Bunun neresi "kazanım".Eğitim kolu açıklandı:Ekli dosyayı görüntüle 79674Ekli dosyayı görüntüle 79675
Sizin gibi öğrenci ağzı ile konuşanları bulmak için zaman kaybedemem. Cehaletin dip nokdasindasiniz malesef. Suçlamaların hiç biri için tutunacak dalınız olmadığı için tabiki böyle aşaği ağızdan saldiracaksiniz. Sayın hocamın dediginin ispatisiniz şu an hakkı çıkarttığımız için teşekkürler.Hayırdır sana bisey diyen olmadı. Niye zipliyon ordan. Kul hakkından bahsediyorsun omurgasız diyen insanı destekliyon bu kul hakkı olmuyormu. Bul beni o zaman ahirette sana hakkımı helal ediyormuyum.
çeneni yorma hocam. bizim insanimiz içinde bulunduğu yanlışa yanlış demez. sebebini çok düşündüm ama bulamadım. yani x partisi veya sendikasını destekliyorsa sütte leke var bunlarda yok der. ta ki her şey kendi aleyhine gelişip de bıçak kemiğe dayanana kadar. ondan sonra da basar feryadı ve üstüne üstük sizi suçlar. sizin yüzünüzden böyle oldu diye pişkin pişkin akıl verir size. kafayı yersiniz. sallamayın en güzeli.Sizin gibi öğrenci ağzı ile konuşanları bulmak için zaman kaybedemem. Cehaletin dip nokdasindasiniz malesef. Suçlamaların hiç biri için tutunacak dalınız olmadığı için tabiki böyle aşaği ağızdan saldiracaksiniz. Sayın hocamın dediginin ispatisiniz şu an hakkı çıkarttığımız için teşekkürler.
Hocam bu insanların sınırı nedir? Bıçağın kemiğe dayanması için daha ne olması gerek? öğretmen oldukları halde hizmetliden az maaş alacaklar. İnsanda hiç utanma olmaz mı? Bunların dünyasında hak aramak günah galibaçeneni yorma hocam. bizim insanimiz içinde bulunduğu yanlışa yanlış demez. sebebini çok düşündüm ama bulamadım. yani x partisi veya sendikasını destekliyorsa sütte leke var bunlarda yok der. ta ki her şey kendi aleyhine gelişip de bıçak kemiğe dayanana kadar. ondan sonra da basar feryadı ve üstüne üstük sizi suçlar. sizin yüzünüzden böyle oldu diye pişkin pişkin akıl verir size. kafayı yersiniz. sallamayın en güzeli.
Gecen sözleşmeye sendika aidatı koydurmuslardi . Üye gelsin diye . Harran sen devam bende.Hiçbir sendikaya hiçbir zaman İYİKİ üye olamışım.Selamlar.
Bak arkadaşım sen omurgasizmisin desem ne dersin. Benim kızdığım nokta bu cümle ve sen bu cümleyi bir ogretmenin başka bir öğretmene soylemesini destekliyorsun. Benim kızdığım nokta burası. Yolunuz açık olsun. Akıl sizin cehalet bizim olsun.Sizin gibi öğrenci ağzı ile konuşanları bulmak için zaman kaybedemem. Cehaletin dip nokdasindasiniz malesef. Suçlamaların hiç biri için tutunacak dalınız olmadığı için tabiki böyle aşaği ağızdan saldiracaksiniz. Sayın hocamın dediginin ispatisiniz şu an hakkı çıkarttığımız için teşekkürler.
Öncelikle sayın hocam bir kişinin öğretmenlik mesleğini yapıyor olmasi saygın bir birey olduğu anlamına gelmez. Şimdi gelelim omurgasız kelimesine ; son yıllarda çok ca kullanılan siyasi bir jargon dur ve genellikle şahsi çıkarları için zümre değiştirebilen , kendi kişisel çıkarlarını toplumun veya topluluğun çıkarlarından önde giren kişiler için kullanılır.Bak arkadaşım sen omurgasizmisin desem ne dersin. Benim kızdığım nokta bu cümle ve sen bu cümleyi bir ogretmenin başka bir öğretmene soylemesini destekliyorsun. Benim kızdığım nokta burası. Yolunuz açık olsun. Akıl sizin cehalet bizim olsun.
hocam aynı hesabı bir de ekmek ile yapar mısınız. YaniÖğretmenliğe başladığım yılda 22 çeyrek altın idi saf maaşım. Şimdi ne yapıyor saf maaşımız?
biliyorsan cevabı söyle hocamhocam aynı hesabı bir de ekmek ile yapar mısınız. Yani
Öğretmenliğe başladığınız yılda kaç ekmek idi saf maaşınız, şimd, kaç ekmek.
hocam ben Şubat 2006 atamayım. o zaman maaşım 800 tl idi. Ekmek 60 krş idi.biliyorsan cevabı söyle hocam
İşte o herşey artık çok pahalınin da pahalisi sayın hocamhocam ben Şubat 2006 atamayım. o zaman maaşım 800 tl idi. Ekmek 60 krş idi.
800/0,6=1333 tane ekmek yapar. Şimdi ekmek 15 tl
1333x15=20000 tl yapar.
Altına göre olsa 22x8000=176000 yapar
ekmeğe göre olsa 1333x15=20000 tl yapar.
ikisi de olamaz.
Maaş sadece ekmeğe göre olmaz, sadece altına göre de olmaz. Tek 1 şey ile hesaplanmaz bence. Herşeyin ortalaması gerekir.
Bi de gümüş. Hılkatte böyledir bu.
Ekmek fiyatlarını baskıladıkları da bir gerçek.
Bu arada hiçbir sendikaya üye olmayışınız takdire şayan bir konu.
Ekmek ile hesabı yapmak da TR şartlarında doğru değil. Aldığın ekmeğin unu bile bilmem kaç tane işlemden geçmiş sadeleştirilmiş. Fiyatı düşürülmüş beyaz un... Ucuzlatılmış yani. Ekmeğin fiyatı devletin zorlamasıyla sabit tutuluyor. Bıraksınlar bak bakalım fırınlar ekmeği kaça çıkaracak? Ayrıca diğer giderler öyle mi? Almış başını gitmiş... Git bu testini peynir, zeytin, et, tencere vb. ile yap yine fark çok fazla çıkar. Ortada hesap. Altın hesabı yapıyorum çünkü altın gerçek paradır. Binlerce yıldır gerçek alım gücüdür.hocam ben Şubat 2006 atamayım. o zaman maaşım 800 tl idi. Ekmek 60 krş idi.
800/0,6=1333 tane ekmek yapar. Şimdi ekmek 15 tl
1333x15=20000 tl yapar.
Altına göre olsa 22x8000=176000 yapar
ekmeğe göre olsa 1333x15=20000 tl yapar.
ikisi de olamaz.
Maaş sadece ekmeğe göre olmaz, sadece altına göre de olmaz. Tek 1 şey ile hesaplanmaz bence. Herşeyin ortalaması gerekir.