23 Marttaki Güncelleme Eğitimi ile ilgili gelişme varmı.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mebbis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
karekedi' Alıntı:
ebaResult.ErrorString:::Connection Error:Unable to connect to the remote server

yoğunluktan herhalde.

ya ben 2 gündür bu uyarıyı alıyorum arkadas millet bitirmiş nasıl iş ben diyarbakır licedeyim diyarbakırdaki koordinatörümüzde bakmıyor telefona burdan bitiren arkadaş varmı irtibata geçsek yada benim gibi hiç başlayamayan varmı heyyyy gidi istanbul hey ordayken her eğitim tıkır tıkır giderdi

bu arada Necdet hocam yumuşak yumuşak kalaylamış bizleri yine sağolsun eğitimi çok keyifli geçiyor ah bide o laf sokmaları olmasa :D

gündüz okul ve dersler, akşamlarıda sistem bakımı boş bulursak eğitimi tamamlayacağız inş.

Değerli arkadaşlarım bir arkadaşımız ders notlarını sitede paylaşmıştı. Ders notları eğitimdeki sunuların aynısı lakin kursu tamamlamak için sunuyu izlememiz gerekiyor malesef hem okuldaki yoğunluk ve ses sorunu, hem de akşamları bakım çalışması işin tadını kaçırdı. Neyse elbette düzelir diyelim.

eğitime giriyorum fakat giriş konusundaki 9.slaytta takılıyor ve ses yok ilerlemiyor.başka kimsede varmı aynı sorun acaba?

formator2324' Alıntı:
eğitime giriyorum fakat giriş konusundaki 9.slaytta takılıyor ve ses yok ilerlemiyor.başka kimsede varmı aynı sorun acaba?

Hocam gelen mailde şunu diyor.

İçerik yada sunucuda sorun yok. Sunucular, Telekomda ve Telekom bir hafta önce firewall değiştirmiş, yeni firewall güvenlik gerekçesi ile mp3 leri sınırlıyorumuş, telekomla görüşmüşler çözüm için güvenlik politikası bekliyorlar.

togius' Alıntı:
Server problemi düzeldi lakin ses problemi devam etmekte. Takipteyiz.

Sorsan çocuklar gibi şikayet ediyorsunuz derler. Ama en azından bugün arayüzü görebildim. İlk sayfayı bile geçemesem de.

formator2324' Alıntı:

Valla ben iki akşamdır girmeye çalışıyorum. Başlarda server problemi vardı, o geçiyor sayfalara gelince de ses problemi. Şuan hiçbir şey yapamadım.

Gündüz vakti sıkıntı devam ediyor mu acaba?

hadi gündüz yoğunluktan oluyor onu anladım. şimdi saat 00:00 olmuş hala sıkıntı.
Nihayet siteye girebiliyorum ama ses olayı hala aynı.
Söyleyince de söyledi oluyor.
Madem ilk gurup sorunsuz yaptı bu eğitimi o zaman niye yeni bir sisteme geçtiniz anlamıyorum ki.
Yeni sistemde sıkıntı var o zaman ya eski sisteme geri dönün yada bi çözüm bulun. En azından muhatap alıp düzgün bi açıklama yapın.
Madem ki Telekomun Firewall'larından kaynaklanıyordu ve sorunu bulup çözmüştünüz neden hala siteye girişlerde ve seslerde sorun yaşıyoruz.
Ben gece gündüz sistem düzeldimi diye girip kontrol edip sinir küpü olmak zorunda değilim ki...

Bu kursa hergün katılmak zorunda mıyız? Yani bugün almadığımız dersi 2 gün sonra alablir miyiz? Yaptırımı var mıdır acaba?

antropi1' Alıntı:
Bu kursa hergün katılmak zorunda mıyız? Yani bugün almadığımız dersi 2 gün sonra alablir miyiz? Yaptırımı var mıdır acaba?

eğitim zaten asenkron bir eğitim olduğu için belirtilen tarihler arasında istediğiniz zaman kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

ayrıca lms sisteminde hala problem var. mevcut ses sorunu... dün güzel güzel giden sistem öğleden sonra patladı gitti.
birkaç gün girmemek herhalde daha sağlıklı olacak...

En güzeli haftasonu. Zaten hafta içi başımız kalabalık. Sağlam kafa ile 2 günde eğitim biter.

Kaldım 1.gün 16 slaytta.
Aslında 2.günden geri yaparak önceki slayta geliyorum ama, yapmadı kabül ediyor.

Hep bu aksiyonlu olanlarda ses gelmiyor niye ki ?
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz arkadaşlar???

Bu eğitim nasıl bitecek bilmiyorum. Düzgün çalışsa 1 gün içerisinde çok rahat bitirilecek eğitimlerin aksaklıklardan dolayı %15 ancak bitti. Saat olmuş sabahın 3.30 u hala ses problemi var. Telefon tarayıcılarıda dahil tüm tarayıcıları denedim ses hiç birinde yüklenmiyor. Zaten altta sesin metin hali var mevcut sesi iptal etseler süre koysalar da metinleri okusak geçsek.
Eğitimler bitmemek için uğraşıyor bende bitirmek için psikolojim bozulacak resmen

Gece 1:30 da bitirdim Chrome ile, ama mebbiste kursa alındığım görünmüyo :roll:

Arkadaşlar sınavı bitirdikten sonra zamanımız kaldıysa geri dönüp soruları kontrol edebiliyor muyuz, yoksa geri dönme kapanıyor mu, sınavı bitirenler bilgi verebilir mi....

Duyurular
BaşlıkUse SHIFT+ENTER to open the menu (new window).
224 Nolu Eğitim Ses SorunuNew
KURSİYERLER​İN DİKKATİNE

SES SORUNU ÇÖZÜLMÜŞTÜR. KURSİYERLERİMİZ EĞİTİME DEVAM EDEBİLİRLER

Sunucuların bulunduğu Türk Telekomun 1 hafta önce yaptığı firewall değişikliği nedeni ile eğitimlerde ses sorunu yaşanmaktadır. Firewall cihazının ses dosyalarını sınırladığı belirlenmiştir. Sorunun çözümü için telekomla görüşmeler yapılmaktadır. Eğitime katılan arkadaşların daha sonraki günler eğitimini tamamlamaları rica olunur. Sorun giderildiğinde buradan duyuru yapılacaktır. Teşekkür eder, eğitiminizin başarılı geçmesini dileriz.

YAZEN' Alıntı:
Arkadaşlar sınavı bitirdikten sonra zamanımız kaldıysa geri dönüp soruları kontrol edebiliyor muyuz, yoksa geri dönme kapanıyor mu, sınavı bitirenler bilgi verebilir mi....
Kontrol edebiliyorsunuz.

YAZEN' Alıntı:

Kursu bitiren yok mu arkadaşlar...

BBNET
Geri