hocam nasıl yaptığınızı adım adım açıklar mısınızMebbis son durum
hocam nasıl yaptığınızı adım adım açıklar mısınızMebbis son durum
Aynen hocam idarenin yapması gerekenler neler yoksa sistem otomatik mi yapıyorhocam nasıl yaptığınızı adım adım açıklar mısınız
Sanırım BT seçenler bir işlem yapmayacak.Hocam,herkes için mi. Bölüm değişmedi mesela
Kararnameler gelmiş. Neden işlem yapmıyor?okul müdürü ben mebbisten işlem yapmam risk almam diyor ne yapılabilir arkadaşlar?
işlem yapıyor ama klasik ilçeye yazı yazarım diyor mebbisten işlem yapmam diyor.Kararnameler gelmiş. Neden işlem yapmıyor?
Hangi il hocamBUgünün tarihi ile görevden ayrılış-göreve başlama yapıldı.
Hayırlı olur inşallah herkesin hakkında.
Sizin birşey yapmanıza gerek yok. O idarenin görevi. Görevini yapmamış olur. Rahatınıza bakınokul müdürü ben mebbisten işlem yapmam risk almam diyor ne yapılabilir arkadaşlar?
il içine yansımaz mı bu durum?Sizin birşey yapmanıza gerek yok. O idarenin görevi. Görevini yapmamış olur. Rahatınıza bakın
Yansır hocam. Okul norm bilgileri işlem yapılmadığı için yanlış olduğundan dolayı. Sizin branş güncellenmediği için de tayin isterseniz sorun yaşarsınız benim kanaatim.il içine yansımaz mı bu durum?
İdarenin görevi, mecbur yapacak. Yoksa sizin okulda il içinde 1 norm açığı görünür ve başkası atanabilir.işlem yapıyor ama klasik ilçeye yazı yazarım diyor mebbisten işlem yapmam diyor.
Gözüküyor hocam, mudur mebbisten islem yapmam diye tutturdu, klasik ilceye ayrilma baslama yazı yazacak miş.Kararnameleriniz Müdür mebbisinde atama modülünde gözükmüyor mu arkadaşlar? Biz orda listele deyip kendi ismimizi açınca ayrılma tarihi-başlama tarihi satırları olan sayfa geldi. Doldurup kaydet dedik. Btr görevi sıkıntı çıkardı. Mem i aradık telde şimdi deneyin dedi oldu.
BTR iptal edildikten sonra BTR işi ne olacak? Tekrar mı verilecek?İdareniz, 3. sıradaki atama modülülünden, ismi listeleyip ayrılma ve başlama tarihini bugünün tarihini girip kaydedecek.
BTR iseniz, İlçe ya da İl btryi iptal edecek. sonra işlemleri yapacak
evet hocam işlem sonrası bugün tarihli tekrar verilecekBTR iptal edildikten sonra BTR işi ne olacak? Tekrar mı verilecek?
İsim listeleyince kimse çıkmıyor nasıl yapılacak ben anlayamadım.İdareniz, 3. sıradaki atama modülülünden, ismi listeleyip ayrılma ve başlama tarihini bugünün tarihini girip kaydedecek.
BTR iseniz, İlçe ya da İl btryi iptal edecek. sonra işlemleri yapacak
Gelen yazıda zaten mebbis den yapın yazmıyor, okul görevden ayrılma göreve başlama yazarsa ilçe mem yapar o işlemiSizin birşey yapmanıza gerek yok. O idarenin görevi. Görevini yapmamış olur. Rahatınıza bakın
Söyleyin elle yazsın elle imzalasın elden götürsün teslim etsin hocam yazıyı. Ne olur ne olmaz.Gözüküyor hocam, mudur mebbisten islem yapmam diye tutturdu, klasik ilceye ayrilma baslama yazı yazacak miş.