BÖTE alanına geçtiyseniz, İdare şifresiyle görünmesi gerekir. BT alanında kaldıysanız görünmez.İsim listeleyince kimse çıkmıyor nasıl yapılacak ben anlayamadım.
şimdi eve geldim baktım mebbiste BÖTE yazıyor, sisteme işlenmiş ama müdür mebbistenmi yaptı ilçeye yazdıda ilçemi düzeltti bilmiyorum. ama risk almak istemiyorum deyişi beni beynimden vurdu, daha 2 gün önce öğrencileri yarışmaya götürdüm risk aldım, kendisi bugün öğrencileri mangala götürdü piknik yaptırdı izin falan hiçbişey yok, bana gelince risk almak istemiyormuş. Müslüm babanında dediği gibiSöyleyin elle yazsın elle imzalasın elden götürsün teslim etsin hocam yazıyı. Ne olur ne olmaz.
Allah size sabır bir de tez zamanda iş bitiren idareci nasip etsin.
Hangi okul(kurum) sizin?Kontenjan mebde Bilişim teknolojileri iken 12 saat ders olup norm vardı. Şimdi Böte ye geçdim norm gözükmüyor
İmam hatip ortaokuluHangi okul(kurum) sizin?
Galiba aynı sorun böte mezunuyum imamhatip ortaokulundayım norm görünmüyorKontenjan mebde Bilişim teknolojileri iken 12 saat ders olup norm vardı. Şimdi Böte ye geçdim norm gözükmüyor
imam hatip ortaokullarının normunu BT branşına vermiş olabilirler mi?Galiba aynı sorun böte mezunuyum imamhatip ortaokulundayım norm görünmüyor
Hayır norm sayfasına Bilişim teknolojileri yazmıyorimam hatip ortaokullarının normunu BT branşına vermiş olabilirler mi?
Hayır norm sayfasına Bilişim teknolojileri yazmıyor
imam hatip ortaokullarının normunu BT branşına vermiş olabilirler mi?
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri olmuş adı ama norm 0 görünüyoimam hatip ortaokullarının normunu BT branşına vermiş olabilirler mi?
alan değişiklikleri bölge normunu etkilemiş olabilir.Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri olmuş adı ama norm 0 görünüyo
Sadece bote-bt ile ilgili bir durum. Normlar netlik kazanana kadar nirm fazlasi olmayacakmisizBugün norm fazlalarinin yerine yeni atama yapılmayacak yeni norm güncellemesine kadar diye bir bilgi aldım. Acaba onun için mi bote normları sıfır gorunuyor.
Kim dedi hocamSadece bote-bt ile ilgili bir durum. Normlar netlik kazanana kadar nirm fazlasi olmayacakmisiz
Proje okulundamısınız?Bote mezunuyum. 6 7 mayısta kayıt işlemi yaptim. Önceden gelen kararnamelere baktım adım yok. Mebbis e baktım alanım değişmemiş. Kontenjan mene baktım ben hala bildirimde ama diger arkadas tef mezunu onun değişmiş . Ülkedeki arkadaşların değişmiş. Bu durumda olan var mi
okuldan herhangi bir yazı vs yazılmadan otomatik halletti mi İlçe memOrtaokulda çalışan BÖTE öğretmeniyim. Seçim işlemini yaptıktan sonra okul müdürü herhangi bi işlem yapmadı. Öğle baktığımda BT görünüyordu şu an değişmiş, sanırım ilçe alanı güncellemiş. Yer Muğla.
senin için risk almak istemiyorsa her şeyin ortada olduğu bir konuda net senden nefret ediyordur kıskanıyordur.şimdi eve geldim baktım mebbiste BÖTE yazıyor, sisteme işlenmiş ama müdür mebbistenmi yaptı ilçeye yazdıda ilçemi düzeltti bilmiyorum. ama risk almak istemiyorum deyişi beni beynimden vurdu, daha 2 gün önce öğrencileri yarışmaya götürdüm risk aldım, kendisi bugün öğrencileri mangala götürdü piknik yaptırdı izin falan hiçbişey yok, bana gelince risk almak istemiyormuş. Müslüm babanında dediği gibi
SİLİNMEZ YAZIYLA YAZDIM KALBİME...