmenlerin profili merak ettim doğrusu.
bence mükemmel ötesi her laftan olumsuzluk çıkacak diye bir şey yok hatta meslek lisesinde değilseniz mutlaka meslek lisesine kadronuzu aldırın rahat edersiniz.

İyi bir okulda, merkezi okulda, istediği ilde, tayin dönemi daha rahat olur düşüncesinde olan BTler BÖTEye geçti. Kaç tane geçti kaç tane BT de kaldı tercih listelerinden belli olur.

bence mükemmel ötesi her laftan olumsuzluk çıkacak diye bir şey yok hatta meslek lisesinde değilseniz mutlaka meslek lisesine kadronuzu aldırın rahat edersiniz.

Meslek lisesi denilince sizdeki algı neden hep olumsuz onu anlamadım hala. Kaldı ki öğretmen ve öğrenci profiline dil uzatacak kadar ileriye gidiyorsunuz. Kelime oyunu yapmayın sözünüzü açıklayın. Profilimiz nasılmış?

sorun ararsa insanoğlu her yerde sorun var mühim ve beceri olan sorunları görmeden yaşayabilmektir o zaman her yer akça pakçadır
ÖRN: https://ogretmenlersitesi.com/haber...sevgili_iddiasi_ortami_karistirdi-338039.html
Anlaşılan o ki alanınız BT iken BÖT'e geçiş yapmışsınız ve içinizi bu şekilde rahatlatmaya çalışıyorsunuz. Elbette ki mesleki teknik eğitimde çalışmanın bazı zorlukları var. Bu yüzden Mesleki teknik eğitimde çalışan öğretmenlere özlük hakları yönünden bazı avantajlar sunulmuş. Zorluklar insana kendini geliştirmek için fırsatlar da sunuyor ve bu fırsatlar meslek liselerinde daha fazla mevcut diye düşünüyorum.

BBNET
Geri