Alan Değişikliği Geldi (BT-BÖTE)

Kodla Büyü
İdareniz, 3. sıradaki atama modülülünden, ismi listeleyip ayrılma ve başlama tarihini bugünün tarihini girip kaydedecek.

BTR iseniz, İlçe ya da İl btryi iptal edecek. sonra işlemleri yapacak

1.webp

Müdür beyin mebbisi ile atama menüsüne girip ayrılma başlama tarihlerini girdik kaydet dedik hata verdi kapatılmayan görevlendirme var diye. Sanırsam btr. İl mem özlüğü aradık telefondayken geçici kapattılar galiba tekrar kaydet deyince oldu. Norm sayfası da düzeldi.

Ben de ilçeyi aradım durum için. Kararnameleriniz gelmeden birşey yapılamaz, kararnameleriniz gelince okullara göndereceğiz dediler. İstanbulda kararnamesi gelen arkadaş var mı?

Kararnameleriniz Müdür mebbisinde atama modülünde gözükmüyor mu arkadaşlar? Biz orda listele deyip kendi ismimizi açınca ayrılma tarihi-başlama tarihi satırları olan sayfa geldi. Doldurup kaydet dedik. Btr görevi sıkıntı çıkardı. Mem i aradık telde şimdi deneyin dedi oldu.

Kararnameleriniz Müdür mebbisinde atama modülünde gözükmüyor mu arkadaşlar? Biz orda listele deyip kendi ismimizi açınca ayrılma tarihi-başlama tarihi satırları olan sayfa geldi. Doldurup kaydet dedik. Btr görevi sıkıntı çıkardı. Mem i aradık telde şimdi deneyin dedi oldu.
Gözüküyor hocam, mudur mebbisten islem yapmam diye tutturdu, klasik ilceye ayrilma baslama yazı yazacak miş.

arkadaş ortada bir alan değişikliği var öğretmene ne doğru dürüst yazı iletiliyor. ne idareci mevzuya hakim. mebbis şifremi bilmiyorum diyen müdür-müdür yardımcılarına norm baktırıp kararname işi yaptırmaya uğraşıyoruz. burayı veya whatsap grubunu 3-5 gün takip etmesek birşeyden haberimiz yok. hiç bir düzen yok. yapılıyorsa da böyle iş mi yapılır

Atama branşı BÖTE olup bu sene proje okuluna atanıp ta ,kararnamesi gelen var mı?
geçen ay Fen Lisesi proje okuluna atandım kararnamem gelmemiş, acaba herkes gibi kararname haziranda mı gelecek?

İşin en güzel(!) tarafı bugün yaptık yaptık pazartesi iliçi var 😆
İl-İlçe memler de o kadar hızlı iş bitirir ki kesin yetişir akşama. Artık pazartesi kim kendi okulunda norm fazlası olur, kim okulda varken yok gözükür iliçinde Allah bilir 🤣

Bir idareci (müdür) olarak yazıyorum. Kararnameler artık mebsis atama modülü üzerinden dijital olarak indiriliyor. EBYS den başlama ayrılma yazısı il-ilçeye yazılıyor yine mebbis atama modülünden görevden ayrılma ve başlama tarihi anlık işleniyor. İşlendiği andan itibaren yeni görev bilgileriniz kişisel bilgilerinizde görünür. Okul Müdürü başla ayrılma tarihini girmezse yazınız il - ilçeye ulaştığında orada ki memur işler bu nedenle geç yansıyabilir. Okul Müdürünün işlemesinde bir mani yokturç

Gözüküyor hocam, mudur mebbisten islem yapmam diye tutturdu, klasik ilceye ayrilma baslama yazı yazacak miş.
Söyleyin elle yazsın elle imzalasın elden götürsün teslim etsin hocam yazıyı. Ne olur ne olmaz.
Allah size sabır bir de tez zamanda iş bitiren idareci nasip etsin.

Son düzenleme:
BBNET
Geri