23 Marttaki Güncelleme Eğitimi ile ilgili gelişme varmı.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mebbis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
224 no lu eğitimi alıyoruz ama sınav açıklamasında 223 nolu gözüküyor...bi soruun teşkil edermi? sınava bu yüzden başlamadım size bi sorayım dedim..necdet hocaya bu konuda mail atmalımıyım?

herkesmi 90-100 alır arkadaş.. 9 yanlışım çıktı:)) bi benmi tembelim?

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    13.4 KB · Görüntüleme: 414
sınavda 223 nolu eğitim yazıyordu. bitirdim. 85 aldım. başarılı yazıyor. hadi hayırlısı...

Bende mi bir sorun var acaba, kendimden şüphe etmeye başladım. Ses bitmeden diğer sayfaya geçemezsiniz diyor bende 4 gündür. Ses de çıkmıyor. Bekleyeyim mi bir iki gün daha. Veya bunun bir saati mi var bitiren arkadaşlar ne zaman girdiler sisteme. Ben okuldan giriyorum genelde yoğun mu oluyor ondan mı anlamadım.

Ben de eskiden öyle idi ses çıkmıyordu ama şimdi eogrenim'de duyuru vardı açılmış diye ama şimdi hiç girilmiyor linkler aktif değil!

bu antropiyi pcye kuruyorum crash hatasi veriyor neydi bunun cozumu arkadaslar bir ara gelmisti basimiza unutmusum

ftmare' Alıntı:
Bende mi bir sorun var acaba, kendimden şüphe etmeye başladım. Ses bitmeden diğer sayfaya geçemezsiniz diyor bende 4 gündür. Ses de çıkmıyor. Bekleyeyim mi bir iki gün daha. Veya bunun bir saati mi var bitiren arkadaşlar ne zaman girdiler sisteme. Ben okuldan giriyorum genelde yoğun mu oluyor ondan mı anlamadım.

Bende bir ara aynı duyguları paylaşmıştım sizinle :) Kendimden şüphe etmeye başlamıştım.

Dün sabah denedim açılıyordu, ardından dün akşam eğitime evde başladım. Bu sabah ilk eğitim bitti ve 2. eğitime de şimdi devam ediyorum. Şuan bir sıkıntı yok... (Nazar değmesin).

Mozilla Firefox Kullanıyorum.

gzegen' Alıntı:
bu antropiyi pcye kuruyorum crash hatasi veriyor neydi bunun cozumu arkadaslar bir ara gelmisti basimiza unutmusum
aynı hata bende de mevcut.. bilenler yardımcı olursa seviniriz.. Win 7 64 bit kullanıyorum, 64 bitle uyumlu değil mi acaba ??

uyumluluk modundan xp ve vistayı seçtim ama olmadı..

vistada çalışmaz zaten. ben win7 32 bit kullanıyorum. 64 bit sisteme hep gıcıktım zaten demekki antropide gıcık olmuş :D...

sınavdan 90 aldım. antropi kurduktan sonra sınavı yaparsanız zaten rahatlıkla geçersiniz.

ses ve ilerlememe sorunu okul meb hattından kaynaklanmıştı bende. evde girdim ve chrome ile çalıştım hiçbir sorun yaşamadım. meb hattı engelliyor sanırım.

eğitim süresi ilerleme hızınıza göre 1 buçuk yada en fazla 2 saat sürer. sınavda 40 soruya 40 dakika vermiş ama en fazla 30 dakikada bitirirsiniz.

92,5 la bitirdim nerdeyse 10 dk fazladan süre kaldi. isin ilginci necdet hocadan 2014 de aldigimiz egitimin aynisi gibi bisi yani güncelleme almayabilirdi son gruplar ama problem degil tabi.
medya okuryazarliginin 50 sinden sonra 92,5 iyi geldi :)

gzegen' Alıntı:
92,5 la bitirdim nerdeyse 10 dk fazladan süre kaldi. isin ilginci necdet hocadan 2014 de aldigimiz egitimin aynisi gibi bisi yani güncelleme almayabilirdi son gruplar ama problem degil tabi.
medya okuryazarliginin 50 sinden sonra 92,5 iyi geldi :)

:+1: :++:

ben de bitirdim fakat sınava başlamadım. ufaktan bi tırsma geldi. Aslında biz zaten bunun eğitimini almıştık kursa gittiğimizde. herkese dayamışlar güncelleme diye. sınavda baraj kaç bilen var mı? karşılaştığınız kasıntı bi soru var mıydı?

biraz alakasız olacak belki ama eogrenim şifremiz ne? bunu necdet beye mi soracağız?

o değilde güncelleme eğitimi antropi içeriyor diğer herşey aynı. bu yaz antalyada biz zaten antropi gördük. :P :P

90 aldım ben. Antropiniz acık olsun, birazda ilk derstekilerden önemli yerlere bakın, yaparsınız.

MD42' Alıntı:
ben de bitirdim fakat sınava başlamadım. ufaktan bi tırsma geldi. Aslında biz zaten bunun eğitimini almıştık kursa gittiğimizde. herkese dayamışlar güncelleme diye. sınavda baraj kaç bilen var mı? karşılaştığınız kasıntı bi soru var mıydı?
Geçme notu 45....

geçme notu 45 değil 70...

sorularda gayet kolay. antropi açıkken antropileri rahatça yaparsınız. birde modüller sonunda bazı sorular ve eşleştirmeler varya onların aynısından bir daha soruyorlar :D...

baynadir hocam yanlisiniz olmasın bugün saat 17:18 de Necdet hocamin resmî mail adresi ile göndermiş olduğu eposta da geçme notu 45 yazıyor.

MD42' Alıntı:
biraz alakasız olacak belki ama eogrenim şifremiz ne? bunu necdet beye mi soracağız?
eogrenimde şifreli kullanım kaldırıldı. Herkese açık artık. o yüzden göndermemiş olabilirler.

biltek2007' Alıntı:
MD42' Alıntı:
eogrenimde şifreli kullanım kaldırıldı. Herkese açık artık. o yüzden göndermemiş olabilirler.

peki siz kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaptığınızda bizden farklı bir şey görüyormusunuz.....

karinca_52' Alıntı:
biltek2007' Alıntı:
MD42' Alıntı:

peki siz kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaptığınızda bizden farklı bir şey görüyormusunuz.....

bize ilk şifreler verilirken şu şekilde verilmişti.

Kullanıcı Adınız T.C. Kimlik Nıumaranız XXXXXXXXXXX
Şifre Olarak İse F@t1hXXXXX xxxxx yerine TC Kimlik numaranızın ilk 5 hanesi

fark olarak birkaç menü var. Resmin yazılar falan.

Necdet SARI Hocamız şöyle bir mail atmış.. Geçme notu 45'miş.

Değerli kursiyerler,

Daha önce belirtildiği üzere sınavdan geçme notu 45, soru sayısı 40 ve sınava giriş hakkınız 1. Genellikle elektrik kesildi vb. şikayetlerle dönüş yapılıyor. Lütfen sınava girmeden önce ortamın uygunluğunu kontrol ediniz. Mümkünse sınavda dizüstü bilgisayar kullanınız. Herhangi bir şekilde elektrik kesildiğinde yada internet koptuğunda tarayıcıyı kapatmayınız. Dizüstünün şarjı elektrik gelinceye kadar yada internet sağlayıncaya kadar dayanır umarız. Tarayıcıyı kapatmadan beklerseniz sorun çözüldüğünde devam edebilirsiniz.

Ayrıca şu an sistemde herhangi bir sorun gözükmemekte ve yaklaşık olarak 200 kişi tüm eğitimi tamamlamış durumdadır. Herhangi bir şekilde eğitim atanmayan ya da eğitim açılmayan arkadaşımız varsa dönüş yapsın lütfen.

Teşekkürler

YEĞİTEK
Fatih Projesi Eğitim Hizmetleri Koordinatörlüğü

BBNET
Geri